![]() |
|
307 ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 13:09 |
arkadaşlar size bi sorum var benm araba 307 ses sıstemı orjınal bas actıgımda pıt pıt yapıo bası tam acamıorum 2 yada 3 yapabılıorum on ve arka kolunlar kac inçlik bide ne marka onerırsınız
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önler 16 arkalar 13 yanlış hatırlamıyorsam. Component taktırmanı özellikle öneririm ön ve arkaya. Marka olarak tavsiyem Massive Audio, Vibe yada Kicker olur. Bas konusunda da tercihini Kicker ve Vibe dan yana kullanabilirsin...
Düzenleyen erhanomer - 29 Nisan 2011 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kickerin midlerini tak. önler 16cm arkalar 13cm galiba.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben duble din pioner aldım basla ilgili sesin dağılmasını filitreleyen bir sistem var orjinal kolonlardan harika ses ve bas alıyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |