![]() |
|
ağlamak istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 Saat 12:15 |
||||
İnş getirince haberleşiriz ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||||
![]() |
|||||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Eyw kardeşim düşünmen yeterli ama mayıs gibi getirebilirim sanırım ![]() |
|||||
![]() |
|||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||||
petrol ucuz o açıdan güsel sıfır araç almak neredeyse imkansız gibi ikinci el araçlar ise sıfırdan pahalı yurt dışından araç sokmak yok yani artısı eksisi var :)
|
|||||
![]() |
|||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||||
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||||
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||||
![]() |
|||||
||||
Tabii orası ist gibi değil gezersin ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||||
bizde 300 gr benzin 1 usd. adamlar içmeye su bulamıyorlar. onlarda mahrum.
|
|||||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
nede mis kokar be. araba sevgisi işte insan katlanıyor.
Düzenleyen quiet_20 - 21 Ocak 2011 Saat 08:30 |
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
adamın birine sormuşlar bu petrol fiyatların artışları için ne diyorsunuz diye :D
beni ilgilendirmiyor, ben her gittiğimde 20 tl'lik alıyorum demiş :D
muhammet çakır. O, 20 tl lik aldığın mazotla sabahdan akşama kadar dolaşmak yerine, 3-5 gün dolaşmak istemezmisin o yüzden ben rahatım demiyeceksin fiyatların inmesi için diğer arkadaşlarımız gibi senin de destek vermen gerekli.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
sut banyosunu duymustum ama mazot banyosunu duymamıstım. ne guzel degıl mı ? parfumede ıhtıyacın yok. :DDD
|
|||||
![]() |
|||||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
||||
gece gece güldürdün beni ya ![]() ![]() ![]() |
|||||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|||||
![]() |
|||||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
||||
şaka gibi 70 litre 1 dolar 7 o değilde 2gün önce 20tl ye tam 6litre eurodizel aldım dün gece 5.8mi 5.9mu ne bişiyi yine kaş göz arasında geçirmişler heralde
|
|||||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|||||
![]() |
|||||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||||
vay be millet 70 lt yi 1 dolara alıyo bizimde aynı olsa ben mazotla duş alırım heralde :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
sana katılıyorum :))) ama gulmektenn
![]() ne teklemesı abı yaaa... ısı bılmeyen adamların yaptıgı montajlarda tabıkı araba hapsuracak oksurecekkk. sen onları gec. duzgun montajlara bak... benzınden bır farkı yok tıtremede yok. motor suyundan ısıtıldıgı ıcın sogukla alakası yok. ancak ısınana kadarkı surecte bazen sıkıntı cıkabılır. o durumda yıne montaj ıle alakalı...
|
|||||
![]() |
|||||
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Baqiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||||
dizel araç her mevsim iyi bu devirde benznle binilmiceqine qöre, kışın hava eksi derecelere düştüqünde haliyle gazlı araclar yolda tekleme yapabiliyor ne iğrenc bi durum :/
|
|||||
Baqiss
|
|||||
![]() |
|||||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
||||
Burda öle olsa dizelemi binerim :D Direkt BMW 7.40İL :D KOY benzini Gazlasın Ver Virajı Yanlasın :D :D
|
|||||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||||
![]() |
|||||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |