![]() |
|
Acil yardımınıza ihtiyacım var. BOW FAULT BSİ SFR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 Saat 22:47 |
galiba böyle sıfırlanıyormus ama bazı seylerı anlayamadım
http://www.bba-reman.com/content.aspx?content=citroen_bsi_body_control_failure hangı tustan bahsedıyor acaba |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar aracımda şanzıman arızası vardı 2 gün önce yaptırdım bugün teslim aldım difrenasiyal dişlileri filan degıstı. hersey ıyı hos. yalnız aracı aldıgımda tarıh saat sıfırlanmıstı ? sonrakı calıstırmamda farkettımkı gunduz ledlerım calısmıyor ve aracta airbag fault ayrıca BOW FAULT arızası alıyorum. bilginiz varmıdır şu anda bsi beynini sıfırlamak istiyorum nasıl yapıldığı hakkında bılgı verebılırmısınız saygılar
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |