Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Azda olsa gülelim diye.:)  (Fıkralar)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 9>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ErcaNKarşI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 16:16
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

Alkol bütün kötülüklerin anasıdır    Hele rakı! Bir kere değdiyse dudakların, zor vazgeçersin bir daha... Yağ gibi süzülür içine meret! * Alkol kötüyse, rakı en kötüdür... Çünkü hiç nazı yoktur: Suyla, sodayla, şalgamla, kahveyle, ayranla, çayla, tatlı...yla, tuzluyla, peynirle, kavunla, cacıkla, elmayla, karpuzla, armutla... Herşeyle gider. Yüksekte değildir gözü: Emekliyle de içersin, memurla da... İşçi de kaldırır kadehini, doktor da... Nazım’ın dediği gibi, herkesle içilir, bir tek salakla içilmez rakı! * Sınıfsızdır çünkü... Zengin ya da fakir ayırt etmez. İki parça buz ve şerefli bir yürek yeter. Çünkü “şeref”ine içilen tek içkidir rakı. * Başımıza ne geldiyse rakıdandı... Yıllarca uyudular. Görmediler. Binlerce genç dağa çıktı, bu namuzsuzun yüzünden... Milyonlarcası işsiz, sırf rakının derdinden... Rakı yüzünden cahil, rakı yüzünden yoksuluz! 2 milyon genç kız rakı yüzünden dayak yiyor... Hizbullahçıları dışarı çıkaran da, Hrant’ı vurduran da hep o rakıcı zihniyetti! * Gözün aydın Türkiye’m kurtuluyor gençlerin... Tez biri kapatsın şu gözlerimin bozuk vanasını yoksa dayanamam ağlarım şimdi: Adam öldürmenin suç olmadığı bu ülkede, çok yakında rakı içmek suç oluyor. * Allah’ın işi ya tam da bu yazı nasıl bitecek diye düşünüyordum ki... Aydın Boysan aradı. “Ne diyorsun bu içki yasağına abi?” dedim. “Rakı içene yasak, rakıyı içtiği ana kadar söker” dedi. Güldük. “Tek kelime söyliyim mi?” dedi. “Söyle” dedim. “Çüş!” dedi

güldürmedi ustam bu metin; kara kara düşündürüyor beni Shocked paylaşım için teşekkürler.
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 12:17
Bir fıkra da benden olsun mahsuru yoksa;

Bir gün yüzbaşı askerlerin hepsine ceza verir, 10 şınav çekeceksiniz der :

1 2 3 4 5 6 7 8 9 derken yüzbaşı 9 9 9 9 9 diye devam eder epeyce bir süre geçer yüzbaşı bir türlü 10 demez...

Sonra yüzbaşı gülerek : Biliyorum şimdi bana küfür ediyorsunuz ama bu üniforma küfür geçirmez der.

Arkadan cılız bir ses Anandamı üniforma giyiyor?

Uploaded with
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 12:19
SırıtmaSırıtmaSırıtmaSırıtma
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 12:23
Ciftci Temel'in bir koyunu varmis. Butun gayrete ragmen koyun gebe kalamiyormus. Temel dusunmus tasinmis ve nam salan kocun sahibi Idris ile konusmaya karar vermis.
Idris:
-Tamam koyunun kocum ile ciftlesebilir ama 5YTL alirim demis.
Bunu seve seve kabul eden Temel ertesi sabah koyununu el arabasina oturtup Idris?in yolunu tutmus.
Koyun ile koc ciftlesmis. Ama Temel tedirgin, ya hamile kalmazsa diye.
Idris?e sormus: Koyunumun hamile oldugunu nereden anlayacagim?
Idris:Sabah kalktiginda eger ayakta ise hamile degil, eger yatiyorsa hamiledir,demis.
Sabah olmus. Temel kosarak gitmis ahira ama koyun ayakta.
Oflayip yine el arabasina koyunu koyup Idris?in ahirina gitmis.
Idris bu sefer 3YTL almis. Ve ayni seyi soylemis: Ayakta ise degil,yatiyorsa hamile...
Sabah olmus ancak koyun yine ayakta.Yine gitmis Idris? in ahirina ve bu sefer ona aciyan Idris 1YTL almis.
Hayvanlar yine ciftlesmis.Takip eden gun Temel?in cani hic ahira gitmek istemez ve karisi
Fadime ye seslenir:
Su ahira bi baksana koyun ne alemde, ayakta mi, yatiyor mu?
Fadime gider bir zaman sonra gelir. Temel sorar:
-Ee koyun ne durumda, ayakta mi yatiyor mu?
Kadin gulerek cevap verir:
-Ne ayakta ne de yatiyor, el arabasina binmis seni bekliyor¨!

Düzenleyen koliva - 19 Nisan 2011 Saat 12:23
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 12:35
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Ciftci Temel'in bir koyunu varmis. Butun gayrete ragmen koyun gebe kalamiyormus. Temel dusunmus tasinmis ve nam salan kocun sahibi Idris ile konusmaya karar vermis.
Idris:
-Tamam koyunun kocum ile ciftlesebilir ama 5YTL alirim demis.
Bunu seve seve kabul eden Temel ertesi sabah koyununu el arabasina oturtup Idris?in yolunu tutmus.
Koyun ile koc ciftlesmis. Ama Temel tedirgin, ya hamile kalmazsa diye.
Idris?e sormus: Koyunumun hamile oldugunu nereden anlayacagim?
Idris:Sabah kalktiginda eger ayakta ise hamile degil, eger yatiyorsa hamiledir,demis.
Sabah olmus. Temel kosarak gitmis ahira ama koyun ayakta.
Oflayip yine el arabasina koyunu koyup Idris?in ahirina gitmis.
Idris bu sefer 3YTL almis. Ve ayni seyi soylemis: Ayakta ise degil,yatiyorsa hamile...
Sabah olmus ancak koyun yine ayakta.Yine gitmis Idris? in ahirina ve bu sefer ona aciyan Idris 1YTL almis.
Hayvanlar yine ciftlesmis.Takip eden gun Temel?in cani hic ahira gitmek istemez ve karisi
Fadime ye seslenir:
Su ahira bi baksana koyun ne alemde, ayakta mi, yatiyor mu?
Fadime gider bir zaman sonra gelir. Temel sorar:
-Ee koyun ne durumda, ayakta mi yatiyor mu?
Kadin gulerek cevap verir:
-Ne ayakta ne de yatiyor, el arabasina binmis seni bekliyor¨!

bu da güzelmiş :D
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 12:59
Boluda bir ilçeye bir kaymakam atanmiş. Kaymakam yanina başçavuşu alip, köylülerle tanişmak üzere köy, köy dolaşmaya başlamiş, bakmişlar ki yolda bir adam kucağinda bir eşek yavrusuyla gidiyor... kaymakam baş çavuşa demiş ki.. "ben bu köylülye biraz sataşayim" başçavuş kaymakami uyarmiş. "aman efendim, bunlar lafta altta kalmazlar. Dikkat edin" "kaymakam bir şey olmaz. Ben yillarca mektep okudum. Kültürlüyüm. Cahil bir köylü mü beni lafta yenecek demiş." arabayi durdurup köylüye yanaşmişlar kaymakam selam verip sormuş ""nereye böyle kucağinda yavrunuzla" köylü bir kaymakama bakmiş, birde başçavuşa "mektebe demiş..mektebe yazdirmaya gidiyorum..."çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye".
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 13:19

bir tanede benden olsun....

Iki cocugu olan koy delikanlisi askerligini yapip da evine dondugunde bakmis karisi uc cocukla bir masanin etrafindalar.

Birden ofkelenip bagirmaya baslamis ; Abovv..ula kaltak,bu ucuncu cocuk nerden cikti?

Askere giderken iki cocugumuz vardi..

Bu sonuncusu benden olamaz.

karisi ona gayet sakin cevap verir ;

Ne bagiriyorsun? ?

Sana baba mi diyir??

Oturmus yogurdini yiyir....

Yukarı Dön
özbilek Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı özbilek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 13:22
hepside 10 numara , elinize sağlık.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 14:27
Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!:)))

30.000 bakımı
Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa."  
Nur topu
İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!" *******

Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor..
Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz..
Mesaj alındı
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim.
"Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum...

Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti..
Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana:
''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi. ********

Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum.
"Kendisi nerede derse ne diyeyim?" ***********
Yukarı Dön
hhuzun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hhuzun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 14:49

zamanin birinde sigara tiryakisi bir adam olmus.melekler onu cennete  gotururken cehennemin uzerinden gecmisler , bakmis cehendemdekiler sigara iciyolar.cennete varmislar herkes sakince oturuyorlar;

---adam demis burda hayat yok beni cehendeme atin demis.
--melekler  e israr edince ; onlarda cehendeme goturmusler
 boroso bir sigara vermis .
 bizimki daha bir cekmeden
 bir ses gelmis baslarindaki melekten
__ 5 DAKIKA SIGARA MOLASI BITTI HERKES BASINI PISLIGIN ALTINA CEKSIN DIYE
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 14:55
Gerçek Olay(+18)
( Olay gerçek ! Kelimeler için üzgünüm )

Sokak köpeklerinden çok şikayet gelince Diyarbakır Belediyesi bütün sahipsiz
köpekleri toplamış.
Ahali de sokakta başıboş gezen köpek sürüleri yok oldu
diye çok mutlu olmuş. Sonra bir gün bakmışlar ki köpeklerin
hepsinin kulağında bir zımba, sokaklarda yine geziyorlar...

Vaho Belediyeyi aramış. Yetkiliye:
"Bu itleri niye saldız ula böyle?" demiş.
Yetkili de, hayvan haklarından söz etmiş ve:
"Merak etmeyin hepsi aşılandı, kısırlaştırıldı" demiş.
Vaho feryat etmiş:
"Ula sizin izahınıza ..çam! Size bizi ısıriyler dedik, ..kiyler mi dedik!"

Uploaded with
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 01:12
Aldığı 2 litrelik Coca Cola"nın kapağında "Tekrar deneyiniz" yazısını gören Karadenizli, önce denemeleriyle, sonra da açtığı davayla gündeme oturdu...
Konuyla ilgili açıklama yapan davacının avukatı İdris Karadeniz "Müvekkilim marketten aldığı 2 Lt.lik kampanyalı coca-cola ürününün kapağını açtığında hediye çıkmadığını ve tekrar deneyiniz yazısını görmüş. Bunun üzerine kapağı kapatıp tekrar açmış.
ancak yine aynı şey. Bunun üzerine tam 4246 defa deneme yapmasına rağmen hediye çıkmamıştır. Coca-Cola şirketinin tüketiciyi dolandırdığını düşünen müvekkilim şirkete dava açmaya karar vermiştir. Biz de bugün gelerek dava dilekçemizi adliyeye teslim ettik. 10 bin YTL. maddi tazminat talep etmekteyiz" dedi.

Davadan haberdar olan Coca-Cola yönetimi adına açıklama yapan bir şirket yetkilisi olayın çok komik olduğunu ve artık Karadeniz bölgesine gönderilen ürünlerin kapağına "Başka Şişede İnşallah" yazmayı düşündüklerini söyledi.

Bir açıklama ekle
Aldığı 2 litrelik Coca Cola"nın kapağında "Tekrar deneyiniz" yazısını gören Karadenizli, önce denemeleriyle, sonra da açtığı davayla gündeme oturdu...Konuyla ilgili açıklama yapan davacının avukatı İdris Karadeniz "Müvekkilim marketten aldığı 2 Lt.lik kampanyalı coca-cola ürününün kapağını açtığında hediye çıkmadığını ve tekrar deneyiniz yazısını görmüş. Bunun üzerine kapağı kapatıp tekrar açmışancak yine aynı şey. Bunun üzerine tam 4246 defa deneme yapmasına rağmen hediye çıkmamıştır. Coca-Cola şirketinin tüketiciyi dolandırdığını düşünen müvekkilim şirkete dava açmaya karar vermiştir. Biz de bugün gelerek dava dilekçemizi adliyeye teslim ettik. 10 bin YTL. maddi tazminat talep etmekteyiz" dedi.Davadan haberdar olan Coca-Cola yönetimi adına açıklama yapan bir şirket yetkilisi olayın çok komik olduğunu ve artık Karadeniz bölgesine gönderilen ürünlerin kapağına "Başka Şişede İnşallah" yazmayı düşündüklerini söyledi.

Düzenleyen pugti - 20 Nisan 2011 Saat 01:13
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 01:44
valla hepsi güzel ama en çok şu güldürdü beni:

30.000 bakımı
Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"

Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 07:46
Sırıtma
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
by-cx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ağustos - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı by-cx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 10:13

alemsiniz ya sabah sabah güldürdünüz bizi  Kahkaha
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 13:57
Temel akciğer kanserine yakalanmış tedavi oluyormuş fakat vücudu artık tedaviye yanıt vermiyormuş doktor bunu üzerine tedaviyi kesmiş ve 2-3 ay ömrü kaldığını söylemiş.
Temel de bütün akrabaları tanıdığı kim varsa gidip helallik almaya başlamış fakat herkeze Aids olduğunu ve 3 ay ömrü kaldığını söylüyormuş. Kimse ne tokalaşıyor ne elini sıkıyomuş.
Bunun üzerine dursun dayanamayıp sormuş

Dursun: Yaw Temel anladım 3 ay ömrün kaldı akciğer kanserisin ölceksin tamam da neden herkeze aids oldğunu söylüyosun ?

Temel: Yaw zaten ölcez bari karıyı sağlama alalım...

Uploaded with
Yukarı Dön
hhuzun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hhuzun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 21:09
Hug
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 21:13
Embarrassed

1973 - Bursa
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 21:13
çok iyidi yaw.

1973 - Bursa
Yukarı Dön
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 23:15
Orjinalini yazan: Serhun Serhun Yazdı:

Temel akciğer kanserine yakalanmış tedavi oluyormuş fakat vücudu artık tedaviye yanıt vermiyormuş doktor bunu üzerine tedaviyi kesmiş ve 2-3 ay ömrü kaldığını söylemiş.
Temel de bütün akrabaları tanıdığı kim varsa gidip helallik almaya başlamış fakat herkeze Aids olduğunu ve 3 ay ömrü kaldığını söylüyormuş. Kimse ne tokalaşıyor ne elini sıkıyomuş.
Bunun üzerine dursun dayanamayıp sormuş

Dursun: Yaw Temel anladım 3 ay ömrün kaldı akciğer kanserisin ölceksin tamam da neden herkeze aids oldğunu söylüyosun ?

Temel: Yaw zaten ölcez bari karıyı sağlama alalım...

ÇOK TUTTUM BUNU!!!Thumbs Up
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 9>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 130 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3540 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49171 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 460 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 273 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 494 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 83 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4336 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1706 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 966 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 762 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1745 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28737 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3658 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26010 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2488 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 233 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 870 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 1980 2 wolkan35
konu icon 508 kör nokta çalışmıyor son mesaja git 14323 1 mbk
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
Pejo58 3
wolkan35 2
muratzengin 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English