Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Akü ve park sensörleri

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12067
Tarih: 09 Ağustos 2025 Saat 05:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Akü ve park sensörleri
Mesajı Yazan: berk2309
Konu: Akü ve park sensörleri
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 14:53
arkadaşlar benim 307 1.6 xt aracım var yazın kıbrısa gelırken mersın gırısınde motor kasnagı kırıldı ve akü boşaldı daha sonra takvıyeyle doldurduk ama bosaldıktan sonra abs fln gec devreye gırmeye basladı 4 lu flasorlerı yaktıgım zamanda ıcerdekı aydınlatma ısıkları tavandakıler kısılıyo flasorler fln yanarken bır dıger sorun akuden sonra  frene basınca arka park sensorlerı devreye gırmeye basladı arada sırada yapıyo bunu . bir fikri olan varmı kesin aküdenmidir??

Cevaplar:
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 15:05
hoşgeldiniz. ilk olarak tanışma bölümümüzde kendinizi tanıtmalısınız, daha sonra arkadaşlar konu ile ilgili size yardımcı olacaktır. iyi günler.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 15:28
kendımı tanıttım zaten cok oldu tanıtalı yenı uye deılım :D 

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 15:43
hala aynı aküyü kullanıyosan yapar tabi

Mesajı Yazan: selfat8
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 15:52
al akü kafan rahat olsun düşük amperle calısan elektrik ve elektronik sistemler zamanla cıddı zarar görür

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 17:00
yanı dıyosunuz kı akuden kaynaklanıyo arkadaslar :)

Mesajı Yazan: sistemci
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 18:51
Valla benimki 2002 307 1.6V Rapier. Aldığım günden beridir sensörlerin çalıştığını görmedim. Otomatik far ve silecekleri çalıştıramadım. Elektirikli aynalar çalışıyor fakat, araç kilitlediğimde aynalar katlanmıyor. Arabaya bindik gidiyoruz. Götürüp getiriyor diye seviniyoruz şimdilik ;)

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 20:36
Allah Allah o kadar sıstem calısmıyorsa ne calısıyor pekı :)) acaba oncesınde cok mu kurcalamıslar nedır?

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 20:53
belkı sensorlerı devreye sokamamıssındır  otomatık far sensorunu  farı actıgın kolun ucunda bı dugme var 10 15 sn basılı tut devreye gırıo sıleceklerde kolu bı kademe uste kaldırınca devreye gırıo :D ekranda yazar zaten automatıc wıpıng actıve dıe :D

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 21:05
Yok kardeşler. Denedim olmuyor. Işıkları ve silecekleri denedim olmadı. Sensörler nereden aktif ediliyor bilmiyorum. Bendeki araba 10 yaşına giriyor. 64 Bin Mil'de şu an. Yaşıtları çoktan tarih oldu ama bu da böyle götürüyor işte.

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 04:15
elindeki arac gayet güzel bir arac muhtemelen aküden sonra beyinde bi hasar oluştu anladığım kadarıyla peugeot özel servisinde bilgisayarla düzeltmek mümkün ama aküyü yenilemende yarar var diye düşünüyorum

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 16:47
aracın economy mode diye bir alarm veriyormu. Bu da artık akü ile ilgili bir sorun olduğunu gösteren alarm.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 18:21
Anahtarı çıkardıktan yarım saat sonra ekonomi mod devreye giriyor. Akü ile tek problemim oldu şimdiye kadar. Uyduruk bir kompresör almıştım. Akü bitti bitecekken götürdüm iade ettim. Yalnız bir şeyi farkettim akü ile alakalı olabilir. Kalkışta tekerleri sağa sola çevirirken ışıklarda kısılmalar olduğunu izledim.

Servis ve bakım işine gelince. Göstergelerde hâlâ 17 Bin Mil yaklaşık 26 Bin Km gösteriyor. Erken yani. Çalışıp çalışmamaları şu an için bir problem teşkil etmiyor benim için.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net