![]() |
|
206 jantı HRS marka 16" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
2YUZ6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2010 Saat 12:36 |
JANT ILANI http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-hrs-marka-4x108-206-uyumlu-31608022/detay HRS Marka 16 4x108 Jant 206 lara özel arka lastikler kumho ön lastikler roadstone lastikler 195/45/16 dır önler sıfır arkalar 5.000 KM bile yapmamış haldedir resimler kendi aracımdaki halidir aracı sattıgım için jantları söktüm saygılar sevgiler selamlar.. ASTRA H SIFIR LEDLI FAR GETIRENE DIREK VERILECEKTIR ÜSTÜNE HERHANGİ BİRŞEY İSTEMİYORUM FARI İSTER KREDİ KARTINIZLA ALIN İSTER PEŞİN ALIN BANA FARI GETİRİN JANTLARI GÖTÜRÜN SAYGILAR FAR FİYATI : 500-550 ![]() [size=15pt] ![]() Düzenleyen 2YUZ6 - 21 Ekim 2010 Saat 12:37 |
|
![]() |
|
badytan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
fiyat sonmu acaba
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Benim 15" ofset'lere ve B.stone lastiklere müşteri bulur satarsam yapalım dostum. Ayrıca ilan linkin hatalı görünüyor.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2 senelik ilan xdesign hortlatmışsın konuları
![]() |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
badytan'ın yüzünden abi ahahaha özür ya. Sabah sabah iş stresi yoğunluğu abi :)
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |