|
petekten gelen duman ve yanik kokusu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
brkcngz77
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı brkcngz77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2020 Saat 13:09 |
balata kokusu degildi o net debriyajda sikinti yok zaten, ama egzoz icin olabilir yani cunku bir anlik birseydi hic bir gosterge yanmadi henuz klima ve kalorifer sicak soguk calisiyor fan calisiyor genel bir problem gozukmuyor 2 gundur takip ediyorum ara ara calisitip ufak turlar atarak
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
egzoza yağ veya naylon felan mı yapıştı motor bölümündeki egzozu kontrol et konsol içindeki elektrik soketlerinide kontrol et balatayıda yakmış olabilirsin oda koku yapıyor.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
brkcngz77
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı brkcngz77
|
kalorifer kapaliydi ve hararet yukselmedi eski komur sobasi tutunce kokan, koku gibi bir koku salindi birazda hafif yogun bir dumandi
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
hiç birşey yokken bir anda klima peteklerinden yanık dumanı ve kokusu gelmeye başladı. Demişsin bu yazdığım çok önemli bu koku ve duman geldiğinde kaloriferin açıkmıydı eğer açıksa kalorifer rezistansı soketi erimiş olabilir.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
brkcngz77
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı brkcngz77
|
merhaba arkadaslar aracim 207 trendy dun aksam hic bisey yokken bir anda klima peteklerinden yanik dumani ve kokusu gelmeye basladi. araci saga cekip 15-20 dakika sonra tekrar calistirdigimda yoluma devam ettim ve gerceklesmedi tekrar simdi araci kullanmaya cekiniyorum bilgisi olan varsa lutfen yardim etsi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |