![]() |
|
Ken BLOCK tan müthiş şov |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2011 Saat 00:21 |
Zaten Bunları yapmak için 650 bg motor lazım, o da hiçbirimizde yok, denesek de yapamayız. ama olsa acımam valla
![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu blocku anlamıyorum burda süper hareketler yapıyor ama wrc de saçmalıyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özgür ; o duvara vurmak değil.. duvarın tozunu almak
![]() motorlu aynalarının videosunu bekliyoruzz
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
arkdşlar ben bi proje görmüştüm vw poloyu AWD hale getiriyorlar. Bulabilrsem paylaşyım. Adamlar nelerle uğraşıyorlar aşmışlar ya...
buyrun buydu sanırsam Düzenleyen EmRe26 - 10 Mart 2011 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Valla arkadaşlar Ken Block'u bilmem ama bu da fena değil. Şahinlerle drift.:))) http://www.timsah.com/Ken-Blocka-kafa-tutan-Sahin-drift/q0MVTSN8vWQ |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bende izlemiştim bu adamı ama tekrar tekrar izlerim :)
bizde dirfti anca NFs'de yapalım adamlar nelerle oynuyo :)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Adama söylenicek söz yok :):).
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel paylaşım ama ben arabama böle şeyler yapmam
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
arkadaşlar block zaten müthiş bir adam.
ben ilk videoyu izlemiştim. ilk videoda 1dk 25 sn de duvara vuruyor arabanın götünü.dikkatle izlerseniz görürsünüz.lastik izi çıkıyor duvara.. o adam vurduysa ben artık bişey demiyorum.aslında vurdu denemezde sürttü. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
4x4 veya arkadan itişli aracınız varsa yapın tabi pistlerde :)
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla buyuk bı zevkle ızledım hepsını cok manyak bısı ya :)) cok özendım valla :d
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
kardeşim paylaşım için teşekkürler adam süper yapıyo kimse denemesin bunları gençler
![]() |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |