![]() |
|
106 Direksiyon pompası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 00:22 |
arkadaşlar aracımın direksiyon pompasında sorun olduğunu söyledi usta.sizce çıkma mı alayım yoksa sıfırmı.
arızalı olduğunuda şöyle anlatayım lakırtı geliyor ufak çöküntülü yollarda.taşlı yolarda felan..aracın direksiyonunu sağa sola çevirdiğimde lap lap ses geliyor deli ediyor bu konuda fikri olan varmı sizce bu direksiyondanmıdır..bide buradaki ustalara soralım...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence direksiyon pompası en son şüphelenmen gereken şey. Bende de ses yapıyor bozuk yolda. Normalde direksiyon ağır değilse ve yağ kaçağı yoksa sorun pompada değil, ön takımdadır, ki 106'larda sık sık dağılıyor. Sağ tekerlekten ses gelmeye başlamışitı bende bir ara, aksları değiştirdim halloldu. Ama bozuk yolda lap lap, tak tak ses bende de var.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
106 direksiyonları sıkıntılıdır ama pompa olduğundan emin olmak lazım. on takım olabılır direksiyon kutusu olabılır,cok kucuk bıseyde cıkabılır,buyuk bıseyde
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anlattığına gre direksiyon kutusu arızalı pompa ile alakası yok
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dıreksıyon kutusu ustundekı tıkırtı burclarıyla alakalı olabılırmı???
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
şöyle anlatayım yağ kaçağı yok geçenlerde ilave ettim içindeki yağ zaten tahin gibi olmuş o kadar kabalaşmış en son ne zman konuldu bilmiyorum üstüne ince yağ alıp ilave ettik ustayla.aksları değştireli 1.5 ay oldu aksdan değil değiştirdikten sonrada aynı ses devam etti..rot başları rot kolları z rotu bunlardan şüphem var açıkcası ama usta kendi dedi pompa arızalı (oladabilir) die valla işin içinden çıkamadım mesela vitesi küçültüyorum gaza basıyorum lakır lakır ses devrini alınca düzeliyor bi boşluk var gibi yok gibi napcamı şaşırdım her usta farklı bişey dior umarım tam isabet ettiricek birisi çıkıcak..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
pompa elektronik bir parçadır ve senin aracında anlattıklarına bakılırsa mekanik bi arıza var buda yüksek ihtimalle direksiyon kutusundan kaynaklanıyor
|
|
|
|
![]() |
|
tşk efe eyer bişeye ihtiyacım olursa bir telefon kadar uzagımdasın bi baktırayım sana donuş yapıcam
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
halowmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |