![]() |
|
arac düşürme işlemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu aracı bu şeklıyle düşürürsen bomba olur
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
neden düşürmesın ön inecek arka leylek gıbı olacak olmaz öle şey
bence 3.5 luk yayları öne takın ama düşürmeyebılır 5lık takın 3-3.5 düşer arkalarına ona göre düşürsün usta torsıyondan zaten arkalarda yay yok kesemez:) Düzenleyen 106_arts - 19 Nisan 2011 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bak şimdi forumda en altta 12 tane konu başlıgında.
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bulamadım dedıgın aracı:( |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arka torsiyonları hiççççç düşürme pişman olursun,,,aracınada takacaksan 3.5cm lik takıp ta boşa para harcama :)
üye araçlarından 06 sp 873 aracı bul bak benim resimlere :) detaylı haliyle görürsün... arka torsiyon düşünce arkada oturan zıp zıp zıplıyo rahatsız ediyo...
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mrb
arkadaslar aacı dusurmeye karar verdım fakat bır kac sorum olacak
bu arka torsıyonları dusururken yay kesılıyormu yoksa bır ayarı falanmı vardır?.
sonra eskı halıne gelebılıyormu?
onlere 3.5 luk yay almayı dusunuyorum bu nedenle amatsorlerı degıstırmeye gerek varmıdır.?
3.5 luk yay dusurmeye yeterlımıdır.konfor acısından bır etkı edermı?
sımdıden gorus ve onerılerınız ıcın tesekkur dıleklerımı sunarım
aracım
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |