![]() |
|
Akü ve park sensörleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2011 Saat 14:53 |
arkadaşlar benim 307 1.6 xt aracım var yazın kıbrısa gelırken mersın gırısınde motor kasnagı kırıldı ve akü boşaldı daha sonra takvıyeyle doldurduk ama bosaldıktan sonra abs fln gec devreye gırmeye basladı 4 lu flasorlerı yaktıgım zamanda ıcerdekı aydınlatma ısıkları tavandakıler kısılıyo flasorler fln yanarken bır dıger sorun akuden sonra frene basınca arka park sensorlerı devreye gırmeye basladı arada sırada yapıyo bunu . bir fikri olan varmı kesin aküdenmidir??
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldiniz. ilk olarak tanışma bölümümüzde kendinizi tanıtmalısınız, daha sonra arkadaşlar konu ile ilgili size yardımcı olacaktır. iyi günler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
kendımı tanıttım zaten cok oldu tanıtalı yenı uye deılım :D
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hala aynı aküyü kullanıyosan yapar tabi
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
al akü kafan rahat olsun düşük amperle calısan elektrik ve elektronik sistemler zamanla cıddı zarar görür
|
|
![]() |
|
yanı dıyosunuz kı akuden kaynaklanıyo arkadaslar :)
|
|
![]() |
|
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Valla benimki 2002 307 1.6V Rapier. Aldığım günden beridir sensörlerin çalıştığını görmedim. Otomatik far ve silecekleri çalıştıramadım. Elektirikli aynalar çalışıyor fakat, araç kilitlediğimde aynalar katlanmıyor. Arabaya bindik gidiyoruz. Götürüp getiriyor diye seviniyoruz şimdilik ;)
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Allah Allah o kadar sıstem calısmıyorsa ne calısıyor pekı :)) acaba oncesınde cok mu kurcalamıslar nedır?
|
|
![]() |
|
belkı sensorlerı devreye sokamamıssındır otomatık far sensorunu farı actıgın kolun ucunda bı dugme var 10 15 sn basılı tut devreye gırıo sıleceklerde kolu bı kademe uste kaldırınca devreye gırıo :D ekranda yazar zaten automatıc wıpıng actıve dıe :D
|
|
![]() |
|
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Yok kardeşler. Denedim olmuyor. Işıkları ve silecekleri denedim olmadı. Sensörler nereden aktif ediliyor bilmiyorum. Bendeki araba 10 yaşına giriyor. 64 Bin Mil'de şu an. Yaşıtları çoktan tarih oldu ama bu da böyle götürüyor işte.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
elindeki arac gayet güzel bir arac muhtemelen aküden sonra beyinde bi hasar oluştu anladığım kadarıyla peugeot özel servisinde bilgisayarla düzeltmek mümkün ama aküyü yenilemende yarar var diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın economy mode diye bir alarm veriyormu. Bu da artık akü ile ilgili bir sorun olduğunu gösteren alarm.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Anahtarı çıkardıktan yarım saat sonra ekonomi mod devreye giriyor. Akü ile tek problemim oldu şimdiye kadar. Uyduruk bir kompresör almıştım. Akü bitti bitecekken götürdüm iade ettim. Yalnız bir şeyi farkettim akü ile alakalı olabilir. Kalkışta tekerleri sağa sola çevirirken ışıklarda kısılmalar olduğunu izledim.
Servis ve bakım işine gelince. Göstergelerde hâlâ 17 Bin Mil yaklaşık 26 Bin Km gösteriyor. Erken yani. Çalışıp çalışmamaları şu an için bir problem teşkil etmiyor benim için. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |