|
Peugeot 207 almam için nedenler?.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 20:13 |
Arkadaşlar foruma daha bugün kayıt oldum. Konuyu yanlış yere açmış
olabilirim affola. Lütfen yardım edin.
2009 model Peugeot 207 1.4 Trendy bakıyorum... (Otomatik veya tiptronik vites manuel olmıyacak...) Dün galerilerde dolaşırken bana dedilerki Chevrolet ve Peugeot kapına bile sokma dediler. Volkswagen ve Opel'den dönme dediler. Şimdi iki ara bir derede kaldım. Bana Peugeot 207 almam için nedenler sıralarsanız ve aşağıdaki soruları aşağıdaki özellikteki Peugeot 207 için cevaplarsanız sevinirim... Araba Peugeot 1.4 Trendy Tiptronik vites. Araba hız değil aile otomobili olarak kullanılacak sorularım: 1) Arabanın yakıt tutumu iyi mi? Su gibi mi? Cimri mi? 2) Ses sistemi nasıl? Bass filan kaç hoperlör var? 3) Trendy sürümündeki otomobilin iç konforu filan nasıl? Bazıları bana koltukları taş gibi filan dediler. İçinde USB, iPod girişi filan var mı? 4) Benim bildiğim Peugeot'lar canavar gibi arabalardır. Bu araba da öyle mi? 5) Trendy'de kaç tane hava yastığı filan var? Yani güvenliği nasıl? Sorularıma ve ihtiyaçlarıma cevap verenlere şimdiden çok teşekkürler... |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben Pejo için Triptronik vites tavsiye etmiyorum. düz vitesten şaşmayın derim.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
opel dedikleri arabanın parçaları oldukça pahalıdır volkswagenin kalitesi tartışılmaz peugeot için ne demişse yanlış söylemiş peugeotlar canavar gibidir bazı modellerinde kronik sorunlar var o kadar o da bir çok markada var zaten ben otomatik vites 206 kullanıyorum otomatik veya tiptronic vites tavsiye etmiyorum peugeot alcaksanız manuel alın derim
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorularımı cevaplayabilir misiniz peki?
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
forum kuralları gereği yeni üye olan ÜYELERİMİZİ TANIYALIM kısmından kendinizi tanıtmanızı rica ederiz..
Kendinizi tanıtmanız sonrasında sorduğunuz soruların cevapları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar fikirlerini beyan edeceklerdir..
Düzenleyen EminÖNAL - 28 Şubat 2010 Saat 20:43 |
|
A3
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
O ne demek Peugeot kapına bile sokma ? Galericiler bilmez Peugeot'u , sevdasını. Anca atar tutarlar.
1) dizel alırsanız yakıt cimridir benzin versiyonu fazla yakmıyacağını umuyorum
2)Ses sistemi standart cd calarlı teyp 4 adet hoparlor bass yok
3)Konforu iyi idare eder
4)Peugeotun her modeli canavardır
5)direksiyon birde yan olması lazım tam bilimiyorum
207 si olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır zaten.
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emin e katılıyorum. ama arkadaşımızın sitemizde pek de faal olmayacağını düşündüğüm için bu konuya girmedim. ayrıca Mky, sizin sorularınıza (yakıt, donanım..vs) sadece 207 sahibi arkadaşlar daha net cevap verir diye düşünüyorum. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam teşekkürler
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1) Araba dizelde yakıt durumu ideal benzinlide modifiyene göre değişir. Ama koklamaz.
2) Zaten en boş versiyonuna bakıyorsun kaliteli bir ses sistemi yok. 4 hoparlör var. 3) İç konfor idare eder. Koltukları rahat versiyon istiyorsan premium yeni adıyla comfort modellerine bakıcaksın. AUX girişi mevcut. 4) Canavar olması birazda sahibine bağlıdır. Bakımını aksatmaz düzgün binersen hiçbirşey olmaz. Fakat Triptonik viteste problem çıkabiliyor kullanıma bağlı olarak. 5) Trend en boş versiyon olduğu için 4 den fazla hava yastığı yoktur. Fren mesafesi olarak kısa. 207 1.4 HDI Trend deki izlenimlerim sonucu yazdım. Kendim 207 kullanıcısı değilim. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gökhan çok teşekkür ederim güzel bilgiler vermişsin.
|
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
soyledıgın aracı ben yaklasık 1.5 senedır kullanıyorum 2009 model 1.4 hdi trendy 207 arac aslında guzel bı arac tabı bu senın kullanım amacına gorede degısır.sorularına gelıcen 1-arabamda 17'' jant var yakıt ortalamam yuksek 7 ıla 8 lt arası degısıyo oda durumuma gore he uzun yolda 6 ya kadarda dusuyo bu halıyle orjınal halıylede 6.3 falan yakıyo sehır ıcı ama dedıgım gıbı aracı nasıl kullandıgına gore degısır bunlarda herkezınkı farklı olabılıyor 2-ses sıstemı cok profosyonel degıl ancak muzık dınlenmıcek kadarda kotu degıl gayet guzel bence buda kısıye gore degısır 3-aracın ıc konforu orjınal halınde guzel ancak benım aracımda yay var konforunu sorarsan almanla kıyaslayamazsın ama bahsettıgın alman arabalarınında peugeottan farkı yok benım dedıgım almanlar bı ust sınıf araclar bu sınıf araclarda konfor aynıdır cok bı farklılık bekleme koltuga gelınce bana gore rahat ama gene senın rahat kavramına gore degısır ama sert degıl bence usb gırısı yok ıcınde ancak ıpod gırısı var ıpod baglanabılıyo yanı 4-canavardan kastın ataklıgıysa ataklıgı ıyı degıl cunku 68 hp aractan bı atak beklemek doru olmaz :D 5-bence arac guvenlı 2 hava yastıgı var |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel bir model ama sakın sakın otomatik alma. dikkat et saçını başını yolarsın opel 8 sene kullandım yakıtı felaket benzinli 1.4 vardı 420 kuruş yakıyor şehir içi parçaları servet bir vidası 50 tlww de bundan kalır yanı yok aynı sayılır
Düzenleyen GökhaN - 28 Şubat 2010 Saat 23:42 |
|
berko
2. Vites 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sana güzel 2 örnek vereyim. 1. Sıfır aldığımız astranın 2.500 üncü km sinde baskı balata sıyırdı, 12.000 km sinde debriyaj hidroliği boşaldı. 2. Arkadaşımın sıfır transporteri 20.000 kmde şu an iki kere şanzıman dişlisi kırdı ilki garantiden değişti ikinci değişmedi, kendi cebinden verdi, vw ile mahkemelikler korkudan arabaya binemiyor şimdi. Biz 2002 yılında 206 hdi aldık bu arabada 3 kişi araba kullanmayı öğrendi 8 sene oldu nerdeyse, maşallah daha tık demedi. Tanıdıkta 406 vardı 200.000 km nerdeyse sadece yağını ve suyunu değiştirerek bindi hiçbişeyi yok arabanın, tıkır tıkır çalışıyor. Ben milleti anlamıyorum peugeot kullanmadan *ok atıp duruyolar. Sen güvenerek alabilirsin. Haaa peugeotta sorun yok mu var bikaç modeli sorunlu ama onlarıda zaten forumlarda söylüyoruz. Gözün kapalı al 207 ni... sana tavsiyem dizel al kafan rahat olsun, az yakar iyi kaçar. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet benim opel 5 . ayda aks rulmanı arızalandı arka salıncak çöktü yaptırdım araba 1 çok zor geçmeye başladı masrafın 1. sekromenç olduğu ve pahalı olduğu söylendi ellemedim sonra egr valfi arızalandı 500 tl 1 yılda bukadar arızaya tahammül edemeyip sattım kurtuldum alan adam 5 kere aradı beni şurası burası diye . bence 207 al ama dizel ve manual vites al
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dizelde manuel harici secenek yok polatkaptan şu yazılarıda abartmadan yazarsan sevinirim birdaha seni abartılı tavırların yuzunden uyarmıyacagım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben hiçbir olayı abartmadım aynen yazdım olanları
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayrıca dizel 207 de otomtik olmadığını bilmiyordum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |