|
mazot kokulu beyaz duman |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2015 Saat 23:01 |
maliyeti ne tuttu acaba işçilik, ısıtma bujileri toplam olarak...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
ilker_ersin
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilker_ersin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aracı bakıma sokma fırsatını ancak yakaladım. duman sorunu ısıtma bujilerinden kaynaklıymış. Ulaşılması ve sökülmesi zor bir yerde bana sökerken kırılabileceği bilgisi verildi, fakat sağolsu usta işin ehli olduğu için kırmadan söktü ve beni çok daha büyük masraftan kurtardı.
|
|
hataylı
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen siz bilgisayara bağlatın ve sonucu bize de bildirin.
|
|
ilker_ersin
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilker_ersin
|
evet akşam gazı köklediğimde arkadaki aracın farından dumanı farkedebiliyorum dikiz aynasından. Ama dizel araç olduğu için normal olduğunu düşünüyordum. Bu arada araç 236 bin km de ilk bakımda bilgisayara bağlatayım bakalım ne çıkacak.
|
|
hataylı
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet çalıştırdığımda yapıyordu motor sıcakken ara sıra yapıyor. eğer yolda giderken dikiz aynadan dikkat ederseniz yine hafiften görürsünüz özellikle akşam arkadan gelen aracın ışığında dikkat edin duman çıkıyor mu diye. ama en doğru çözüm bir bilgisayara bağlatıp detaylı bilgi almak.
|
|
ilker_ersin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilker_ersin
|
Cevabınız için teşekkürler. Duman kesilene kadar motor hafifte vuruntulu çalışıyor sizin aracınızda da böylemiydi? benim araç ısındıktan sonra ve motor sıcakken çalıştırdığım zamanda böyle birşey olmuyor herşey normal. Başlıkta belirttiğim gibi motor soğukken 2 dk kadar yapıyor snrasında herşey normale dönüyor.
|
|
hataylı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle geçmiş olsun. büyük ihtimalle enjektörlerde püskürtme sorun var. benimde önceki aracımda başıma gelmişti enjektörlerde püskürtme sorunu çıktı. siz de bilgisayara bağlatıp daha detaylı bilgi alın.
|
|
ilker_ersin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilker_ersin
|
merhaba 2006 307 1.6 hdi aracımda sorunum motor soğukken ilk çalıştırmada 2 dk kadar bir sürede egzosdan mazot kokulu, yoğun beyaz duman çıkıyor, daha sonrasında kesiliyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mıdır?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |