![]() |
|
307 sw ses yalıtımı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bugra_bk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 Saat 14:24 |
arkadaslar bilirsiniz 307 lerde kronik ses sorunları vardır bagajdan gelen sesler okltuk gıcırdmaları arka koltukdan kapılardan gelen sesler vs.vsss..
ama artık benim pejomda bunların ghiç biri yok
klima ses yalıtımında kullanılan 0,30mm sünger tarzı bi malzeme var kendinden yapıskanlı 1 m2 15dolar
tesadüf oki bi arkadasımız da klima imalatında calısıyor bana bu mazemeden biraz getirdi ve baslatık yalıtıma
1-arka bagaj kapagının içini güzelce kaplatık ve panzilotu güzelce oturttuk yerine
2-4 kapı döşemelerini söktük gizellce kapladık ve kapattık
3- arka koltukların altını güzelce kapladık
4-kaputun içinde yalıtım malzemesinin arkasına yaptık ve kapattık
5-arabanın içinde ses yapabilecek herseyi mesala kriko bijon anahtarı gibi bunları güzelce sardım ve yerine koydum..
6-koltukları sıktırdım ve yaglattım-kapı ayarlarını yaptırdım ve son olarak tüm fitilleri değiştirdim
sonuçmu ???????????
süper sanki 2011 bmv 5,30 biniyorum
resimleri sizinle salı günü paylasıcam eger boyle takıntıları olanb varsa çözüm süperr..
|
|
307 ovpack
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sağlık bizde stepneye sünger sıkıştırıyoruz ama lak lak sesi hiç kesilmiyor :)
|
|
![]() |
|
bugra_bk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bundan onceki arabam sw normal 307ydi bu ses yüüzünden stepneyi cıkartmıstım depoya koymustum |
|
307 ovpack
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
maşalalh güzel yapmışsın.
benim sıkıntım sadece fitiller ile, gerisinde maşallah hiç bir sorun yok.
bütün fitilleri nasıl değiştirdin kaça değiştirdin bilgi verirmisin bizde yapalım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
işcilik vermedim ama fitiller 350ye mal oldu toplam
|
|
307 ovpack
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
ellerıne saglık ya bende yapmayı dunuyorum bakalım en kısa surede o malzemenın resmını yukleyebılırsen sevınırım
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah işlem sırasında yapılırken çekmişsindir. nasıl yaptığını hepimiz anlarız böylece :))
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
çok zaman geçmiş resimler yok....?
|
|
307 sw ov pack 1,6
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
konunun heyecanı ile son mesaj tarihine bakmamışım bile
![]() ![]() |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
CHaTLaX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
bugun kendi aracıma kendim ufaktan bi ses sistemi yapacağım bunun için ses yalıtımıda yapmak istiyordum bilgi için tşkler ama resimleride koymuş olsaydın güzel olurdu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |