![]() |
|
PERFORMANS HAKKINDA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar hepiniz ustasınız maşallah. Hepiniz kardeşimsiniz tartışma yaratmak gibi kesinlikle bi niyetimiz yoktur. Gecikmeli cevap veriyorum malesef işlerden dolayı. Arkadaşlar ince teferruat gerektiren bir olay bu. Cecoli verdiğin bisiklet örneği "normal" statüde kesinlikle mantıklı. Ancak ekstra yakıt tüketimiyle aynı devir modülünü şanzumana en ufak dişli vs. ayar yapmadan da hızı artırmak mümkün. Dereceli egzantirikten tutun da sibop ayarından tutun da birçok katakulli aynı devirde daha hızlı gitme olanağı sağlayabilmektedir. Bakın cümleyi direk onu yapıyormuş gibi algılamayın. 3500 devirin kranka iletim gücünü şanzumanla oynaşmadan 3000 devirle yapma olanağı var. Aslında bunları sizlerle konuşuyor olmam bile ironik. Siz kesin konuşuyorsunuz ben kesin konuşuyorum. Bence konuyu kapatalım burda. Allah nasip eder de birgün görüşme imkanımız olursa bunu size görsel olarak anlatma imkanım olur. Saygılar kardeşlerim...
|
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
evet olması gerekende tam 105 gıbı zaten :)) masallah dıyelımde nazar degmesın
|
||
![]() |
||
onur1980 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1980 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: -1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
|
hiç bir problem yok benimkide yaklasık 105 civarında.
|
||
![]() |
||
gist ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
herkese tesekkur ederım..
ıyı bır usta bılen varmı beylıkduzu tarafında oturuyorum arkadaslar |
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
bu arkadasn aynı durumu benım başıma gelmstı bi ara bende bi sanayide birine sordum oda böyle demıstı sen bana ver arabayı ben 3bin devirde 180 yaptırırım demişti cok gulmstm
|
||
![]() |
||
|
ama bu 100 puanlık soruydu :)))))))))))
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ohhoo hemen böle 100 alamıyoduk biz sen hemen yüz veriyon :)
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
hehuehe saolun hocam
|
||
![]() |
||
|
yok canım daha neler :)) bu soruyu ben turettım ![]() Düzenleyen CeCoLi - 02 Mayıs 2011 Saat 21:01 |
||
![]() |
||
|
@106_arts = tamam oturabılırsın sana sozluden 100 verıyorum :DDDDDDDDDD
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
bu soru üniversite sınavlarında var mı :)
|
||
![]() |
||
|
cevap veriyorum A şıkkı 20 km hızla gider hız değişmez :)
|
||
![]() |
||
|
dur abı acele etme once soruyu cozelım sonra alırsın anahtarlarımızı :))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
alırım anahtarlarınızı :D
|
||
![]() |
||
|
neyse benım sana saygım sonsuzz :) sen haklısın...
yalnız bırseyı acıklamanı ısteyecegım. otomobılın guc uretım ve aktarım sıstemlerıyle denk prensıpte calısan vıteslı bır bısıkletten soru soracagım :))
18 vıteslı bır bısıklet dusun.
once sıradan bır cocugu bındır.
18. vıtese alsın ve dakıkada 30 pedal cevırsınkı motorun 3000 devırınden oranlı olsun :)
cocuk bu durumda belırlı bır surate ulasacak. mısal 20km hız yapsın .
sonra aynı bısıklete profesyonel bır yarışçı bınsın. aynı yolda yıne 18. vıtes ıle yıne aynı sekılde dakıkada 30 pedal cevırsın.
bu durumda yarıscı cok daha guclu zaten.
cocuk 20km hız yaparken yarıscının suratı ne olacak??????????
Düzenleyen CeCoLi - 02 Mayıs 2011 Saat 20:24 |
||
![]() |
||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
BAna da normal gibi gelmedi ama kullanıcıları daha iyi bilir tabi
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
|
bız senle gayet net anlasıyoruz zaten abı. sorun yok :)) dıslı oranları dıyerek hepsını genel olarak kastettım yanı :)) Düzenleyen CeCoLi - 02 Mayıs 2011 Saat 20:12 |
||
![]() |
||
|
abıcım bende senın gıbı soyledım ama arkadas ıddıa edıyor ıste ben ne dıyeyım.
surat denılen sey cevıren cevrılen prensıbıdır. gucle alakası yoktur.
neyse anlayan anlıyor ben daha ıddıa edemem kımseylee... hepınıze saygılar.
![]() Düzenleyen CeCoLi - 02 Mayıs 2011 Saat 20:16 |
||
![]() |
||
|
böyle bişeyin ne bu dünyada imkanı var nede başka bi yerde cok alakasız olmuş.
bu şanzuman vites oranyla alakalı bişeydir kapakçı falan bi şey yapamaz
ayrıca bu 206da sibob ayarı diye bişey yapılmaz araç kendi yapar;)
|
||
![]() |
||
|
bendede aynı araç var 1.6 16v 5. vites 3bin devirde tam 116 km hızla gidiyor araç.
yanlız bu aracın hızlı yada yavaş oldugunu belli etmez
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |