|
Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 9> |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
FIKRAAA (+18)
Birgün Bir Köye Yakışıklı Bir İmam Gelir .
Köyün zillisi bunu görür ve derki ben bunu ayartırım . Ertesi gün bir mevlüt vardır . Zilli mevlüte gider altına bişey giymez uzun bir etek giyer . Mevlüt tam başlarken zilli eteği az ceker eteği kaldırır ve Hocaya altını göstermeye başlar . Hoca Sağa döner gösterir . Hoca Sola döner gösterir . Hoca sonunda dayanamayıp der . Döndüm sağıma . Döndüm Soluma . Ha bu mevlüt bitsin koyacam a..na .. xDe ----------------------------------------------------------------------------------------------
İmam Efendi, camide namaz kıldırırken, kazayla, kaçırıvermiş. Öyle bir
Kalk gidiyoruz bu köyden, başka yere taşınıyoruz. Aradan 20 yıl geçmiş, hoca köyünü çok Bu özlem dayanılmaz bir hal almış ve eşine; Köye yaklaştıklarında genç bir çoban görmüşler. Hoca; Bakalım köylüler olayı unutmuşlarmı. Eğer unutmamışlarsa geri döneriz. Demiş ve çobanın yanına yaklaşmış.
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 23 Nisan 2011 Saat 23:21 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kıskanç kadın, dürüst koca...
İşadamı, ofisinde geç saatlere kadar
sekreteri ile ciddi ciddi çalışır. Geç olmuştur, günün yorgunluğuna ek
olarak acıkmışlardır.
'Hadi çıkalım artık, gidip bir şeyler yeyip evlerimize gidelim' çıkarlar, bir lokantada iyi bir akşam yemeği yerler, biraz da alkol alırlar, sonra işadamı, sekreterini evine bırakır. O ara, sekreter, nezaketen, bir kahve içmek isteyip istemediğini sorar. İşadamı da neden olmasın diye düşünüp kabul eder. Kahveyi içki takip eder, içkiden sonra ruhlar ısınır ve birlikte olurlar. İşadamı kalkar, evine gider. Sabah 04 civarıdır. Arabayı parkeder, cebinden bir tebeşir çıkartır, ceketine pantolonuna bir kaç çizik atar biraz tebeşir tozu serper ve içeri girer. Karısı ayakta beklemektedir. 'Neredeydin ?' diye sorar. İşadamı da ; Aysel'le geç saate kadar çalıştık, sonra yemeğe gittik, onu eve bıraktım yemekten sonra, ama beni kahve içmeğe çağırdı, kahveydi, sohbetti, içkiydi derken kendimizi yatakta bulduk, ancak toparlandım, geç kaldım, özür dilerim karıcım' der. 'Yalancııııı ! Yine bütün gece o zibidi arkadaşlarınla bilardo oynayıp bira içtin di mi ! sen adam olmayacaksın ruhun serseri !' |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çağrı Merkezi diyalogları
Bir müşteri internete erişme konusunda birtakım sıkıntılar yaşıyor:
Çağrı merkezi: Doğru şifreyi girdiğinize emin misiniz? Müşteri: Evet eminim. Hatta bunu bir arkadaşımdan gördüm. Çağrı merkezi: Peki bana şifrenizin ne olduğunu söyleyebilir misiniz? Müşteri: Beş tane küçük yıldız Çağrı merkezi: Ne çeşit bir bilgisayar kullanıyorsunuz? Müşteri: Beyaz ! Müşteri: Merhaba, ben Kamil. Bilgisayarımın disket girişinde disket takıldı kaldı, dışarı çıkaramıyorum. Çağrı merkezi: Dışarı çıkarmak için gerekli olan düğmeye bastınız mı? Müşteri: Evet bastım ama hâlâ çıkmıyor. Çağrı merkezi: Bu durum pek iyi gözükmüyor, not almam lazım. Müşteri: Aa. Bir saniye. Disketi daha takmamışım, hâlâ masamın üzerinde duruyor. Pardon... Çağrı merkezi: Bilgisayarınızın ekranında sol tarafta bulunan Bilgisayarım' ikonuna tıklar mısınız? Müşteri: Sizin solunuz mu benimki mi? Çağrı merkezi: İyi günler. Yardımcı olabilir miyim? Müşteri: Merhaba, bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Çağrı merkezi: Ok, şimdi 'başlat'a basar mısınız ve. Müşteri: Bana teknik bilgiler söylemekten vazgeçin, ben Bill Gates değilim! Müşteri: İyi günler, yine ben Kamil. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her seferinde tekrar deniyorum, ama karşıma 'Yazıcıyı göremiyor' şeklinde bir yazı çıkıyor. Yazıcıyı monitörün önüne kadar getirdim hala göremediğini söylüyor. Müşteri: Kırmızı renkte baskı alma konusunda bir problem yaşıyorum. Çağrı merkezi: Renkli baskı alabilen bir yazıcıya sahip misiniz? Müşteri: Aaaahh. Teşekkür ederim. Müşteri: Klavyem çalışmıyor. Çağrı merkezi: Bilgisayara bağlı olduğ undan emin misiniz? Müşteri: Hayır, bilgisayarın arkasına ulaşamıyorum. Çağrı merkezi: O zaman klavyenizi elinize alın ve 10 adım geri gidin. Müşteri: Ok Çağrı merkezi: Klavye sizle birlikte geliyor mu? Müşteri: Evet. Çağrı merkezi: Bu klavyenizin bilgisayara bağlı olmadığı nı gösterir. Başka bir klavye var mı? Müşteri: Evet, burada bir adet daha var. Aaah, bu çalışıyor. Çağrı merkezi: Şifreniz, küçük harfle 'a' büyük harfle 'V' ve 7 rakamı Müşteri: 7 de büyük harfle mi yazılacak? Müşteri: Büyük bir problemim var. Bir arkadaşım bilgisayarıma ekran koruyucusu koydu ama ne zaman mouse'u hareket ettirirsem ekran koruyucum ortadan kayboluyor. Çağrı merkezi: İyi günler, nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri: Hayatımda ilk kez bir e-posta yazıyorum. Çağrı merkezi: Ok, sorun nedir? Müşteri: E-posta adresini yazarken 'a' harfini buldum ama nasıl yuvarlak içine alacağımı bilmiyorum. Çağrı merkezi: __________! J Müşteri: N'ooldu ? Müşteri: ekrana görüntü gelmiyor. Çağrı merkezi: Monitörünüzün kablolarını kontrol edin lütfen.Monitörünüzden bilgisayarınızın kasasına 1kablo gider. Ayrıca 1 tane de elektrik prizine gider. Müşteri: Burası karanlık göremiyorum. Çağrı merkezi: Işıkları açın efendim. Müşteri: Açamam ki elektrikler kesik. Çağrı merkezi: ....... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını
farkeder. Yatakta...n kalkar ve kocasını mutfakta bulur. Koca dalgın-dalgın kahve içmektedir ve aklı cok uzaklardadır. Üstelik gözlerinden yaş gelmektedir. "Ne oldu sevgilim?" diye sorar kadın. "20 yıl önceki ilk buluşmamızı hatırlıyor musun?" der adam. "Tabi" der kadın. "16 yaşındaydın o zaman. Arka koltukta sevişirken baban basmıştı bizi". "Evet hatırlıyorum." "Babanın silahını yüzüme dayayıp -ya kızımla evlenirsin ya da 20 sene hapiste yatarsın- demesini de hatırlıyor musun?" "Hatırlamaz mıyım..." Adam yanağındaki gözyaşlarını silerek: "Biliyor musun, bugün hapisten çıkmış olacaktım..." |
|
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
guzel paylasimdi
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öğrencisinin aşk mektubuna öğretmenin cevabıDüzenleyen AlbayDemircan - 01 Mayıs 2011 Saat 00:53 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guzel
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Keyifli bi paylasım, olmus emegıne saglık dostum....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
Adamın biri kılıbık.Yani 1 kalorilik.Canı kurufasulye ister fakat karısından çek...inir.Akşam eve gelince önce karısına onu sinemaya götüreceğini söyler.Bir süre sonra canının kurufasulye çektiğini söyler.Tabi karısı r istediği her zaman sinemaya gidebileceğini bilmesine rağmen kocasından teklif gelince memnun olur ve akşam yemeğini onun istediği şekilde hazırlar ve yemeği yerler.Sıra gelir sinemaya gitmeye.Giderler ve yerlerine otururlar.Film başlar.
Kuru adamı sıkıştırır ve adam karısına eğilir: -Hanım bir kuş uçurabilir miyim? der.Karısı: -Hadi uçur bakalım der.Adam "ZOOORT" yapar.Bir süre sonra yine kuru sıkıştırır ve adam biraz sallandıktan sonra karısına eğilir ve: -Hanım bir kuş daha uçurabilir miyim? der.Karısı: -Hadi uçur bakalım der.Adam "ZOOORT" yapar.Filmin yarısına gelindiğinde kuru yine sıkıştırır.Adam biraz sabreder fakat nafile. Karısına eğilir ve: -Hanım son bir kuş daha uçurabilir miyim? der.Karısı: -Neyse hadi uçur bakalım der.Bu esnada arkadaki adam elini adamın omzuna koyar ve şöyle der: -Eğer bir kuş daha uçur, anam avradım olsun yuvasını dağıtmazsam.! :D |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
PERFECT
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
minübüs :))
Düzenleyen pugti - 01 Mayıs 2011 Saat 00:44 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
türk yapımı ameno pro :)))))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel Paylaşımlar Ellerinize Sağlık.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Delikanlı Sevgilisini akşam eve bırakır.Sonra elini duvara dayayarak... Delikanlı:Beni
öpermisin? Kız:Delimisin evin önünde annemler görür. Delikanlı:Ne olcak
canım bu saatte kim görcek.Ne olur seni çok seviyorum... Kız:Bende seni
seviyorum ama olmaz... Delikanlı devamlı ısrar eder.Bi ara aniden
merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi görünür... Kız
Kardeş:Babam diyorki öpecekse öpsün,öptürcekse öptürsün yoksa kendisi
gelip öpecekmiş.Ayrıca O salak herifede söle elini diyafon düğmesinden
çeksin yoksa gelip ben çekecem :):):):)
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
Erkek tarafı: Kızınıza Talibiz!
Kız tarafı: Oğlunuzun Sigara, İçki, Kumarı varmı?
Erkek tarafı: Hepsi var, Bir tek Karı eksik! Alttaki linkteki videoyuda izlerseniz sevinirim :)) http://www.facebook.com/video/video.php?v=369333643805&oid=171898877231&comments Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 03 Mayıs 2011 Saat 01:22 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
FIKRA/Murat124
Temel, yıllar sonra biriktirdiğiyle elden düşme Murat 124 alır. Arabasıyla memle...ketine giderken araba arızalanır. Yolun kenarına çeker, motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanaşır:
— Hayrola hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim ilk tamirciye kadar. Temel bu teklife çok sevinir. Ara halatı ile Murat'ı Ferrari' nin arkasına bağlarlar. Ferrari' nin sahibi genç uyarır: — Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yap beni uyar! Temel: — Tamam! Yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60.80.100... derken, Murat124 arkadan selektör yapar. Ferrari durumu anımsar ve yavaşlar, bir sure sonra Ferrari yeniden gaza basar, 60, 80,100... Selektör yeniden anımsatır. Ferrari yavaşlar. Yolda bu şekilde ilerlerken bir Lamborghini Ferrari' ye yaklaşır: — Kapışalım mı? Ferrari yanıtlar: — Nesine? — 340 km. ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur. Ferrari hemen onaylar ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220... O arada trafiği denetleyen helikopterdeki görevli polis, genel merkeze bilgi vermektedir: - Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında!!! 3 araç yarış yapıyor. Ferrari ile Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır selektör yapıp yol istiyor!! :))) |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
orhanetap
2. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |