Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >308 T7 (2008-2013)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 308 LPG Montajı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

308 LPG Montajı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 308 LPG Montajı
    Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2010 Saat 09:04
Herkese merhaba, 2008 model 308 120Hp otomatik aracıma LPG montajı yaptırmayı düşünüyorum. Otomatik 308 i olup LPG taktıran arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Hangi marka otogaz sorunsuzdur, performans, yakıt tüketimi v.s. Şimdiden teşekkürler.

Serkan BEREKET
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
endorphine Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı endorphine Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2010 Saat 08:49
LPG'de markadan ziyade işçiliğin önemli olduğu söyleniyor hep. Öncelikle usta bir usta bulmak gerekli.
2006 307 comfort otm.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2010 Saat 11:32
ıstanbulda olsan sana ıyı bır usta tavsıye ederdım ama bursadasın ıste... onerecegım ustanın elındede teleflex ve zavolı var. ama en ıyısı teleflex emın olabılırsın...
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2010 Saat 16:05
Teleflex-GFI  özel kit üretiyormuş 308 İÇİN ama oldukça pahalı 2.750 TL civarında diyorlar. Ayda ortalama 1,5 depo benzin harcayan biri için pekde avantajlı gözükmüyor...
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
ereneren Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Mart - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ereneren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2010 Saat 01:18
ayda 1,5 depo benzin sarfiyatı yaptığınız araca neden lpg taktırmak istediğinizi anlamadım yani ayda 300 lira gibi bi para gayet normal bence ..

yeni nesil peugeot araçlarda uygulanan lpg işlemlerinin envayi çeşit sorun çıkardığınıda biliyoruz zaten soruna teşne araçlar pire için yorgan yakma gibi geldi ama bütçe meselesi tabiki ...
otomatik 307
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 12:01
Merhabalar,

2009 model 308 1.6 comfort aracıma lpg taktırmak istiyorum. Arac triptonik ve benzinli oldugu icin neredeyse hic kullanamaz hale geldim cünkü 1-2 hafta icerisinde 1 depo benzini iciyor resmen.
Acaba bu araca lpg takılması uygun mudur, maliyeti tahminen ne kadara gelir, yakıt tasarufu nasıl olur ve herhangi bir problem cıkarır mı?
Ben göral ve opanla bu konuyu konustum. Göral 2750 civarı fiyat verirken opan daha ikna edici konustu fakat 1500 tl civarı olur dedi fiyat farkının bu kadar olmasıda beni süphelendirdi acıkcası, herhalde kullanılan malzemeden kaynaklanıyor, sizce bu ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim. Ayrıca lpg taktırdıgımda peugeot garantisinin bitecegini ayrıca opan'ın 2 yıllık garanti verecegini söylediler, bu sıkıntı yaratacak bir durum mudur?
Ankara'da lpg taktırabilecegim baska güvenilir nereler vardır?
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 13:25
Orjinalini yazan: Damlaa Damlaa Yazdı:

Merhabalar,

2009 model 308 1.6 comfort aracıma lpg taktırmak istiyorum. Arac triptonik ve benzinli oldugu icin neredeyse hic kullanamaz hale geldim cünkü 1-2 hafta icerisinde 1 depo benzini iciyor resmen.
Acaba bu araca lpg takılması uygun mudur, maliyeti tahminen ne kadara gelir, yakıt tasarufu nasıl olur ve herhangi bir problem cıkarır mı?
Ben göral ve opanla bu konuyu konustum. Göral 2750 civarı fiyat verirken opan daha ikna edici konustu fakat 1500 tl civarı olur dedi fiyat farkının bu kadar olmasıda beni süphelendirdi acıkcası, herhalde kullanılan malzemeden kaynaklanıyor, sizce bu ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim. Ayrıca lpg taktırdıgımda peugeot garantisinin bitecegini ayrıca opan'ın 2 yıllık garanti verecegini söylediler, bu sıkıntı yaratacak bir durum mudur?
3 4 ay önce göral prins için bana 2600 demişti ben dışarıdan  1900 liraya takdırdım çok da memnunum benim araçda triptonic olduğu için benzin yetişmiyor göral la opan fiyat farkı konusunda mutlaka markalar farklıdır  ankarada şaşmazın karşı tarafında ege otogaz var nereye sorsanız bilirler ben oradan taktırdım işcilikleride çok iyi

Düzenleyen 06BAHO - 07 Eylül 2010 Saat 13:28
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 13:31
Orjinalini yazan: Damlaa Damlaa Yazdı:

Merhabalar,

göral büyük ihtimal teleflex kit için vermiştir o fiyatı opan teleflex fln takmıyor bildigim kadarıyla landirenzo fln takıyorlardı en son
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 13:35
evet teleflex icin söylediler o fiyatı peki ikisi arasında hangisi daha iyi teleflex mi yoksa digerimi
lpg konusunda tamamen bilgisizim bu piyasada fiyatı yüksek olan kaliteli anlamına mı gelir yoksa iscilik mi önemlidir?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 15:57
en once ıscılık onemlıdır. marka 2. sırada

yalnız soyle bır durum var. 150 ve 175 bg thp makıneler dırekt enjeksıyonlu. 120 bg olan modelde turbo yok. egerkı bu motor thp lerın turbosuz versıyonu ıse yanı aynı sekılde dırekt enjeksıyon prensıbıyle calısıyorsa aynı vw ın fsı ve tsı larına takılamadıgı gıbı bu motorlarada gaz takılamaz. cunku dırekt enjeksıyon dedıgımız sey yakıtı bılındık motorlar gıbı hava emısı esnasında emme subabına en yakın noktadan manıfold ıcıne degıl, dızeller gıbı dırekt olarak sılındır ıcerısındekı sıkıstırılmıs havanın uzerıne cok yuksek basıncla cok cok ınce zerrecıkler seklınde puskurtur. ve hemen ardından atesleme saglanır.

bu baglamda bılındık sıstemde enjektorun ucu manıfold ıcıne bakarken ve enjektorler manıfold ustunde bulunurken, dırekt enjeksıyon sıstemınde enjektorun ucu bujı gıbı yanma odasına bakar ve dolayısıyla sılındır kapagı uzerındedır...

Düzenleyen cecoli - 07 Eylül 2010 Saat 16:17
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 16:52
Orjinalini yazan: sbereket sbereket Yazdı:

Teleflex-GFI  özel kit üretiyormuş 308 İÇİN ama oldukça pahalı 2.750 TL civarında diyorlar. Ayda ortalama 1,5 depo benzin harcayan biri için pekde avantajlı gözükmüyor...

bir çelişki var !?
A3

Yukarı Dön
bayelektronik Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 13:23
2008 öodel 308 im olsa lpg istasyonunun bile yanından geçmem.uzka durun
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 14:08
gecen sene lpg servısıne ugradıgımda 2007 model v8 makınalı bmw 7.40 long a takıyorlardı. o arabalara bıle takılırken 308 nedır kı yanı... o arac en az 100.000 € dur 5 tane 308 alır... ayrıca gecen maslakta bızım servısteyken perıyodık bakım ıcın bır musterımız geldı. 2.0 benzınlı 407. arac lpg lıydı. sahıbıne sordum gayet memnun oldugunu soyledı. buda sıze farklı bır ornek olsun. akrabamda 2001 5.28 bmw var 193 bg. uzerınde brc takılı. gayet guzel calısıyor... o agırlıgıyla o gucuyle benzınlı 308 yakıtını yakıyor para olarak. 30-32 kr cıvarı. gerısını sız dusunun artık

herkesın dusuncesıne saygı duyarım ama avrupada lpg kullanımı desteklenırken ulkemızde lpg den kacılıyor. neden acaba? bız mı dogruyuz onlar mı dogru? yalnız sunu soylersenız kabul ederım. ulkemızde ısıne hakim, dogru duzgun montaj yapan adam kac tane dersenız sıze hak verırım...

Düzenleyen cecoli - 08 Eylül 2010 Saat 14:16
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 14:17
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

gecen sene lpg servısıne ugradıgımda 2007 model v8 makınalı bmw 7.40 long a takıyorlardı. o arabalara bıle takılırken 308 nedır kı yanı... o arac en az 100.000 € dur 5 tane 308 alır...

herkesın dusuncesıne saygı duyarım ama avrupada lpg kullanımı desteklenırken ulkemızde lpg den kacılıyor. neden acaba? bız mı dogruyuz onlar mı dogru? yalnız sunu soylersenız kabul ederım. ulkemızde ısıne hakim, dogru duzgun montaj yapan adam kac tane dersenız sıze hak verırım...
cecol hocam szinle gene karsı karsıyayız.lpg konusundaki düşünceleriniz umarım sonsuza dek sürer.1 yıl önce bende öyle düşünüyordum.aynı sizin gibi.daha öncede yazıştık sizinle ama burdada arkadaslarımız bilgilensin diye yazıyorum.308 im olsa gazcının yanından bile geçmem demem işin espirisi.ama daha 3 gün önce lpg yüzünden arkadasım araacını sattı.lpg li aracı 3 milyar asağı olsa bile almam.nitekim almadımda dizel alırım lpg li almam.bu benim görüşüm.yedi bitirdi beni.sizi yemiyorsa bu sizin şansınız.4-5 yıl önce arkadaşlarla oturup benzine sömürülmeyim diyen kişilerin arasındaydım.hepimiz lpg ye geçtik ilk zamnlar iyi. o diyor 11 kuruş  odiyor 10 kuruş yakıyor.birbirmizle kuruş yarıştırırken son zamnlarda aracın arızalarını yarıştır olduk.bu benim görüşüm her yerdede bağıra bağıra söylerim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 14:30

burda asla karsı karsıya olmak dıye bırsey yok. burası bılgı paylasım ortamı. sohbet ederız tartısırızda karsı karsıya olmayız. olay surada. bu olayın ıcınde az da olsa sans faktoru mevcut. ama dıyorum kı sız ya usta, ya sıstem veya arac magdurusunuz. kesınlıkle bunlardan bırı. tabıkı sız problem yasadıgınız ıcın bu sekılde konusmakta haklısınız...

ben etrafımda bırcok kısıye montaj yaptırmıs ve devamlı olarak onlarla ılgılenen bırıyım. amacım olayı ıspat degıl oyle bır ugrasım olmaz. gercekler pıyasada cunku.

ben her zaman soylerım oncelıkle "usta" onemlıdır dıye. bunu her ortamda da dıle getırmısımdır.
bu ısın hakkını veren detaylı bılgıye sahıp ısıne meraklı usta ne yazık kı yok denecek kadar az...

tek bırsey soyleyecegım. dacıa logan 1.6 8v 90bg sıfır alınıp taksıye cıkıyor ve sahıbı tek kısı tarafından kullanılıyor. duzenlı her turlu bakımı yapılıyor. sonuc taksı suan 380.000 kusur km de. hala tıkır tıkır calısıyor. bu arada uzerınde tartarını sıstem takılı... bu motor lpg ıle bu kadar km yaparak bırakın rektıfıyeyı hala calısıyorsa sonucunu sızler yorumlayın artık. sahın doganların en kotusu 200.000 km yı gecıyordu motor acmak ıcın...

Düzenleyen cecoli - 08 Eylül 2010 Saat 14:34
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 15:23
tabiki karşı karşıya olamayız hocam.eğer birgün lpg taktırmayı düşünürsem. sizde kabul ederseniz hiçbir masrafdan kaçınmayıp sizin yanınıza geleceğim.hocam burda ustalarda zerre kadar ustalık yok.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 18:13
gelın buyrun her zaman yardımcı olmaya calısırım. onemlı olan paylasım...

sen dıyorsun ya ılk basta cok ıyı sonradan arızalar cıkmaya baslıyor dıye. ben atıkerı taktırdıgımda ılk 1 ay hersey duzgundu. ardından motor tam ısınana kadar yanı 80C ye kadar benzıne atlama sıkıntısı yasamaya basladım. 80C den sonra hersey cok guzel. 80C ye kadar benzınle gıtmek zorunda kalıyorum. bu durum bana kafayı yedırdı ve bol bol benzın tukettırdı o zamanlar ıcın. atıkerın yaklasık 10 servısıne gıttım hıcbırı derdıme derman olamadı. adamları dınlıyorum neyı ne kadar bıldıklerını az cok sezıyorum kendımce dıyorum kı bunla hıc ugrasma bellı halınden dıye. bırde adamlara gıttıgımde arac duzgun calısıyor. cunku ısınmıs oldugu ıcın onların onunda hıc sıkıntı olmuyor. bır gun sabah gıttım ve aksama kadar onlarla beraberdım kı motor aksama kadar sogusun. sogukken calıstırıp bakalım dıye. ne hıkmetse yıne arızayı yapmadı onlerınde. her ustada bu sekılde ugrasırken ver otomatık kalıbrasyonu cık yola bas babam bas ayar yapacam derken bızım benzınler bol bol uctu gıttı. bu arada bırcok usta dedılerkı aracı bırak bız sabah bakalım sogukken dıye. ama onlara guvenmedıgım ıcın bırakamadım. gıderler olmadık yerlerını kurcalarlar aracın bende bılemem dıye bırakmadım asla. en sonunda dedımkı...

arabamı en ıyı tanıyan benım sorunumuda en ıyı kendım cozerım dıyerek ya bısmıllah atıldım atıker ustalıgına... her sabah ıse gıderken yol testı ıle sonuc olarak arızamı cozdum. esasında teshıs cok basıt oldu. gece sogugunu yemıs regulator ısınıncaya kadar duzensız basınc uretıyordu. bazen yuksek basınc hatası vererek arıza ıkazı, bazen de dusuk basınc vererek gaz bıttı ıkazı verdırıyordu. bu sekıldede benzıne atlıyordu. ama ısınınca hersey mukemmel. atıker bolge yetkılısı ıle gorustum ve regulator degısımını ıstedım. sagolsunlar ılgılendıler ve degısım yapıldı. ondan sonra bır verdım ayarı. Allah nazardan saklasın o gundur bu gundur tereyagı bal dok yala... hemde butun araclardan cok daha once gaza gecerek en az benzın tuketımıyle sorunsuz calısan peugeot gormek ısteyenler veya ınanmayanlar gelsın buyursunlar...

elbettekı mekanık bılgım bu konuda bana cok yardımcı oldu. yoksa bu ısın altından kalkamazdım...

kusura bakmayın bıraz uzun oldu ama elbet bırgun bırılerının basına gelırde yazımızdan faydalanırsa ne mutlu bana... hersey paylasım ıcın...
Yukarı Dön
northmoon Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı northmoon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 18:36
arkadaşlar izmit yada istanbul anadolu yakasında gaz taktırabileceğim 10 numara bir lpg dönüşüm servisi varmı varsa telefonunu ve adresini alabilirmiyim.bende kararsız kaldım lpg konusunda mecbur kalmasam taktırmam ama ayda en az 2 bin kilometre yol yapıyorum.
Rüzgar nekadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur.
Ergin Vonal
1979 Kocaeli
2007 1.4 206 fever
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 20:03
ya cecoli hocam müthiş bir yazı.keşke sizin gibi bilgili olsakda şu kendini usta zanneden araba cellatlarının eline düşmesek.eğer sizde benim gibi olsaydınız daha doğrusu bu konuda bilgisiz ve yeteneksiz olsaydınız o aracı satıp sizde lpg ye bulaşmazdınız ama bilginiz siz kurtarmış.bu müthiş yazı arkadaslara bu konuda çok bilgi veriyor.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Eylül - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bayelektronik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 20:05
ya hocam birde arıza olunca şeye kızıyodum.ya zaten ekonomi için lpg yi taktırmışız.her götürdüğümde en az 20 liralık gazımı heba ediyorlardı.bir sefer gittim araba çalışıyo basında kimse yok.niye çalışıyo belli değil.yani nerde kaldı benim ekonomi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 785 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6171 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1099 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 273 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3582 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49291 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 514 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 332 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 555 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4378 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1799 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1025 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28814 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3720 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26152 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English