![]() |
|
307 170 km yi geçmiyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Belkide 170 hiz sinirindan ziyade, 5. viteste 5000 devir siniri vardir. 210 goren arkadaslarin o suratteki devirleri neydi acaba?
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
banada birbirlerinize karşı cevaplar enteresan geldi (:
şaka bi yane aracı bilgisayara bağlat. hız sınırlamasını 170 yapmışlarsa geçemezsin. 5000 devire çıkan 6000 devirede çıkar 200-210 görür kanaatindeyim. tabi sürat felakettir.
hız yapmayı seven arkadaşlarıma sesleniyorum,
100 km lik mesafeyi 150 km hız yerine 90 la gidersek en fazla 30-35 dakka geç gideriz ama tek parça gideriz unutmayalım.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
ewet cok emınım 1.6 16v 307 duz yolda 185i geçemez tabi 10 kılometre boyunca dip gaz gitmessen yada yokuş aşa basıpta vay be arabama bak demessen
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
bu arada konu dagılmasın bence arkadas bi yazılım kontrolu yaptırsın serviste
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Benim araç çok rahat 190 ı buluyor senin deneyimlerini bilemem tabii |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sadece ogrenmek icin soruyorum. Lastik ebatlariniz kac? |
|||
![]() |
|||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
||
RABA ACILMAMIS OLABILIR SUREKLI SEHIR ICINDE KULLANILMISTA MOTOR ACILMAMISTIR.BENDE DE 307 2.00 HDI VARDI
ILK ALDIGIMDA 150 BASMIYODU.AMA OTOBANDA BASA BASA ACTIM .ENSON 195KM CIKMISTI.BIR DE TAKMA.COK HILI OLMAKTA IYI DEGILDIR.
EHLIYET OKULUNDA BIR YAZI OKUMUSTUM....RAGMETLI DEMESIN LERDE .GEC GELDI DESINLER DIYE
|
|||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|||
![]() |
|||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
||
"RAGMETLI DEMESIN LERDE .GEC GELDI DESINLER DIYE " çok güzel bir söz gerçekten :)
|
|||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Tam bakmadım koliva ama şunu söyleyeyim araçta ince yanak lastik var ve 17inç jant bulunuyor,hdi ayrıca.. |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
motor sağır olabilir mi? bende de civic vardı. 160 i geçmiyodu. motor ustasına sattım, o da anladı zaten motor sağır dedi. |
|||
![]() |
|||
||
5 kılometre farkımı başıma kakıyorsun:)
arkadaslar bendede 206 var aynı sızın aracınızın motorundan 1.6 16v 110hp ve sızın aracınızda 200kılo daha hafif 180i geçtiği zaman iyice yavaslıyor aracın hızlanması kaldıkı 200 kılo agır bı araba dahada yavas olucaktır
|
|||
![]() |
|||
||
Dusundum ki, aracinizda orjinal ebatlar olmadigi icin hiz farkli cikiyor olabilir. Hesaplamasini yapacaktim ama tam lastik olculeriniz gerekli. 215/45/17 olabilir mi? |
|||
![]() |
|||
||
Yarın bakıp söylerim bilmiyorum da bazı arkadaşlar yalan atıyormuşum gibi yaklaşıyor alın size resim o zaman... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
dostum bu araba dizel birincisi
ikincisi biz zaten yapmaz demedık duz yolda o hıza cıkmak cok zordur uzun mesafe ister dedım bunuda benzınlı arac için söyledık
|
|||
![]() |
|||
||
Benim 190 dan sonra tıkanıyor bu hıza ulaşmam için köklemem gerekiyor otobanda yapmıştım bu denemeyi zaten onun dışında bjk tünelinde 190 a vuruyor onu da denemiştim çok önceden ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Yok canim yalan atmak olur mu hic. Eminim sizin gibi pek cok 307 kullanicisi vardir bu hizlari gorebilen. Benim derdim isin teorisinde, biliminde.
O degilde hiz 200 civari ama emniyet kemeri takili degil. Yani zan altinda birakmayim belki de sensoru bozulmustur ama en azindan ekran oyle soyluyor. Aman ne olur cok dikkat edelim bu hususa. Yani bu forumda ideal surucuyu oynamak benim derdim degil ama hakikaten geri donusu olmayan birsey bu. |
|||
![]() |
|||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
||
Bravva 307p:))))
|
|||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|||
![]() |
|||
emreynss ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Arkadaslar bu sağirlik olayi mantikli olabilir.Araci ilk sahibinden aldim,bayandan,surekli sehir ici kullanmis ise gidip gelmek icin.Servisten expertiz raporuda aldim araci gosterip.Bakimlari zamaninda yapilmis.
İlginizden dolayi cok tesekkur ederim.. |
|||
![]() |
|||
||
Üstat çok haklısın takmam gerekir ama alışmam zor olacak ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Azdek kardeşim sadece merak çok önceden denemiştim yoksa gayet uslu giderim yolda
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |