Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >308 T7 (2008-2013)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 308 LPG Montajı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

308 LPG Montajı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2010 Saat 13:47

308imizin montajı bugün tamamlandı.. dedigim gibi landi renzo marka lpg taktırdım ankara ostimde olgun lpgde..aracım cillop gibi oldu:) hic bir sorun yok hatta benzinli halinden cok daha iyi ya da ben problem cıkmadı diye fazla sevindigim icin bana öyle geliyor:) serkan bey olgun lpg bana montajdan önce referans da verdi daha önce 308ine lpg taktıran bir beyle görüstük kendisi cok memnun oldugunu söylemisti bende referanslarına güvendim iyi ki de taktırmısım ustamızın saolsun cok ilgilendi titiz calıstı salı sabah bırakıp bu sabah aldım aracı 10 km de 1 litre gaz harcaması bekleniyor ilk depoyu bitirene kadar deneme yapıcam bakalım ne kadar yakıyor..sonuc olarak suan memnunum bir iki ay gecsin yine durum bu sekilde olursa ben size referans olurum:)

Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2010 Saat 14:06

hayırlı uğurlu olsun ilk depo ölçümü sağlıklı olmayabilir fazla çıkarsa hayal kırıklığı yaratmasın :))) bin km sonra beni ayara çağırmışlardı ondan sonra çok iyi rakamlar yakaladım

BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2010 Saat 14:34
saolun umarım hayırlı olur aynı sekilde bana da söylediler 1000 km sonra degerlere bakıcaklar bakalım nasıl olucak sonuc
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2010 Saat 16:07
Orjinalini yazan: Damlaa Damlaa Yazdı:

308imizin montajı bugün tamamlandı.. dedigim gibi landi renzo marka lpg taktırdım ankara ostimde olgun lpgde..aracım cillop gibi oldu:) hic bir sorun yok hatta benzinli halinden cok daha iyi ya da ben problem cıkmadı diye fazla sevindigim icin bana öyle geliyor:) serkan bey olgun lpg bana montajdan önce referans da verdi daha önce 308ine lpg taktıran bir beyle görüstük kendisi cok memnun oldugunu söylemisti bende referanslarına güvendim iyi ki de taktırmısım ustamızın saolsun cok ilgilendi titiz calıstı salı sabah bırakıp bu sabah aldım aracı 10 km de 1 litre gaz harcaması bekleniyor ilk depoyu bitirene kadar deneme yapıcam bakalım ne kadar yakıyor..sonuc olarak suan memnunum bir iki ay gecsin yine durum bu sekilde olursa ben size referans olurum:)

İnşallah sorunsuz binersiniz aracınıza. Bende referansınızı bekliyorum ondan sonra belki bende taktırırımSırıtma. Kazasız sürüşler....
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
Tamer Çevik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Tamer Çevik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2010 Saat 12:39
aynı şekilde.. sizin olumlu referanslarınıza göre hareket edeceğim. olumsuz olursa hesabı ortak paylaşalım:)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2010 Saat 20:18
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

helal olsun demal otogazdakı ustamıza. demekkı ısının ehlı bır usta kı otomatık 307 ye atıkerı takıp sorunsuz calıstırabılmıs. boyle orneklerı gorebılmek guzel... baska bır arkadasta 307 sıne brc taktırmıs bır turlu duzen tutmamıs. brc ıle duzen tutmayan arac atıker ıle duzen tutabılıyor ıste...
ama en temelde olay atıker veya brc de degıl. ısı bılerek montaj yapmakta...
AlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkış

Bu söz üzerine söylenebilecek hiçbir şey yok. ÇOK DOĞRU. Her şey ustada bitiyor.
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 Saat 09:51
Orjinalini yazan: sbereket sbereket Yazdı:

Orjinalini yazan: Damlaa Damlaa Yazdı:

İnşallah sorunsuz binersiniz aracınıza. Bende referansınızı bekliyorum ondan sonra belki bende taktırırımSırıtma. Kazasız sürüşler....
Aracımı lpg'ye cevirttigimden beri 3. depomu kullanıyorum suan ve inanılmaz karda oldugumu düsünüyorum cünkü sarfiyat resmen 4te 1e indi. 300 km yi bir depo gazla gidiyorum ki buda yaklasık 60 tlye denk geliyo önceden 300 km yi en az 200 tl ye giderdim iyi ki lpg ye gecmisim
serkan bey bence hic zaman kaybetmeden sizde lpg taktırın aracınıza benzine verdigimiz paraya yazık olmus resmen
suana kadar da hic problem yasamadım sadece benzin göstergem sanırım bozuldu:)) cünkü asırı hızlı bi düsüs oluyo göstergede arabayı kullanırken kontagı her cevirisimde de düzelmiyo maalesef mesela en son artık bir hafta kırmızıda gezdikten sonra 50 tl lik benzin koydum araca gösterge hemen yarım depoya cıktı uzun zamandırda ceyrek depoya inmisti ama dün aracı tekrar calıstırdıgımda yine yarım depoya cıktı:) bakalım bi ara gidip göstericem hallederler herhalde onu da cok büyük bi problem oldugunu sanmıyorum iste böyle son durum:)
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 Saat 11:25
Hayırlı olsun inş. sorunsuz binmeye devam edersiniz lpg li aracınızla , ben bir süre daha düşünmeyeceğim lpg yi.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
husmen73 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı husmen73 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 17:41
Merhaba Sayın Damlaa,

Bende de 2009 model Peugeot 308 1.6 VTI var. Sizin gibi çok araştırma yaptım fakat hala bu sistemin ileride sorun çıkartıp çıkartmayacağından emin değilim. Yetkili Peugeot bayisinin sahibi (isim vermek istemedim)  ile görüştük. Kesinlikle LPG taktırmayın diyor. Randınmanlı çalışmayacağını ve ileride sorun açabileceğini söyledi. Aynı şekilde tanıdığımız bir usta da biraz daha beklememiz konusunda ısrar etti.

Sanırım şu an 308'lere takılan kitlerin ileride ne gibi sorunlara yol açabileceğini bilmediklerinden dolayı olsa gerek, böyle bir geri bildirim aldık.

Siz şu an kullanıyor olmalısınız, durum hakkında tekrar bilgi verir misiniz? Herhangi bir sorun çıktı mı?

Düzenleyen husmen73 - 04 Aralık 2010 Saat 17:42
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 13:34
Orjinalini yazan: husmen73 husmen73 Yazdı:

Merhaba Sayın Damlaa,

Bende de 2009 model Peugeot 308 1.6 VTI var. Sizin gibi çok araştırma yaptım fakat hala bu sistemin ileride sorun çıkartıp çıkartmayacağından emin değilim. Yetkili Peugeot bayisinin sahibi (isim vermek istemedim)  ile görüştük. Kesinlikle LPG taktırmayın diyor. Randınmanlı çalışmayacağını ve ileride sorun açabileceğini söyledi. Aynı şekilde tanıdığımız bir usta da biraz daha beklememiz konusunda ısrar etti.

Sanırım şu an 308'lere takılan kitlerin ileride ne gibi sorunlara yol açabileceğini bilmediklerinden dolayı olsa gerek, böyle bir geri bildirim aldık.

Siz şu an kullanıyor olmalısınız, durum hakkında tekrar bilgi verir misiniz? Herhangi bir sorun çıktı mı?
Merhabalar,
Üstteki mesajımda da belirttigim gibi cok memnunum arabamdan. Nasıl hissettiginizi anlıyorum lpg konusunda cünkü aynı sürecten bende kısa bir zaman önce gectim. Ne yazık ki etrafta cok fazla referans yok ve Peugeot yetkilileri de bu konuda inanılmaz olumsuzlar. Nedeni cok basit sadece herhangi bir sorunla karsılastıgınızda baslarını agrıtmanızı istemiyorlar. Onlar için konusması kolay cünkü benzin parası onların cebinden cıkmıyor. Acık acık isim veriyorum Tekotoyla konustugumda onaylamadıklarını ve sorumluluk kabul etmediklerini lpg takılmıs araca hic bir sekilde bakmıycaklarını söylediler. Fakat söyle bir durum var lpgniz zaten 2 yıl garantili oldugundan dolayı takan yer bakımınızı yapıcak, sorun cıkarsa hertürlü sorumlulugu kabul ediyorlar. Lpg ile alakasız her türlü sorundada Peugeot servisleri sizinle ilgilenmek ZORUNDALAR. Bir tanıdıgım aynı duruma düsmüstü ve hakkını yasal yollardan arıycagını söylediginde tekoto anında söylediklerini geri alıp aracın hertürlü islemini indirimli olarak yapıyor. Bu konuda sıkıntı yasamazsınız benden tavsiye söylediklerine cok kulak asmamanız.
Bizim ustanın söyledigi Peugeotlarla en iyi uyum saglayan markanın Landirenzo olduguydu ve güvenip taktırdım. Referans da gösterdiler önceki mesajlarımda yazılı zaten ayrıntılar. Ama söyle birsey var ben de bir cok kisi gibi isin ustada bittigine inanıyorum. O yüzden mutlaka iyi bir usta secin. Ankaradaysanız Olgun Lpg icin referans olurum size.
Aracım da suan icin gayet iyi hatta eski halinden daha iyi diyebilirim. Mesela eskiden otomatik olması nedeniyle biraz sıkıntı yasardım cok dik yerlerde ama simdi tam bir canavar oldu araba cok rahat cıkıyor performans düsüklügü gibi bisey söz konusu degil aksine artıs var. Herseyden öte benzine verdigim paranın 4te 1iyle cok daha fazla mesafe katediyorum. Keske ilk aldıgımda taktırsaymısımda bu kadar para bayılmasaymısım benzine diyorum simdi. Baska merak ettiginiz seyler olursa sorun lütfen. Ben bu ise kalkıstıgımda bana akıl verebilecek daha önce bu süreci yasamıs bir 308 sahibi yoktu etrafımda. O yüzden size yardımcı olmak isterim.
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 17:39
güle güle kullan o zaman arkadaşım inş. da sıkıntı çıkarmaz lpg aracında.

1973 - Bursa
Yukarı Dön
bayelektronik Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 18:18
lpg sistemine yüzde yüz referans olabilmek için en az 15000 km gitmek lazım bence.zaten sistemdeki sorunların oluşumu hemen olmuyor.yavaş yavaş bozuyor önce rolanti bozulmaları arabada titremeler vs vs...yanlış anlamayın Damlaa kullanıcı arkadasım şuanda memnunmuş inşallah sonuna kadar iyi gider ve 308 lpg e yeni olduğu için arkadasları bilgilendirmeye çalışyor.(hazır cecoli hocamda burda yok biraz lpg yi atıp tutayımSırıtma)ben lpg konusunda babama bile referans olmam.Damlaa hocam inşallah sorunsuz kullanırsınız bir risk almışsınız ve yeni motora araştırarak lpg taktırmışsınz güle güle kullanın

Düzenleyen bayelektronik - 08 Aralık 2010 Saat 18:23
Yukarı Dön
m.peker Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı m.peker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 19:35
brc den şaşma bence en iyisi
307 1.6 110 hp comfort dizel
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 22:16
bayelektronik aynen öyle cecoli duymasın :))

1973 - Bursa
Yukarı Dön
erk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 23:40
Lpg taktırılır taktırılmaz buna kişinin kendisi tüm riskleri artıları hesap ederek karar verir Ancak aracıma kesinlikle taktırmayacağım gibi taktırmış olsam bile mutlaka bir depo lpg bir depo benzin dönüşümü ile kullanırdım (depoları ortalama 45 50 litre olarak farzediyorum) Lpg ye karşı değilim ancak Türkiye şartlarında (savaş gibi bir trafik eline tornavida alanın usta diye dükkan açması işine en çok gelen en fazla kar getiren %100 uyum sorunsuzluk aranmayan sistemlerin montajı) lpg bence hem kendim hem araç açısından KESİNLİKLE intihar  
Yukarı Dön
husmen73 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı husmen73 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 20:03
Bilgiler için teşekkür ederim. 308 ile aynı motora sahip 207'ye takmışlar Balıkesirde. Herhangi bir sorun olmadığı söyleniyor.

Zamanla Subap erişmesi/aşınması hakkında bilgi verdiler mi size? Böyle bir durum söz konusu mu acaba? Çünkü 50000km'den sonra bunlar aşınırsa birde onlar için ~700TL masraf çıkmasın :) Araç, LPG ile çalıştığından bu aşınma daha fazla oluyor diye biliyorum.
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 22:40
o konuda hic bilgim yok ama arayıp ögrenmeye calısırım
suan benim arac yaklasık 4000 kmde 50000e gelene kadar muhtemelen degistirmis olurum o yüzden cok uzun vadeli arastırmasını yapmadım ne yalan söyliyim:)
Yukarı Dön
husmen73 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı husmen73 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2010 Saat 08:50
Dün gece biraz daha araştırma yaptım. Prins markasında özel bir sistem varmış supapların aşınmasını önleyici. Yağlama sistemi yapılmış, ismide Valve Care diye geçiyor. Bakalım bende tekrar görüşeyim otogazcı ile. Birde Balıkesirde aramızla aynı motora sahip bir araca Mart 2010da takılmış, o kişiyle de görüşeceğim. Sonuçlara göre karar vereceğim artık.
Yukarı Dön
bayelektronik Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2010 Saat 09:29
Orjinalini yazan: husmen73 husmen73 Yazdı:

Dün gece biraz daha araştırma yaptım. Prins markasında özel bir sistem varmış supapların aşınmasını önleyici. Yağlama sistemi yapılmış, ismide Valve Care diye geçiyor. Bakalım bende tekrar görüşeyim otogazcı ile. Birde Balıkesirde aramızla aynı motora sahip bir araca Mart 2010da takılmış, o kişiyle de görüşeceğim. Sonuçlara göre karar vereceğim artık.

balıkesirde iyi ustayı nerde bulmuş onu çok merak ettim ben.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2010 Saat 11:18

kulagım cınlamaya baslayınca ıcımden foruma bır bakmak geldı. dedım kı "herhalde bırılerı benı anıyor"...  Sırıtma

arkadaslar artık bende sıze hak verıyorum yaaa. bende bırakıyorum lpg yı.... :((  daha ileri teknolojıye geçiş yapıyorum... suanda ar-ge deyım... Gülme

ayrıca damla arkadasımızın motoru hakkında detaylı bılgımız yok. o motorların dırekt mı yoksa dolaylı enjeksıyonmu oldugunu anlayamadım ben. o acıdan yorumda getıremıyorum. yalnız supap yaglama olayları bence cok gereklı degıl. cunku zaten motorun kendısınde yag buharını emıse veren sıstem var. subaplar ıcın yeterlı yaglamayı saglayacagı kanaatındeyım. dusunecek olursanız dırekt enjeksıyonlu motorlarda subabın yuzeyıne havadan baska bırsey deymıyor. cok kısının soyledıgı gıbı benzın subapları yaglar cumlesı dırekt enjeksıyon motorlarda olmaz. eee ne olcak o zaman ??? subaplar daha cabuk mu asınacak? bence hayır... 

bu konuyu cok kez soyledım bır daha tekrar etmek ıstemıyorum. sıfır alınıp ıstanbul trafıgınde taksıye calısan tartarını sıralı sıstemlı ve soyledıgınız tarz subap yaglama sıstemı vs olmayan 1.6 8v 90bg dacıa logan suanda 440.000 km de hala calısıyor. ne subabı yandı ne motoru acıldı. daha ne dıyım ben sıze... Gülme bu da demek degıldır kı butun araclarda bu kadar dayanıklı olacak. ama su varkı afr duzgun oldugunda kolay kolay sorun olmaz. hava yakıt karısımı hatalı olup arıza ısıgı yanarak aracı kullanmanın oncelıkle subaplara zarar verdıgını ve uzun vadede erken subap arızalarını yaratacagını hatırlatmak ısterım...

bu arada kulagımı cınlatan sevgılı arkadaslarıma saygılar selamlar :DD

Düzenleyen cecoli - 10 Aralık 2010 Saat 11:34
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 799 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6172 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1099 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 274 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3582 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49291 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 514 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 333 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 555 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4379 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1799 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1025 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28814 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3720 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26156 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English