|
Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 9> |
Yazar | |
ErcaNKarşI
1. Vites 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
güldürmedi ustam bu metin; kara kara düşündürüyor beni paylaşım için teşekkürler. |
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir fıkra da benden olsun mahsuru yoksa;
Bir gün yüzbaşı askerlerin hepsine ceza verir, 10 şınav çekeceksiniz der :
1 2 3 4 5 6 7 8 9 derken yüzbaşı 9 9 9 9 9 diye devam eder epeyce bir süre geçer yüzbaşı bir türlü 10 demez... Sonra yüzbaşı gülerek : Biliyorum şimdi bana küfür ediyorsunuz ama bu üniforma küfür geçirmez der. Arkadan cılız bir ses Anandamı üniforma giyiyor? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ciftci Temel'in bir koyunu varmis. Butun gayrete ragmen koyun gebe kalamiyormus. Temel dusunmus tasinmis ve nam salan kocun sahibi Idris ile konusmaya karar vermis.
Idris: -Tamam koyunun kocum ile ciftlesebilir ama 5YTL alirim demis. Bunu seve seve kabul eden Temel ertesi sabah koyununu el arabasina oturtup Idris?in yolunu tutmus. Koyun ile koc ciftlesmis. Ama Temel tedirgin, ya hamile kalmazsa diye. Idris?e sormus: Koyunumun hamile oldugunu nereden anlayacagim? Idris:Sabah kalktiginda eger ayakta ise hamile degil, eger yatiyorsa hamiledir,demis. Sabah olmus. Temel kosarak gitmis ahira ama koyun ayakta. Oflayip yine el arabasina koyunu koyup Idris?in ahirina gitmis. Idris bu sefer 3YTL almis. Ve ayni seyi soylemis: Ayakta ise degil,yatiyorsa hamile... Sabah olmus ancak koyun yine ayakta.Yine gitmis Idris? in ahirina ve bu sefer ona aciyan Idris 1YTL almis. Hayvanlar yine ciftlesmis.Takip eden gun Temel?in cani hic ahira gitmek istemez ve karisi Fadime ye seslenir: Su ahira bi baksana koyun ne alemde, ayakta mi, yatiyor mu? Fadime gider bir zaman sonra gelir. Temel sorar: -Ee koyun ne durumda, ayakta mi yatiyor mu? Kadin gulerek cevap verir: -Ne ayakta ne de yatiyor, el arabasina binmis seni bekliyor¨! Düzenleyen koliva - 19 Nisan 2011 Saat 12:23 |
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu da güzelmiş :D
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Boluda bir ilçeye bir kaymakam atanmiş. Kaymakam yanina başçavuşu alip, köylülerle tanişmak üzere köy, köy dolaşmaya başlamiş, bakmişlar ki yolda bir adam kucağinda bir eşek yavrusuyla gidiyor... kaymakam baş çavuşa demiş ki.. "ben bu köylülye biraz sataşayim" başçavuş kaymakami uyarmiş. "aman efendim, bunlar lafta altta kalmazlar. Dikkat edin" "kaymakam bir şey olmaz. Ben yillarca mektep okudum. Kültürlüyüm. Cahil bir köylü mü beni lafta yenecek demiş." arabayi durdurup köylüye yanaşmişlar kaymakam selam verip sormuş ""nereye böyle kucağinda yavrunuzla" köylü bir kaymakama bakmiş, birde başçavuşa "mektebe demiş..mektebe yazdirmaya gidiyorum..."çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye".
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir tanede benden olsun....
Birden ofkelenip bagirmaya baslamis ; Abovv..ula kaltak,bu ucuncu cocuk nerden cikti? Askere giderken iki cocugumuz vardi.. Bu sonuncusu benden olamaz. karisi ona gayet sakin cevap verir ; Ne bagiriyorsun? ? Sana baba mi diyir?? Oturmus yogurdini yiyir.... |
|
özbilek
1. Vites 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hepside 10 numara , elinize sağlık.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı." Sarışının hamile hali Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!:))) 30.000 bakımı Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"
Lamba Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa." Nur topu
İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!" ******* Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor.. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.. Mesaj alındı
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum... Potansiyel müşteri Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti.. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi. ******** Tövbe ya Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?" *********** |
|
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zamanin birinde sigara tiryakisi bir adam olmus.melekler onu cennete gotururken cehennemin uzerinden gecmisler , bakmis cehendemdekiler sigara iciyolar.cennete varmislar herkes sakince oturuyorlar; ---adam demis burda hayat yok beni cehendeme atin demis. --melekler e israr edince ; onlarda cehendeme goturmusler boroso bir sigara vermis . bizimki daha bir cekmeden bir ses gelmis baslarindaki melekten __ 5 DAKIKA SIGARA MOLASI BITTI HERKES BASINI PISLIGIN ALTINA CEKSIN DIYE |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gerçek Olay(+18)
( Olay gerçek ! Kelimeler için üzgünüm ) Sokak köpeklerinden çok şikayet gelince Diyarbakır Belediyesi bütün sahipsiz köpekleri toplamış. Ahali de sokakta başıboş gezen köpek sürüleri yok oldu diye çok mutlu olmuş. Sonra bir gün bakmışlar ki köpeklerin hepsinin kulağında bir zımba, sokaklarda yine geziyorlar... Vaho Belediyeyi aramış. Yetkiliye: "Bu itleri niye saldız ula böyle?" demiş. Yetkili de, hayvan haklarından söz etmiş ve: "Merak etmeyin hepsi aşılandı, kısırlaştırıldı" demiş. Vaho feryat etmiş: "Ula sizin izahınıza ..çam! Size bizi ısıriyler dedik, ..kiyler mi dedik!" |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aldığı 2 litrelik Coca Cola"nın kapağında "Tekrar deneyiniz" yazısını gören Karadenizli, önce denemeleriyle, sonra da açtığı davayla gündeme oturdu...
Konuyla ilgili açıklama yapan davacının avukatı İdris Karadeniz "Müvekkilim marketten aldığı 2 Lt.lik kampanyalı coca-cola ürününün kapağını açtığında ancak yine aynı şey. Bunun üzerine tam 4246 defa deneme yapmasına rağmen hediye çıkmamıştır. Coca-Cola Davadan haberdar olan Coca-Cola yönetimi adına açıklama yapan bir şirket yetkilisi olayın Bir açıklama ekle Aldığı 2 litrelik Coca Cola"nın kapağında "Tekrar deneyiniz" yazısını gören Karadenizli, önce denemeleriyle, sonra da açtığı davayla gündeme oturdu...Konuyla ilgili açıklama yapan davacının avukatı İdris Karadeniz "Müvekkilim marketten aldığı 2 Lt.lik kampanyalı coca-cola ürününün kapağını açtığında hediye çıkmadığını ve tekrar deneyiniz yazısını görmüş. Bunun üzerine kapağı kapatıp tekrar açmışancak yine aynı şey. Bunun üzerine tam 4246 defa deneme yapmasına rağmen hediye çıkmamıştır. Coca-Cola şirketinin tüketiciyi dolandırdığını düşünen müvekkilim şirkete dava açmaya karar vermiştir. Biz de bugün gelerek dava dilekçemizi adliyeye teslim ettik. 10 bin YTL. maddi tazminat talep etmekteyiz" dedi.Davadan haberdar olan Coca-Cola yönetimi adına açıklama yapan bir şirket yetkilisi olayın çok komik olduğunu ve artık Karadeniz bölgesine gönderilen ürünlerin kapağına "Başka Şişede İnşallah" yazmayı düşündüklerini söyledi. Düzenleyen pugti - 20 Nisan 2011 Saat 01:13 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla hepsi güzel ama en çok şu güldürdü beni:
30.000 bakımı Yengemin burun ameliyatından sonra elinde
bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi
anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
by-cx
1. Vites 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|
Serhun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Temel akciğer kanserine yakalanmış tedavi oluyormuş fakat vücudu artık tedaviye yanıt vermiyormuş doktor bunu üzerine tedaviyi kesmiş ve 2-3 ay ömrü kaldığını söylemiş.
Temel de bütün akrabaları tanıdığı kim varsa gidip helallik almaya başlamış fakat herkeze Aids olduğunu ve 3 ay ömrü kaldığını söylüyormuş. Kimse ne tokalaşıyor ne elini sıkıyomuş. Bunun üzerine dursun dayanamayıp sormuş Dursun: Yaw Temel anladım 3 ay ömrün kaldı akciğer kanserisin ölceksin tamam da neden herkeze aids oldğunu söylüyosun ? Temel: Yaw zaten ölcez bari karıyı sağlama alalım... |
|
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
|
1973 - Bursa |
|
Haksen016
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
çok iyidi yaw.
|
|
1973 - Bursa |
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ÇOK TUTTUM BUNU!!!
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |