![]() |
|
orijinal navigasyon satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birader bilmeden yorum yapma.
orjinal peugeot parçası bu. bir araştırda sonra gel yorum yap,rezil olma burda. özelliklerini biliyormusun cihazın?? |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yazdıklarımda ve söylediklerimde bir problem olduğunu düşünmüyorum tepkim sadece sana değil genel buranın bilgilerin ve tecrubelerin paylaşıldığı önemli günlerde birlikte olunup insanların birbirine saygılı ve sevgili oldugu bir yer oldugunu düşünüyorum ve istiyorum 2 el olup defalarca sokülüp takılan probleminin olup olmadığı bilinmeyen garantisi olup olmadığı bilinmeyen cihazların ve parçaların yüksek fiyatlarla satılmasını doğru bulmuyorum eğer hepimiz arkadaşsak ve birbirimize saygılıysak bu böyle olmamalı daha makul olunmalı diye düşünüyorum teşekkürler.
|
|
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kazıklamak biraz ağır bir itham oldugu için yazdım ben...
bu aletin piyasası bu ama.fiyat dediğin gibi yüksek değil yani.servisten toplam bir fiyat al istersen. sonra anlayacaksın normal oldugunu. problem çıkacagını sanmıyorum ayrıcada satan arkadaşı tanımıyorum. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
206 aracı olanlar bu linke baksın http://www.forum-auto.com/les-clubs/section4/sujet380780.htm
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Düzenleyen VEDATDINC - 21 Şubat 2011 Saat 17:19 |
|
![]() |
|
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
neyi bilip bilmediğim seni ilgilendirmez uslubuna dikkat et rahatsız olduğum bir konu hakkında yorum yapma hakkım var sen nasıl istediğin seyi istedigin fiyata yazıyorsun bende bunu eleştrebilirim konuyu fazla uzatmak istemiyorum ne demek istediğimi gayet açık yazdım teşekkürler.
|
|
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|
![]() |
|
burda adam rd3 e takmış.süper olmuş.demekki 2001 e de uyar bu alet. teşekkürler bilgi için. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
206ya mütiiş olmuş ama çok para yav :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Herşeyin bi ederi var bununda değeri bu. ve çalışır durumda bunun fiyatı kimseyi rahatsız etmesin |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
yani benim içinse laf mala fiyatı yüksek filan demedim hakkıdır ederidir onu siz biliceksiniz,bana sadece 1500tl yüksek bir fiyat konu teypde olsa yüksek başka bişey olsada yüksek size kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
arkadaşlar 206 ve 307 uyumlu orijinal RT3 komple satılıktır fiyat 1500 tl 0555 495 45 52 tel
|
|
![]() |
|
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
arkadaşım son bir fiyatı varmı
|
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eger satılmadıysa 2000 model 206 xs modeline uyup uymadıgı hakkında bılgı ve fıyatını ogrenebilir miyim
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
üstad bu 206 Quiksilver'a olur mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
http://www.forum-auto.com/les-clubs/section4/sujet380780.htm bu linki inceleyin
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
hocam bu linki daha önce de vermiştin, link iyi güzel de fransızca bilmiyorum ben :S
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
burada uygulamanın olduğu ve çalıştığını belirtmek için incelemenizi söyledim ayrıca google chrom programı otomatik türkçeye çeviriyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
206 için yapılması gereken rt3 ekranının etrafını kaplayan kasket sizin eski ekranın olduğu yere kesilip montaj yapılması gerekiyor yada yurt dışından hazırı sipariş edilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |