|
Diesel abarth egsoz sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2008 Saat 17:58 |
arkadaslar bildiginiz gibi 206 dizel aracım war.. we egsozdan ses almak istiyorum. bunun icin hangi islemleri yaptırmam gerekiyor.. nacizane fikirlerinizi bekliyorum..
Düzenleyen miRak - 11 Temmuz 2008 Saat 18:00 |
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Remus un dizeller icin cıkarmıs oldugu bi egzosu var ondan güzel bi ses alabilrsin..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
750 ytl dıye duydum fıyatını
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
katalizatör içini boşalttırıp düz boru taktıracaksın bide güzel bi egzos tabiki
|
|
shadowdancer
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı shadowdancer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yaw biladerim kaç kere dedik uğraşma dizelden ses alamıyorsun.. Çok az değişim imkanı var onunda fiyatı 400 avro:) O yüzden bloww of la idare et...
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dizelde egsoz sesi biraz zor ve bi hayli masraflı bende bu yüzden hiç bulaşmadım ama birinin buna dur demeside lazım artık:) alınan seslerde ya patlak egsoz sesi ya da magirus sesi gibi gelio
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
alamassak bizde tesisatdan alırız sesi :) saolun arkadaslar bilgiler icin..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
randıman alamazsın ..başına iş olur macera gibi..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |