|
olur mu dersiniz? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 Saat 21:09 |
xcarlink'i tuzlu fiyatından dolayı,kaset adaptörlerini ve fm transmitterleri kalitesiz seslerinden dolayı istemiyorum.. öte yandan direksiyon kumandasını ve ekranı kaybetmemek için orj'den de vazgeçmek istemiyorum. cd changer çıkışından aux elde edemedik bi türlü.. şemalar filan tamam,ancak pp2000den cd changeri aktifleştiremedik,öyle bi menü bulamadık,dolaısıyla teyp aux moduna filan geçmiyor. çözüm önerisi olan varmı?
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu parçalar Türkiye'ye ilk geldiğinde 350-400 tl gibi fiyatlara satılıyordu.şimdi ise 150.
Düzenleyen laedri - 14 Temmuz 2012 Saat 19:44 |
|
muratulug
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratulug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
biliyorum araştırmıştım bayaa xcarlink audiosystem filan var ama uygun fiyata satılmadığı için uymuyor bana :D
|
|
307 1.4 HDİ XR 2005
|
|
muratulug
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratulug
|
aux için kaset adaptörden yardırıyoruz ya onda sıkıntı yok usb için dediğin sıkıntı var o zaman teşekkürler
|
|
307 1.4 HDİ XR 2005
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam dediğiniz sistem için özel aparatlar satılıyor, tepbin cd çıkışına takıyorsunuz usb, sd kart ve aux girişi var teyp onu cd çalar sanıyor içindeki mp3 leride çalıyor, teybinizde mp3 özelliği olmasa bile.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam iyi düşünmüşsümüzde usb yi okuyup ses dosyalarını tanıyan bir sistem koymanız lazım. Bellekteki ses dosyasını okuyup ses sinyali biçimde göndermesi lazım. Dediğiniz yöntemle 3.5mm lik jak ile AUX girişi yapılıyor ama USB meşakatli.
|
|
muratulug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratulug
|
herkese merhaba. bütün 307 kullanıcılarının ortak sorunlarından biri 5 li cd çalar bende düşündüm de madem bozuk o ara kabloyu alıp 5 li cd çalardaki soketi söküp taksam ve boşta kalan kablo uçlarını dişi bir usb girişine lehimlesem acaba çalışır mı ? şimdi yazarken düşündüm gerçi bu kadar basit olsa herkes yapmıştı ama neyse deneyelim bakalım
|
|
307 1.4 HDİ XR 2005
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |