![]() |
|
307 1.4 HDİ yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 Saat 09:34 |
|||
merhaba.aracın hava filtresini,yağını,yağ filtresini,antifrizini ve aküsünü değiştirdim.kış şartlarında 50 tl eurodizel ile 220 km gitmesi sizce normalmi?
|
||||
![]() |
||||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
normal hatta iyi aynı araçtan bende var 5000 km hava filtresini düzenli değiştiririm, 10000 km de yağını değiştiririm yani bakımlı bir araç 0.275 kuruş yakıyor şehir içi. 96000 km debriyaj baskı balata değişmedi belki onun etkisi vardır.
|
||||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||||
![]() |
||||
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bence yağını değiştirmek için 10bin kmyi bekleme 9bini geçirmiyorum genelde.tabiiki değişmesi gereken parçalarda aracı yoruyor normal olarak.
|
||||
![]() |
||||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|||
benim araçta bakımlı şu an 95000 de bende de debriyaj baskı balata ve volantta sıkıntı başladı ama şimdilik idare ediyor.yakıt olarak 260-280 krş arası yaktı çok yaktı diye üzülüyordum ama 1,4 ler böle yakıyosa ben yine halime şükredeyim
![]() |
||||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
valla sen nekadar kontrol etsende senin araç en az yakan araç olarak tescil edilmiş, belgeleride peugeot yıldırım oto istanbulda bulunuyormuş. yıldırıma gittiğimde söylediler.
adam istanbuldan kalkıp yarım depo ile hatta yarım depo 30 litre yapıyor adam 27 litre ile antalyaya girmiş, daha ne olsun (:
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
çok yakıyor. bence
16 kuruşu geçmemesi lazım |
||||
![]() |
||||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
abi 16 kuruş yakması mumkun değil, mazotun litresi 3,4 lira, kirsal motorin de kalkti, ayrica havalarda cok soguk. bence cok normal tabi sizde dizel kullanicisiniz. |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
TÜRK LİRASI DEĞİLDE LİTRE üzerinden konuşursanız daha iyi anlaşırsınız fiyatlar sürekli değiştiği için hemfikir olmayabilirsiniz. (:
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
o zaman şöyle net bi açıklama yapayım bende 206 dizel var 20 liralık yakıtla şimdi 125 km şehir içi yol gidiyorum. kış şartlarından dolayı hemde |
||||
![]() |
||||
|||
hiç fark etmez yukardada yazdığım gibi benim 206 dizelle 20 TÜRKİYE CUMHURİYETİ LİRASIYLA 125 KİLOMETRE yol yapıyorum üstelik şehir içi değerleri bunlar (:) |
||||
![]() |
||||
|||
canım kardeşim neticesinde benimde akaryakıt fiyatlarından haberim var nede olsa benimde arabam var ezbere yazmıyorum fiyatları haydi için 17 kuruş olsun en fazla dahası düşünülemez Düzenleyen albaydemircan - 10 Şubat 2011 Saat 16:25 |
||||
![]() |
||||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|||
bu konuyu nezamandır bende açıcaktım..1.6 110 bnmkide 25 kuruş yakmaya başladı..bende üzüluyodum ama 1.4 bile böyleyse ben çok iyi yakmışım..
|
||||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||||
![]() |
||||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
abi sen o zaman hic gaza basmiyorsun ;)) bende de 206 1.4 hdi var, 100 tl ile 500 km gidiyor en baba. yani 20 tl ile 100 km gidiyor demektir ;) |
||||
![]() |
||||
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
|||
2003 model 307 1.4 hdi aracım şehir içi kullanımda 100 km de 6 litre mazot yakıyor tabi şimdi kış olduğu için biraz daha fazla yakıyor
Düzenleyen kabus - 10 Şubat 2011 Saat 17:23 |
||||
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
||||
![]() |
||||
|||
basmıyorsun derken şehir içinde 130 lamı gitcez napcaz ... yada altımızdaki dizel GTİ mı yoksa biz bilmiyoruz. bir diğer alternatifte senin aracın 100 km gidiyor. benim aracım 130 km gidiyorsa demekki senin araçta sıkıntı varki 100 km gidiyor. |
||||
![]() |
||||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|||
Bendede aynı derten var 307 1,4 hdı var motor yenı 12000 km oldu taktıralı kış koşullarında 50 tl mazotla 215 km oldu cok yakıyor diye yakınıyordum bütün bakımlarını eksik etmiyorum zamanı gelmeden yagını deyiştiriyorum |
||||
307 1,4 hdı
|
||||
![]() |
||||
|||
307 ile 206 yı kıyaslamayın arada kaç kilo fark var.
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
307 1.4 hdi ağırlığına göre şehir içi 7-8 lt arası bu kış şartlarında yakması çok normal.
|
||||
![]() |
||||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
|||
307 1.6 hdı 110hp yol bilgisayarı 5,9 diyor ama pompa ölçümü 6,3lt/100km
|
||||
![]() |
||||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|||
yorumların sonucunda yakıt tuketimi 50 tl ile 210 yada 220 km normal diyorsunuz yanlışmı anladım gereksız yere yakıt tasarrufu icin yada daha az yakması icin ugraşmayalım
![]() ![]() |
||||
307 1,4 hdı
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |