![]() |
|
Fosforlumun ses sistemi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2014 Saat 22:35 |
Bu sefer daha dikkatli ol bari tam güvenlik önlemlerini alda boşa gitmesin bunca emek :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben pek anlamam ama bildiğim kadarıyla 4 takım alpin 85 2 takım pıoneer eski seri 85 2 takım pıonner ts20 2takım bp tis 2 takım kıcker tisleri 1tane pıonner anfi 1tane edison dijital anfi 1 tane 2.0ferad kapasitör önlerde mid takımı kapılarda navitec dabl teyip dağıtıcı kablo takımı en az onkere değiştirdim hep içi yandı sonunda iisini buldum son olarakta Kabin 140 tl yaptırdım
Tabi bunların fiyatı nerden baksan bağlanmasıyla birlikte 2400 civarı tuttu ... çalınan sistemleri saymassak :)
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Amin amin maşallah diyelim :) biraz detaylı anlatsana ne koydunuz arabaya ne kadara patladı
|
|
|
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Valla burak Büyük Oynuyorum Nazar değmesse :)
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
işi iyiden büyüttün sen adem :)
|
|
|
|
![]() |
|
serkan abi arkayı duvara sıfırlıyorum bagacı açma ihtimalleri kalmıyor tek tedbirim bu ama ilerki zamanlarda bırakıcam uzak kalmasa otopark bugün bırakırım ama uzak :) Teyibi zaten söküyorum :)
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Adem bunuda çaldırma sakın, otoparka falan bırak arbayı.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |