Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Satılık Parça ve Aksesuar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - PEUGEOT 206 YOLCU AIRBAG KAPAĞI (ORJİNAL)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

PEUGEOT 206 YOLCU AIRBAG KAPAĞI (ORJİNAL)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: PEUGEOT 206 YOLCU AIRBAG KAPAĞI (ORJİNAL)
    Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 Saat 01:24
206larda kronik bir sorun bu. hassas bir bölge, yolcunun diz dayaması ile ufaktan baslar zamanla büyür.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
monalos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monalos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 Saat 18:38
:) aynen iyi oluyor da ben kimseye yaptırmıyorum yalan yanlış kaza yaparız airbag o halde patlasa nolur , herkese bu şekilde tarif ediyorum bırakıyorlar yapmayı
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
Yukarı Dön
byderebey Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı byderebey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 Saat 18:18
Orjinalini yazan: monalos monalos Yazdı:

en nazik yer orasıymıs bazen dizini filan koyuyor binenler onlar sonra çatlıyor

aynen aynen.. öyle de oturması çok rahat olurdu yaw.. 307de olmuyor :)
Yukarı Dön
monalos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monalos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 Saat 18:13
en nazik yer orasıymıs bazen dizini filan koyuyor binenler onlar sonra çatlıyor
Yukarı Dön
byderebey Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı byderebey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 Saat 18:09
aynı yerden benim 206nında çatlaktı.. yapıştırıp bindim sıkıntı olmadı.. 4 yıl kullandım
Yukarı Dön
monalos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monalos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 Saat 16:28
http://tr.aliexpress.com/item/Peugeot-206-C2-ballonets-original-decorative-cover-black/32265718251.html

istediğin kapak burda airbag yazısıda var
Yukarı Dön
monalos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı monalos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2015 Saat 22:49
öyle bende ilk aldgımda farketmedım bi baktım yapıstırmıslar ama güzel yapamamıslar kenarlarına tasırmıs , iş degil o kapagı bulsanda değiştirmesi bela her vida sökülüyor en arkada bi vidası var ona erişmek mümkün degil bak buda söküp yapmaya kalktı ama o vidaya erişemediği için yapıstırdı :D

206 yolcu airbag nasıl sökülür (Resimli)

Arkadaşlarım bilindiği üzere benim yolcu airbagim yırtıktı güneşin etkisi ve zamanında diz dayamaktan müteberrit bir yırtıkcık oluşmuş. Ben kendime inanıyordum sökebilirsem yaparım diye. Lakin gel gelelim yoğun bir uğraştan sonra yine sökemedim. Kısmetse bir daha ki denememde sökerim.
Sizmerle paylaşmak istediklerim nasıl sökülür üzerine olacak. Evet yaptığım işlemlere sırasıyla bakabilirsiniz.
Anlatmaya başlamadan önce sökmek istediğimiz parçayı tanıyalım. 206'ların yolcu hava yastığı. Dıştan göründügü üzere sol tarafta 
yukardan aşşağıya inen bir çizik var sorunumuz orası. Bu parça 4 köşesinden de vidalarla tutturulmuş sağ taraftaki iki taneyi sökmesi çok kolay.

Havadanlığı söküyoruz.

Kapıyı açtığınızda bir kapak görüceksiniz o kapağıda düz bir tornavida eşliğinde söküyoruz. 

Havadanlığın altında ve üstünde olmak kaydıyla iki tane vida mevcuttur onları söküyoruz. 

Teyibimizi hiç bir yeri zedelemeden sökmek için kendi kızak anahtarlarıyla söküyoruz.

Bu kısm için resim koyamıyorum çekmeyi unutmuşum. Yol bilgisayarının olduğu yeri hafi geri ittirerek söküyoruz. 
Altında iki adet vida görüceksiniz sağ ve sol tarafta onları söküyoruz. Sökülmüş halinin resmi budur arkadaşlarım.

Aracın teyip kısmını söktükten sonra orta havadanlıkların ordan elinizi içeri soktuğunuzda birtane vida daha görüceksiniz onuda söküyoruz.

Ve buradan sonra tıkanıyoruz çünkü bir tane üstte vidamız mevcut ama el ve tornavida girmediği için orayı sokemiyoruz hava karardığı için 
devam da edemedim ama son vidayı sökmenin tek yolu benim fikrim bu tabiki de hava yastığının altındaki torpido gözünü sökmektir. 
Ben birazcık uraştım sökmeye ama beceremedim. Sinirlendim gittim bi 502 yapıştırıcı aldım dağıttığım gibi aracı tekrar topladım. 
Asrın mucizesi 502 yapıştırıcıyla dışarıdan ince bir işçilikle yapıştırdım arkadaşlarım buyrun resmi budur.

Yukarı Dön
ibrahim Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2015 Saat 22:43

Evet malesef pahalı ve Airbag yazısı yazmıyor. Peugeot'un hastalığıymış bu. Bir çok önemli parçası ucuzken bu parçanın 200 küsür olması çok saçma. Öneri için teşekkürler.

Yukarı Dön
monalos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monalos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2015 Saat 21:18
pejo markette 200 tl mi ney sanırım eger catlak büyük degilse yapıstırabilirsin genelde herkes öyle yapmıs benımde öyle mesela  şimdi ki piyasakilerin bi sıkıntısı da airbag yazısı yok kapakda
Yukarı Dön
ibrahim Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibrahim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2015 Saat 21:16
Merhaba arkadaşlar,
Yolcu Airbag kapağı çatladı, hoş bir görüntü durmuyor. Piyasayı biraz inceledim de gerçekten pahalı bir şeymiş. Orjinal veya orjinale yakın yan sanayi ürünleri uyguna bulmama yardımcı olur musunuz ?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7021 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 447 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 584 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 336 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5131 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 596 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 389 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 656 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 554 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2266 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5608 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4840 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2049 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2203 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37355 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English