![]() |
|
PEUGEOT 206 YOLCU AIRBAG KAPAĞI (ORJİNAL) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 Saat 01:24 |
206larda kronik bir sorun bu. hassas bir bölge, yolcunun diz dayaması ile ufaktan baslar zamanla büyür.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) aynen iyi oluyor da ben kimseye yaptırmıyorum yalan yanlış kaza yaparız airbag o halde patlasa nolur , herkese bu şekilde tarif ediyorum bırakıyorlar yapmayı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen aynen.. öyle de oturması çok rahat olurdu yaw.. 307de olmuyor :)
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
en nazik yer orasıymıs bazen dizini filan koyuyor binenler onlar sonra çatlıyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı yerden benim 206nında çatlaktı.. yapıştırıp bindim sıkıntı olmadı.. 4 yıl kullandım
|
|
![]() |
|
http://tr.aliexpress.com/item/Peugeot-206-C2-ballonets-original-decorative-cover-black/32265718251.html
istediğin kapak burda airbag yazısıda var
|
|
![]() |
|
![]() |
|
öyle bende ilk aldgımda farketmedım bi baktım yapıstırmıslar ama güzel yapamamıslar kenarlarına tasırmıs , iş degil o kapagı bulsanda değiştirmesi bela her vida sökülüyor en arkada bi vidası var ona erişmek mümkün degil bak buda söküp yapmaya kalktı ama o vidaya erişemediği için yapıstırdı :D
206 yolcu airbag nasıl sökülür (Resimli)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Evet malesef pahalı ve Airbag yazısı yazmıyor. Peugeot'un hastalığıymış bu. Bir çok önemli parçası ucuzken bu parçanın 200 küsür olması çok saçma. Öneri için teşekkürler. |
|
![]() |
|
pejo markette 200 tl mi ney sanırım eger catlak büyük degilse yapıstırabilirsin genelde herkes öyle yapmıs benımde öyle mesela şimdi ki piyasakilerin bi sıkıntısı da airbag yazısı yok kapakda
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Merhaba arkadaşlar,
Yolcu Airbag kapağı çatladı, hoş bir görüntü durmuyor. Piyasayı biraz inceledim de gerçekten pahalı bir şeymiş. Orjinal veya orjinale yakın yan sanayi ürünleri uyguna bulmama yardımcı olur musunuz ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |