![]() |
|
AZİZ in yeni makinesi :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2013 Saat 12:32 |
Almasına alırızda gerisi :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aziz bu kadar olaydan sonra RCZ alman şart oldu..
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
RC-aziZ :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
ayıp oldu valla
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
valla forotoları göremediğim için ciddiye aldım, hoş fotoları görsemde belki ciddiye alırdım
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Bir kemal sunal filminden alinti Nasil yedin ama mehtap ablamizi :)) gerisi size kalmis :)))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Fena geyik oldu be olmadı şımdı bu ama tahmin etmiştim
![]() ![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
![]() ![]() |
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
otoparkta çekilmiş belli :D
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Abi napıyım ama ya :) nasıl sevindim hoşuma gitti keşke gerçek olsaymış :) fena ters köşeye yattık :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ozncnercn Koptuğum andır :D :D :D
salih abi, ben cok utandım abi, Hata bende imzaya kadar değiştirdik, fena uzadı bu geyik :( VolkanC2 öldürdün beni :D :D arkadaşlar, bende sizin geyiğe eşlik edeceğinizi düşündüm ki biliyorsunuz RCZ falan pek maddi gücüm yetmez ayrıca bineceğim bir araç değildir :)) 90 bin tlciğim olsa uygun bi STI alırım az tanıyorsanız beni :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Haddiiii beeeee :)) zaten hiç güzel değil araban Aziz abiiiiii bedava verseler binmem ben buna :p
Salih abi yaptıııın ayıp diycem ama hata birazda bizde konunun açıldığı kısıma dikkat etmemişiz :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
üstat benim hatunlara laf etmiştin senin hatun daha bi taş duruyo sanki :D
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
abi neyin peşindesin?
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı olsun Aziz kardeşim iyi günlerde kullan
|
|
![]() |
|
Vay bee hakikaten yakışır Aziz abiye :) Hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah, Allah nazarlardan saklasın.. Maşallah..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Güzel arabaymış. Allah kaza bela vermesin...
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
plakanı kesinlikle 41 yap.en ufak bişeyde aracı falan çekiyorlar ve ceza yazıyorlar.herşeyden önce hayırlı olsun.en büyük düşmanın logar kapakları ve plastik kasisler olacak.Olabildiğince yavaş gecmeni tavsiye ederim.Kaporta yada tampona bişey olmasından ziyade sert yerlerden gecersen süratle ileride aracın içerisinde tıkırdamalar olması ihtimal.araçla ilgili bilmediğin çözemediğin merak ettiğin birşey olursa seve seve cevaplar yada buluşur anlatır,gösteririm.tekrar tekrar hayırlı olsun.
ayrıca aracın yılını ve içerisinde modifiyesel bir işlem olup olmadıgıyla alakalı bilgi verirsen de sevinirim. |
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Şimdi anladım araçta pek yabancı gelmiyor zaten demekki o yüzdenmiş öyleyse sorun yok araç bide RCZ yani insanın içindede birazda pejo sevgisi olunca bakmadan geçemiyor tekrar maşallah :) Sorun yok abi söyle tabi gelmek istedim ben sıkı bir buluşma olmuş keşke gelebılseydım ama hiç olmıcak işler çıktı başıma dönüştede uğradım 4 falandı saat hani belkı denk getırırım diye çok kalabalıktı ortalık bir tek 41 Plaka sarı bir 307 vardı orta kısımlarda başka araç göremedim oda park halindeydi zaten döndüm geldim kısmet olmadı yetişemedik :( |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |