Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >308 T7 (2008-2013)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 308 LPG Montajı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

308 LPG Montajı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 10:43
Orjinalini yazan: sbereket sbereket Yazdı:

Orjinalini yazan: Damlaa Damlaa Yazdı:

bugün göralla görüstüm onlar daha önce pekcok kez montaj yapmıs aynı araca..2600 pesin fiyat verdiler markası teleflex ayrıca performansındada %7lik bir düsüs söz konusu..buarada zavolinin de yetkili iki bayisiyle konusma fırsatım oldu birisi vti ye zavolinin montajının olmadıgını digeri ise montajın mümkün olup arıza lambasının daimi bir sekilde yandıgını söyledi. oyüzden bu iki secenegi eledim..göral ın fiyatı daha az olsa orda yaptırmayı düsünürüm ama 2600 tl cok yüksek bir rakam
serkan bey sizin son durumunuz nedir?
Merhabalar;
Görüştüğüm onca firma ve aldığım bir o kadar fikir oluştu. Ama beni tam anlamıyla ikna eden ne yazıkki yok. Bana en yakın gelen BRC gibi geliyor. Şöle bir edindiğim bilgileri yinelersek:

1. Teleflex firmasıyla yazıştım. Ancak bu motorlara biz montaj yapabiliyoruz dediler Confused.  2600 peşin 2850 10 taksit diye söylendi. Yalnız montaj için 3 gün bile olabilir dendi Embarrassed.

2. BRC firmasıylada daha önceden verdiğim link te olduğu gibi donanımhaber.com sitesinden BRC yetkili servisi Faruk Sevgili bey ile uzun uzadıya görüştüm. Sorunsuz montaj yaptıklarını bu arabaların enjektör yapısı farklı olduğundan ( Enjektörler manifolt üzerinde değil de blok üzerindeymiş ) dikkat edilecek bir farklı montaj var buna dikkat edilirse sorun olmayacağını söylediThumbs Up.

3. Zavoli firmasıyla görüştüm. Onlar motor numarasını istedi özel montaj gerekebilir dendi. Buna göre baktılar ve BRC gibi montajda farklı bir bağlantı var servis buna dikkat ederse sorun olmaz dedi. Yalnız hareke halindeyken araba benzin harcamasa da ibre düşer denildi ( BRC de bunu söledi ).

4. Prins firmasıyla yurtdışı sorumlularına mail attım onlar ipragaz distribütörü onlar halledebilir dedi. Haber bekliyorum onlardan.

5. Bursa Tomurcuk oto diye bir firma var. Farklı marka distribütörlükleri var (BRC, Prins, Stefanelli v.s. ) bana hangi arabaya hangi marka uygunsa onu takarız dediler. Sizin araca Stefanelli uyumunda problem yok biz onu takıyoruz dediler. Stafanelli Firmasıyla görüştüm aracın eğer enjektörleri manifolta yakın değilse problem yaşayabileceğimi söylediler. Ben buraya yinede bir gösterecem aracımı bilgi almak için.

Farklı markalarlada görüştüm onların kimisi olmaz dedi kimisi bakmak lazım dedi kimisi de yaptık oldu dedi. Sonuç olarak ben 2850 TL verip Teleflex taktırmam, her ne kadar montajı çok yapmış olsalar bile. BRC ile ciddi yazıştım FS Otogaz İzmit gelin bir günde sıkıntısız yapalım gönderelim dediler ya da bursa BRC bayileri bile yardımcı olabilirler diye sölediler. Bana sıcak ve bilgili geldi bu firma. Birde bursadan Tomurcuk otoya götürüp Stefanelli için görüşecem. Prins firması henüz bilgi vermedi bilgi gerdiğinde de onla ilgili yorumumu yaparım Handshake.

Şimdilik selamlar; 
BRC icin de cok gürültü yaptıgı söyleniyor. Onu taktırırsam ben kesin sesiyle kafayı bozarım:)
Zavoli takan firmalarında biri olur biri olmaz diyo hangisine inanalım sasırdım ben acıkcası.
Bi ara göralla tekrar konusup pazarlık yapmaya calısıcam eger biraz indirim yaparlarsa teleflex taktırmayı düsünebilirim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 09:28

150bg olan makınenın zaten dırekt enjeksıyon oldugunu bılıyoruz. konu o degıl. konu senın motorun 120bg vtı makıne. ama pug un sıtesınde dolaylı enjeksıyon dıyor sen dırekt dıyorsun. bende anlayamadım bu olayı. su makınenın bırkac resmını cekte bakalım barı... yakıt kutugunu, emme manıfoldunu, enjektorlerını vs

Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 15:18
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

peugeot un sıtesınde bu motor ıcın dolaylı puskurtme dıyor. ama sızın soyledıgınız enjektorlerın blokta olması dırekt enjeksıyon prensıbını anlatır. esasında enjektor blokta degılde bujı gıbı sılındır kapagında bulunur ve ucu dırekt olarak yanma odasına baktıgından bu sıstemın adı dırekt enjeksıyon. yanı pıstonun ustundekı sıkıstırılmıs havanın uzerıne benzın dırekt puskurtulur ve ardından bujı sayesınde patlama saglanır. bır nevı son nesıl dızel yapısı gıbıdır...

sozumun ozu bende bu motorun puskurtme sıstemını anlayamadım ve cok merak ettım. bıryerde yanlıslık var ama nerde cozemedım. sızın ıcın bayıye ugrayıp ınceleyecegım bu motoru...

belkı bu motoru 2 tıptede uretıp pıyasa surmus olabılırler. yanı bazıları dırekt bazıları dolaylı enjeksıyonda olabılır. sızın anlattıklarınızdan ben bunu cıkardım. motor numarasına gore lpg nın olup olmadıgını soylemelerı bana bunu anımsattı...
Peugeot 308 benzinli 2tip motor var 120 Hp VTI ve 156 Hp THP motor. 156 beygir olan direk enjeksiyonlu onu biliyorum. 120 Hp olan yani benim arabam ise yazdığım gibi enjektörler emme manifoltunda değil de bloğun üzerinde silindir kapağındaymış. Birde 2008 de çıkan motor ile 2009 2010 motorda fark var herhalde. benim arabamın motoru 10FH... diye gidiyor şu linke bakarsanız 5FW diye devam ediyor http://www.prinsautogas.com/en/search_results.html

Serkan BEREKET
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 13:20
peugeot un sıtesınde bu motor ıcın dolaylı puskurtme dıyor. ama sızın soyledıgınız enjektorlerın blokta olması dırekt enjeksıyon prensıbını anlatır. esasında enjektor blokta degılde bujı gıbı sılındır kapagında bulunur ve ucu dırekt olarak yanma odasına baktıgından bu sıstemın adı dırekt enjeksıyon. yanı pıstonun ustundekı sıkıstırılmıs havanın uzerıne benzın dırekt puskurtulur ve ardından bujı sayesınde patlama saglanır. bır nevı son nesıl dızel yapısı gıbıdır...

sozumun ozu bende bu motorun puskurtme sıstemını anlayamadım ve cok merak ettım. bıryerde yanlıslık var ama nerde cozemedım. sızın ıcın bayıye ugrayıp ınceleyecegım bu motoru...

belkı bu motoru 2 tıptede uretıp pıyasa surmus olabılırler. yanı bazıları dırekt bazıları dolaylı enjeksıyonda olabılır. sızın anlattıklarınızdan ben bunu cıkardım. motor numarasına gore lpg nın olup olmadıgını soylemelerı bana bunu anımsattı...
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 12:01

bugün göralla görüstüm onlar daha önce pekcok kez montaj yapmıs aynı araca..2600 pesin fiyat verdiler markası teleflex ayrıca performansındada %7lik bir düsüs söz konusu..buarada zavolinin de yetkili iki bayisiyle konusma fırsatım oldu birisi vti ye zavolinin montajının olmadıgını digeri ise montajın mümkün olup arıza lambasının daimi bir sekilde yandıgını söyledi. oyüzden bu iki secenegi eledim..göral ın fiyatı daha az olsa orda yaptırmayı düsünürüm ama 2600 tl cok yüksek bir rakam
Merhabalar;
Görüştüğüm onca firma ve aldığım bir o kadar fikir oluştu. Ama beni tam anlamıyla ikna eden ne yazıkki yok. Bana en yakın gelen BRC gibi geliyor. Şöle bir edindiğim bilgileri yinelersek:

1. Teleflex firmasıyla yazıştım. Ancak bu motorlara biz montaj yapabiliyoruz dediler Confused.  2600 peşin 2850 10 taksit diye söylendi. Yalnız montaj için 3 gün bile olabilir dendi Embarrassed.

2. BRC firmasıylada daha önceden verdiğim link te olduğu gibi donanımhaber.com sitesinden BRC yetkili servisi Faruk Sevgili bey ile uzun uzadıya görüştüm. Sorunsuz montaj yaptıklarını bu arabaların enjektör yapısı farklı olduğundan ( Enjektörler manifolt üzerinde değil de blok üzerindeymiş ) dikkat edilecek bir farklı montaj var buna dikkat edilirse sorun olmayacağını söylediThumbs Up.

3. Zavoli firmasıyla görüştüm. Onlar motor numarasını istedi özel montaj gerekebilir dendi. Buna göre baktılar ve BRC gibi montajda farklı bir bağlantı var servis buna dikkat ederse sorun olmaz dedi. Yalnız hareke halindeyken araba benzin harcamasa da ibre düşer denildi ( BRC de bunu söledi ).

4. Prins firmasıyla yurtdışı sorumlularına mail attım onlar ipragaz distribütörü onlar halledebilir dedi. Haber bekliyorum onlardan.

5. Bursa Tomurcuk oto diye bir firma var. Farklı marka distribütörlükleri var (BRC, Prins, Stefanelli v.s. ) bana hangi arabaya hangi marka uygunsa onu takarız dediler. Sizin araca Stefanelli uyumunda problem yok biz onu takıyoruz dediler. Stafanelli Firmasıyla görüştüm aracın eğer enjektörleri manifolta yakın değilse problem yaşayabileceğimi söylediler. Ben buraya yinede bir gösterecem aracımı bilgi almak için.

Farklı markalarlada görüştüm onların kimisi olmaz dedi kimisi bakmak lazım dedi kimisi de yaptık oldu dedi. Sonuç olarak ben 2850 TL verip Teleflex taktırmam, her ne kadar montajı çok yapmış olsalar bile. BRC ile ciddi yazıştım FS Otogaz İzmit gelin bir günde sıkıntısız yapalım gönderelim dediler ya da bursa BRC bayileri bile yardımcı olabilirler diye sölediler. Bana sıcak ve bilgili geldi bu firma. Birde bursadan Tomurcuk otoya götürüp Stefanelli için görüşecem. Prins firması henüz bilgi vermedi bilgi gerdiğinde de onla ilgili yorumumu yaparım Handshake.

Şimdilik selamlar; 
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2010 Saat 17:43
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 11:54
bu konuyu takıp edıyorum ama pek yorum yapmadım. cunku 308 lerde bulunan motor yenı bır motor. daha pek yayılmadı. bende bu motor hakkında pek bılgı sahıbı degılım. benım en cok merak ettıgım puskurtme sıstemının yapısıydı. asagıdakı lınkten okudugum kadarıyla bu motorda bızım motorlar gıbı manıfolda puskurtmelı (dolaylı enjeksıyon). durum boyle ıse herhangı bır sorun olacagını sanmıyorum. yalnız ustalar daha motoru tanımadıkları ıcın cekınıyor olabılırler...

Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 11:32
zaten 3000 tlyi görala vermem..ama opana güvenip yaptırsam mı bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Arabama bicilen fiyat 30 milyar, inanın satıp yeni otomatik benzinli araba alıp onu lpgye cevirttirmeyi bile düsündüm fakat aynı veya daha kaliteli bi araba icin en az 40 milyarı gözden cıkarmam lazım opel astrayı sordum 44 milyar dediler daha ucuzada 308den daha kötü özellikte bi araba almanın anlamı yok..acıkcası 2. el araba kullanmak da istemiyorum ve arabamdan cok memnunum benzin sarfiyatı konusu haric tabiki..bu sartlarda ya bütün kazancımı benzine vericem ya da arabama kıyıp gidip opandan lpg taktırıcam
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 18:45
servis olarak göraldan uzak durmanızı tavsiye ederim bana baya sorun çıkarttılar onun yerine abc yi öneririm orası hoşuma gitti /bu arada göral bana prins için 2600lira dedi ben 1900 liraya taktırdım(ege otogaz) eminim telefexi dışarıdan daha ucuza taktırırsınız ama dışarıda da hiç 308 e montaj yapan usta var mı yanlış montaj çok baş ağrıtır işinize karışmak istemem ama dizel 308 le takas imkanınız varsa daha mantıklı olabilir 3000 bin lira çok gerçekten 3000liraya 88model lpgli  muayeneli ford taunus alınıyor :))))))))
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 16:11
opan landi renzo icin söyledi takılabilir diye..göral zaten teleflex takıyo ama yanlıs hatırlamıyosam 3000 tl civarı fiyat vermislerdi..
2010 modele yapamıyolarmıs ama benim araba 2009 model oldugu icin opan olur diyor..buarada tekotonun da göralın lpg motajı yapmasına ragmen bu islemi onaylamaması ilginc sonucta göralın verdigi fiyat az degil yani normalin 2 katından bahsediyoruz demekki adamlar ya bu isi iyi yapıyo yada malzeme cok kaliteli
acıkcası sanayiye de gitmek istemiyorum nedense cok güvenilir gelmiyor hos opanada güvenim cok kalmadı gibi ama bakalım bi süre daha arastırıcam
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 15:43

bende bugün tekotoyla görüstüm lpg dönüsümünü onaylamıyolar ayrıca yapıldıgı taktirde arabada bir sorun olursa bakımını yapmıycaklarını söylediler.
daha sonrada opana ugradım opanda motoru vti oldugu icin montajın olamayacagını söyledi fakat motor numarasını alıp merkezden sorgulattılar sonuc olumlu yapılabilirmis ama tabi kafamda birsürü süphe oldu önce olmaz denilip sonra olur takabilirmisiz demelerinden bide tekotonun tavrı da cabası..
sonuc olarak ne yapıcagımı bilmiyorum:S
Bu firmalar hangi marka LPG için olumlu ya da olumsuz konuştu size? Benim internetten yabancı kaynaklarda gözlemlediğim eğer motor kodu 5F... diye gidiyorsa uygun montaj yapan markalar gördüm. Ör: http://www.prinsautogas.com/en/search_results.html 
Mesela burda yaptığım uzun yazışmalar var : http://forum.donanimhaber.com/m_20064365/mpage_72/key_/tm.htm
Bu adrestende bilgi alabilirsiniz.
Galiba yıllara göre özellikleri farklı motorlar çıkmış Mesela Prins 2010 olsaydı ona uygun kit üretilmiş yapabilirdik diyor. Ama ben BRC ile birkaç görüşme daha yapıp ya bursada ya da FS Otogaz İzmitte montaj yaptırabilirim. Selamlar
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 01:29

bende bugün tekotoyla görüstüm lpg dönüsümünü onaylamıyolar ayrıca yapıldıgı taktirde arabada bir sorun olursa bakımını yapmıycaklarını söylediler.
daha sonrada opana ugradım opanda motoru vti oldugu icin montajın olamayacagını söyledi fakat motor numarasını alıp merkezden sorgulattılar sonuc olumlu yapılabilirmis ama tabi kafamda birsürü süphe oldu önce olmaz denilip sonra olur takabilirmisiz demelerinden bide tekotonun tavrı da cabası..

Göral'la veya ABC ile görüştünüz mü, bence onlara da sorup fikir edinin derim...
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 Saat 16:45
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 Saat 10:11
Motor no: 10FH..... ile başlıyor. Prins 2008  model 308 lerde henüz çözüm bulamamışWall. 2010 modeller için varmış yalnız bilginize.....
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 17:47
Orjinalini yazan: 06BAHO 06BAHO Yazdı:

Prins diye bir markanın çok kaliteli ürünleri olduğunu sölediler. Bilgisi olan varmı acaba ?
prins kehın enjektör kullanıyor gerçekten çok kaliteli ben 4 aydır 307 aracımda kullanıyorum mükemmel az yakıt 0 performans kaybı ayrıca ek bilgi wolksvogen fsı tsı motorlarla uyumlu olan tek marka prıns dir 1 önceki sayfada belirtiğim gibi ankara yetkili servisi ege otogaz ben 1950 liraya taktırdım 4 ay önce oraya gidin içiniz rahat edecek son model bmw lere mercedeslere takıyorlar benim son gittiğimde 4.2 lik bir jeep vardı 2010 model 308e neden olmasın 
Peugeot 308 1,6 120 Hp VTI Motorların enjektörler emme manifoltunda değilde motor bloğu üzerinde olduğundan montaj yapılamıyormuş. Firma böyle söylüyor. Motor numarasına göre özel kitten falan bahsettiler. Bildireceğim motor numarasına göre bana cevap verecekler.
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 16:51

Prins diye bir markanın çok kaliteli ürünleri olduğunu sölediler. Bilgisi olan varmı acaba ?
prins kehın enjektör kullanıyor gerçekten çok kaliteli ben 4 aydır 307 aracımda kullanıyorum mükemmel az yakıt 0 performans kaybı ayrıca ek bilgi wolksvogen fsı tsı motorlarla uyumlu olan tek marka prıns dir 1 önceki sayfada belirtiğim gibi ankara yetkili servisi ege otogaz ben 1950 liraya taktırdım 4 ay önce oraya gidin içiniz rahat edecek son model bmw lere mercedeslere takıyorlar benim son gittiğimde 4.2 lik bir jeep vardı 2010 model 308e neden olmasın 

Düzenleyen 06BAHO - 21 Eylül 2010 Saat 16:53
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 16:30
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
TA3537 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TA3537 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 13:17

ek olarak kesinlikle BRC yaptır malzemeler çok kaliteli .

Yukarı Dön
TA3537 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TA3537 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 13:14
Merhaba .
Ben 206 GTI aracıma taktırdım 1 sene sorunsuz bindim . Aracında bir arıza yoksa peugeot beyinden herhangi bir arıza vermiyorsa kesinlikle sorun olmaz . Ama aracın beyinden arıza veriyorsa bu tüp LPG de felaket şekilde sorun yaratıyor . Mesela örnek vereyim Vuruntu sensörü arıza yakıyordu aracımda benzinde alt devirde 2000 lerde hissedilmiyordu fakat tüpte iken vuruntu yapıyordu hafif sensör değişince sorun kalmaz örneğin . Atiker di benim lpg baya uğraşmıştım ayarı için ve 8,4 sn ye 0-100 yapıyordu lpg de . 15 km kullandım . Şimdi 106 GTI aldım muaynesi geldiğinde BRC taktırmayı düşünüyorum aslında çok yakmıyor 32 kruş yani 320 bin km de basarsam 400 ama aracı evladiyelik aldım satmaya niyetim yok :) google dan aratırsan 106 gti brc diye yapılmış araçlar çıkar . Olmaz diye bişi yok ben maslakda Çevre otogazın önünden geçerken ne arabalar görüyorum hergün kafadan 10 bmw ..
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 10:24
Gerçekten sıkıntılı bir durum olmaya başladı bu Wacko.
Biri montaj yaptım sorun yok diyor, diğeri montaj yaptık olmadı. İnsanın ne yapacağını bilmemesi kadar kötü birşey yok.
Ama BRC ile görüşüp montaj yaptıracağım herhalde. Arada 1200 TL fark var resmen. Birde kısa vadede karşıma sorun çıkmayıp ileride daha problemli de olabilir bu farkı ordada ödeyebilirim belki. İşte içinden çıkılmayacak saçma bir durum Embarrassed.
Montaj yaptırıp bizimle deneyimlerini paylaşacak arkadaşları bekliyoruz tabi.  Selamlar
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 86 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 7858 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 1625 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7747 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 221 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2681 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 147 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9605 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 466 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 324 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 219 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 505 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 309 0 Bayram 0816
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 188 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 355 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 356 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 902 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 448 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 406 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 1130 0 freestyle53
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
talip206 4
selahattnsahman 3
TİMSAH 71 2
kralex18 2
konfor 2
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
erthe 1
VedatAkçay 1
Arslanalp2000 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English