![]() |
|
Göğüslükteki saat.rdayo,cd çalar göstergesi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2010 Saat 20:30 |
İyi akşamlar. Aracımın benden önceki sahibindeyken oto kuaförde yukarıda bahsettiğim turuncuya çalan ekrana sprey sıkılmış ve Ekranda dikey çizgiler oluşmuş.Aracı alırken eski sahibi ekran güneş ışığı görürse bikaç güne düzelir dedi.Öyle söylemişler ona da..Afyondaki yetkili servis de bana ekranın öldüğünü değişmesi gerektiğini söyledi yüksek bir fiyatı da sözünü arkasına hemen ekledi tabi.. Ekran bazen düzeliyor bazen yine çizgiler oluşuyor.Hoş bir görüntüsü yok açıkçası.Ne yapmalıyım?Biraz daha beklemeli miyim , düzelir mi kendiliğinden yoksa tavsiye edeceğiniz bir çıkmacı,parçacı var mı??
Düzenleyen h_307 - 11 Şubat 2010 Saat 21:03 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç kaç model
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
2002 model 1,6 xs
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
çıkmacılarda zor ama umarım bulursunuz..2003 olsa kolaydıda.sizinki 2 satır olan ekrandan sanırım..3 satır olsaydı keşke..bulabilirdik
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ebatlarını tam bilmiyorum,,inşallah düzelir veya bulabilirim zira hangi şarkıyı dinlediğimi radyoda hangi frekansta oldugumu görmem biraz zor oluyor böyle ve görüntüsü hoş değil..
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız 206 mı ?
|
|
|
|
![]() |
|
pardon yeterli bilgi vermemişim ; 2002 model 307 1,6 xs
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
istanbul içindeyseniz aracınızla birlikte gelirseniz kendi ekranınızdaki arızanın çözümüne ulaşmaya çalışırız tamir edilmiycek şekilde ise ekranı değiştiririz ekranın 70 tl fiyatı var
Düzenleyen peugeotefe - 11 Şubat 2010 Saat 21:38 |
|
|
|
![]() |
|
Afyon'da öğretmenim ve Denizliliyim..İstanbul'a gelme şansım yok maalesef..Afyon'da veya Denizli'de ekranın tamiri için yönlendireceğiniz bir yer varsa gidebilirim..Veya ekranı takabilecek bir yer varsa , ekranı sizden temin edip taktırabiliriz.Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
malesef orada tanıdığım kimseye yok ekranın herhangi bir tamirciye taktırmanıza gerek yok kendinizde takabilirsiniz.haşim abi konuyu görünce ekranın sökülüşünü elinde varsa resimlendirir size yardımcı olmaya çalışır
|
|
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim , kendim takabileceksem sizden temin eder ,takarım ..Haşim Bey de yardımcı olursa fotoğraflarla memnun olurum..
Düzenleyen laedri - 11 Şubat 2010 Saat 21:47 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
1. Saatin kapağını iki elinle 2 taraftan kavra, önce arka taraf çıkacak şekilde kendine doğru sertçe aban.
2. Dörtlünün soketini alttan çıkarıp kapağı kenara al.
3. Saati tutan 2 vidayı sökerek dışarı al.
4. saatin elektrik soketini, kilidini çevirip çıkart.
5. Dıştaki siyah çerçeveyi tırnaklarından yavaşça ayır..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen hasimayaz - 11 Şubat 2010 Saat 22:33 |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Sponsor firmamıza PM mesaj attım, mail attım, sitesinden mesaj yolladım hatta ve hatta tel açtım abi fiyatını bilmiyom dedi telefondaki ses daha da zorlamadım. 2000 Model 206 RG ekranı için tık yok sanırım işler iyi ya da sallayan olmadı bizi üzülerek belirtmek istiyorum. Ekranı takmak çok kolay eli çok az yatkın birisi takabilir ben 50 defa sök tak yapınca uzmanı oldum :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Teşekür ederim Haşim Bey,,deneyeyim ,,sökme işinde başarılı olabilirsem peugeotefe nickli arkadaştan temin edeyim..Yalnız ufak bir ayrıntı var ,resimlerdeki aracın göğüslüğü ile benimkinin göğüslüğü aynı değil.Benim araçta merkezi kilit tuşu ile dörtlü tuşu birbirinden ayrı.Heralde çıkarırken bir sorun olmaz..
Düzenleyen laedri - 11 Şubat 2010 Saat 22:42 |
|
![]() |
|
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
hocam haşim bey 206 nın göstergelerinin sökülmesini resimlemiş ama merak etme mantık aynı mantık. birde afyon gibi biryerde sağlam bir peugeot ustası bulabilir misin bilmem. sonuçta kendi araban söküp takman kırıp dökmen lazım ki arabanın ne olduğunu ve allah korusun yolda bişey olduğunda ne yapman gerektiğini bilesin. kendine biraz güvenirsen hiç sorun olmaz her işin üstesinden gelirsin. :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Evet haklısınız kusura bakmayın farketmemişim. 307 için Resimler aşağıda :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |