|
301 yoğun beyaz duman |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
duzidodo
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 Saat 22:26 |
Çok geçmiş olsun. Partikül filtresi problemi pek çok dizel otomobilde mevcut. Fakat 2900 km de partikül filtresinin tıkanma olasılığı yok. Garantiden değiştirmeleri gerekiyor. Kesinlikle uğraşın bu konuyla. Bende yaşadım başka bir araçta geçmiş zaman. 2900 km olma olasılığı çok çok zor. Yani dünyanın en berbat yakıtını bulup araca koymalısın ki bu km de tıkansın (öyle pis bir yakıt olmalı ki içinde mısır koçanı, çorap gibi şeyler olmalı). Yakıt aldığınız benzin istasyonunu da şikayet edebilirsiniz fişleriniz duruyor ise ve tabi sürekli kullandığınız bir istasyonsa. Yada bu tarz konularda en uç nokta sanayi bakanlığına şikayette bulunabilirsiniz. Kullanıcı hatası diye bir şey söz konusu olamaz böyle bir parçada. Hakkınızı arayın. Aksi takdirde 1000 TL gibi bir fiyatı vardı o filtrenin. Temizletme şansınızda var. Fakat yine söylüyorum bu km de bu olayın olma olasılığı çok düşük.
|
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 301 ve citroen c-elyse alanlar pek memnun kalmadi gibi sorunlar hep ust uste geliyor zaten yanlis bilmiyosam bu araclar ilk turkiye de satisa cikti yani ulkemizde deneniyo o yuzden sizin gibi arkadaslarin tek cozum adresi servisler cunku araclar garantili umarim kisa zamanda sorununuza cozum bulursunuz
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
ESFB
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Konum: DİYARBAKIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HERKESE SELAMLAR, OCAK AYI İÇERİSİNDE 301 DİZEL ACTİVE ALDIM VE TAM 4 KERE SERVIS LAMBASI YANDI.SERVİS DE PATRİKÜR FİLİTRESİ TIKANMIŞ DEDİLER 2900KM DE NASIL OLUR DA FİLİTRE TIKANIR BİMİYORUM. 3. VİTESTE 3000 DEVİRDE 15KM KULLANIN DUZELİR DEDİLER.BEN SIKILDIM ARTIK BU FİLTREDEN. BENİM DERDİME CEVAP VEREBİLECEK VAR MI ACABA TEŞEKKÜRLER...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |