|
peugeot 407 aux girişi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
CenkerK
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2016 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2016 Saat 20:14 |
Selam Arkadaşım. Bluetouth cihazını nasıl bağlattın acaba? Direkt olarak teybin arkasına falan mı bağladılar?
|
|
JawssCK
|
|
yusuf3547
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusuf3547
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende 2006 1.6 hdı 407 var ıyıce arstırdım once servıse gıttım aux ozellıgını ucretsız olarak actılar bazılarında acılmayabılıyormus. actırdıktan sonra müzikçiye gitti 50 tl hallettım ve keyfı olarakta bluetooth cıhazı baglattım guzel oldu
|
|
keifli
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARkadaşlar Benim Aracım 2006 model 407 1,6 HDİ Executive Modelidir.Teyibi de Bu sadece track çalan Renkli ekran olmayan Turun olan modelidir.Fotograf çekemedim.Şöyle bir link verebilirim görmeniz açısından http://www.passionepeugeot.it/forum/viewtopic.php?f=32&t=44282 NEdir tavsiyeleriniz
|
|
everest
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende o parcadan var aracımı satarken cıkardım teybının resmını gonderebilirsen olur yada olmaz soylerım fıyattada anlasırız ahmet 05365745011
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27955 burda Detaylı bilgi var kardeş. Internetten temin edebilirsin eğer eşin yatkınsa sen monte edersin takar takmaz çalışması lazım ama bazen bilgisayara bağlayıp cd changeri aktif etmek gerekiyor. Montaj videosu YouTube da var (audio system rd4 407) yazarsanız Google'dan çıkar
|
|
keifli
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
link verebilirmisniz nasıl bir converter bu
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
kardeş selam.. ilk gösterdiğin parça ile telefondan müzik çalabilirsin ama jak-usb dönüştürücü bağlayıp flash disk takınca müzik çalmaz.. illaki mp3 çalar olması lazım ucunda onun.. ben 307 aracıma audio converter aldım 200 tl ama gayet memnunum..
|
|
keifli
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Birde bağlantısı nasıl yapılıyor anlayamadım ben
|
|
mali
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Gelir gelmez deneyimlerimi aktaracağım.
|
|
keifli
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba bunları taktınız mı aracınıza düzgün çalışıyor mu
|
|
mali
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 407 1.6 HDi Comfort aracım var. Mevcut müzik çalar track dışında hiçbir dosyayı çalıştırmıyor. Ben de müzik çalara aux girişinden bir USB port açmak istiyorum.
Bunun için önce şu parçayı; http://tr.aliexpress.com/item/100-Brand-New-Car-AUX-in-Adapter-Fit-Peugeot-307-308-407-408-507-Citroen-C2/1896879930.html?recommendVersion=1 sonra da ona şu parçayı; http://tr.aliexpress.com/item/Sync-3-5mm-Male-AUX-Auxiliary-Audio-Plug-Jack-to-USB-Cord-Converter-Cable-INGT/1946210473.html eklemeyi düşünüyorum. Sizce çalışır mı ? Veya bana bu konuda başka bir önerisi olan var mı? Teşekkürler.. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |