![]() |
|
307 ARIYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
FATALITY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BAKALIM İNŞ. HAYIRLISI OLUR.
ANCAK DAHA FAZLA DA SANIRIM ZORLAYAMAM ÇÜNKÜ RED LINE A GİRDİM ZATİ :))) |
|
GEÇİCİ BİR DÖVMESİN ŞEKLİNİ ÇİZDİ TANRI TOPRAKLARA, VAKTİ GELİNCE KAZMA KÜREKLE SİLİNECEKSİN...
Volkan - 1982 - Antalya |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
istanbul'da yaşıyoruz Hadi abi kaç arabada boya yokki.o sorun edilecek birşey değil bence.Selçuk fiyatta düşebilirse (iyi zaten fiyatı da) olur gibime gelio bu iş.
Sizde 307 istiosanız biraz zorlamanız lazım ama bütçeyi :)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
FATALITY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
haklısınız ancak fiyat olarak beni gerçekten aşıyor yoksa tiptronik olması dışında zaten mükemmel bir araca benziyor. arkadaşımın biraz daha indirim yapması söz konusu olabilirse belki bir kez daha bütçemi zorlamaya çalışırım.
saygılar... |
|
GEÇİCİ BİR DÖVMESİN ŞEKLİNİ ÇİZDİ TANRI TOPRAKLARA, VAKTİ GELİNCE KAZMA KÜREKLE SİLİNECEKSİN...
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
katılıyorum Emin. iyi bir incelemeden sonra ufak tefek hatalarını da sorun etmezsen (3-4 parça boya...vs) gayet uygun fiyat.
kesinlikle elektronik yada mekanik arızası yok. yürüyeni harika. 4 lastik 7-8000 km'de. LPG ruhsata işlenmiş. daha ne olsun ya !! |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
oooo daha ne işte masrafsız araba :)
bilmiodum aracının lpg li oldugunu..ozmn hadi abinin dediği gibi ucuza veriosun :)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ben 307 alacak olsam Selçuk abinin arabayı kaçırmam.Km düşük,fiyat düşük,otomatik,tertemiz mis gibi araba çok istiosan uygun alıosun zaten aracı çakarsın bi lpg kafana göre takılırsın.. |
|
A3
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7560&title=satlk-307-xt-16-16vsiyah
o paralara ancak 2003 model gibi XR versiyonu alınabilir. istersen linkteki aracı incele. fiyatta ciddi miktarda indirim yapılabilir üyeler için. ayrıca 2-3,000 TL için vade de yaptırırız. rica ile. Düzenleyen h_307 - 06 Şubat 2010 Saat 10:12 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
arkadaşlar yaklaşık 3 aydır araba arıyorum ve 10 gün öncesine kadar kafamda kesin bir model yoktu.
artık 307 almaya karar verdim.ancak bütçem biraz kısıtlı. 15500-16000 liraya kadar mümkünse LPG li ve temiz bulması zor ama umarım olur. ![]() yardımlarınızı, tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum... |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |