![]() |
|
bu sisteme ne dersiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 23:49 |
|
Ben component Hertz ESK 130 kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim
|
||
![]() |
||
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşım midlere "infinity" düşünmeni tavsiye ederim. Kesinlikle kalite kokan bir üründür.
|
||
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
||
![]() |
||
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
karar verilmiştir arkadaşlar gerisi parçaları toplamaya kaldı.herkese teşekkür ederim
|
||
Baran yıldırım
|
||
![]() |
||
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
|
Dostum zaten karar değişti,anfi EDISON 505,bass ise Pioneer 308 oldu.
midler ise önlere alıcam,artık ne alırım ona karar vermedim ama temel şablon bu
|
||
Baran yıldırım
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kcıker ve jbl mıdlerı 115 tl hatta jbl 110 |
||
![]() |
||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
dediğim amfi aynen o yukarıdaki
200 tl ye almıştım taa bir zaman hatırlamadım arka kolonlarım oval pioneer , 300 watt lık serisini hatırlamıyorum epey oldu alalı kapı kolonları orijinal vti da bulunan pioneer kolonlar ayna tweeter larım da orijinal hepsi amfiye bağlı 30cm hertz yanlış hatırlamıyorsam 110 tl idi, kabini elimde olan başka birşeyle takas etmiştim teybim sony mp3 çalarlı , 4 sene önce almıştım 100 tl ye |
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Arkadaşım öncelikle profesyonel deilim bu tesko işlerinde ama yinede tecrubem var azda olsa..
Öncelikle gelelim amfine JBL 75*4 Modelini yazmışsın , tamam gayet güzel hoş ama bana kalırsa o amfiye 2 takım mid bağlamak yanlış çünkü sen artı olarak bas'da bağlamak istiyorsun zaten senın amfin toplamda vereceği RMS değeri en fazla 300 rms felan olması lazım
Ve de koyacağın JBL bas en aşşa 250 RMS ' lik olacağından bana kalırsa verimsiz olur
Sen ya mitlerin birini iptal et yada bas'ı ıptal et.. Ha kesenın cebini açarsan oda sana kalmış birşey bas için ayrı bi amfi alırsın
Ama sana önerim 1 takım mid 1 adet bas..
|
||
![]() |
||
|
emrah nette mi 115 tl midler?
bir de kicker ile hertzin midleri nasıldır? Düzenleyen h_307 - 01 Şubat 2010 Saat 16:31 |
||
Baran yıldırım
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
mıd 115 tl hadı abi :) |
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
sound magus bassı şiddetle öneririm kampanyaları var sıfırını 30cmlık olanı 140-190 arası alırsın kabinli ve jbl 30 cmlıklere taş çıkartır....
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
505A anfi : 300 TL 308D4 : 125 TL bass kabin: 40 TL mid : 130 TL kablo ve bağlantı işçilik : 80 TL ortalama fiyatlardır. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
zaten sistem az çok şekillenmeye başladı kafamda,
5 kanallı bir anfi muhtemelen edison olur
bass için pionerr (Soundmagus araştıralacak)
midler için jbl ler tatminkar (infiniylere de bakılcak)
teyp şimdilik plan dışında,bütçeye bağlı olarak devam ederiz.peki bu sistemi 500 tl civarını halledebilir miyim sizce
![]() |
||
Baran yıldırım
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Sametcim. kesinlikle 4150. sesini duydum. ayar fonksiyonları harika. direk bass kontrol var. en önemlisi SD kart çalabilirsin. bu arada, ben teyp falan satmıyorum kardeşim. sadece arkadaşlara bilgim dahilinde yardımcı oluyorum, öneride bulunuyorum. piyasası 250-260 TL arası. dilediğin yerden al. http://www.sahibinden.com/pioneer_4150_sd_usb_mp3_2yil_garanti-20WQQaXQQ19383350WQQpXQQdisplayitem? Düzenleyen h_307 - 01 Şubat 2010 Saat 12:56 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
hadi abi Pioneer 2150 Pioneer 4150 hangi ürünü önerirsin fiyatı nedir?senden alabilir miyiz taksitle alsam ne kadar olur
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
- 5 kanallı anfi almanı öneririm - mid takımları tamam - bass da orta halli JBL markasına birde ek olarak Soundmagus ekleyelim bence. Fiyat ve kalitesi gayet uygun. Birde o markayı araştır derim ben.
|
||
![]() |
||
|
katılıyorum Gökhan a. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
mid takımlarda infinity öneririm yeni alacağım aracımdada infinity kullanmayı düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
moderatörümüze katılıyorum....orjinal teypten pek tat alamazsın pioneer yada alpine tavsiye ederim...bass olarakta soundmagus yada cadence kullanabilirsin...Bende 300 rms 30cm soundmagus vardı ilk zamanlar gayet memnundum daha sonra sistemi yükselttim....Edisonda sağlam amfidir 1000A kullanmıştım...
|
||
![]() |
||
|
elimden ne gelirse yaparım. alırım senin için , PTT kargoya veririm. bütçe kısıtlı ise kapılardaki orjinal hoparlörle takılırsın ilk zamanlar. sonradan alırsın JBL mileri. 308D4 ve ilerde 2 adet woofer bağlamazsan Edison 505A işini fazlasıyla görür. Edison 505A 250 TL civarı sanırım. ![]() Düzenleyen h_307 - 01 Şubat 2010 Saat 02:11 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |