![]() |
|
lütfen yardım. motor beyni mi conta yanması mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2011 Saat 18:40 |
katalitik konvektörü bir kontrol ettir derim muhtamelen katalizör dolmuştur
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
spilmac ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2011 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun giderildi!! evet arkadaslar sorun çok şükür giderildi. araba çok daha kuvvetlendi. meger benim arabam çok hantalmış. sorun; 1.silindir subabının erimesi. alınan malzemeler; 1 takım subap (supsan) |
|
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli 2002 Model
|
|
![]() |
|
amonse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
arkadaşlar bende de tam tersi...lpg yi söktürdüm aırbag abs ııkları kafasına göre yanıp sönüyor....araç total değilde günlük km sayacını her km ye 10 km olarak yazıyor :) yani 1 km gitsem 10 oluyor :)
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Bilirim o duyguyu. :D
|
|
![]() |
|
spilmac ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2011 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
yavuz abi tek arabam yürüsün de hata mesajının bilmem neresini napam :D töbe est. :D
|
|
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
benimde arabam lpgli ve lpg motorun agzına ediyor anlamıs olduk. subabı eritmiş.
|
|
|
|
![]() |
|
nightfly ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
selam geçenlerde beim de başıma katalitik konventör arızası verdi . yanlız benim aracım lpg li benzinde iken hiç bir problem yok . lpg kuru bir yakıt olduğu için konventör tıknabiliyormuş . porselen bi parça imiş . temizleme de yapılıyot fakat önce bana lpg ayarlarımı yeniden yaptırmamı söyledi yapıldı bi sıkıntı yok . motor arıza lambası ve antipol. fault ise sildi sonra geri geldi . hep derler tüplü arabada bu arızayı yapabilir diye . lpg ustası bana lambanın normalde yanmaz dedi . şimdi 500 km benzinde binip bi değerin %5 olması gerektiğini şuan benim aracımda % 25 olduğunu benzinde tekrar bu değerin normale döneceğini ondan sonra tekrar bakıp ayarlayacağını olmadı revizyon gerektiğini söyledi bu arada lpg de benim aracım da ilk çalıştırmada stop ediyordu . yazdıklarımdan fayda sağlayacak şeyler bulursun umarım
|
|
![]() |
|
yavuz abi sorun 1.silindirdeki subaptaymıs. buji ıslak cıktı.
|
|
|
|
![]() |
|
sensörlere nasıl müdahale etti?
|
|
![]() |
|
abi saglam bi eksozcu. komple söktük katalitik konvektörü denedik srun aynı. sonra silindirlere baktılar. 1.silindirdeki buji ıslaktı. 1.silindir calısmıyormus. hayret ettim..
|
|
|
|
![]() |
|
kardeşim kim koydu teşhisi servismi?Nasıl teşhis koydular?
![]() Düzenleyen yavuz25 - 24 Kasım 2011 Saat 23:56 |
|
![]() |
|
yavuz abi sorun katalitik konvertor de degil :(
|
|
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
bende de oluştu buna benzer bır durum.rolantıde stop edıyordu.gaz kelebegını temızlettım duzeldı fakat sızınkı bunun daha dısında bır problem sanırım.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
özgür kardeşim haklısın. sanırım ilk işim katalitik konvertöre baktırmak olacak.
|
|
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili hocam o zaman size tavsiyem şudur burada yapılan yorumları inceleyerek hangisi düşük maliyetli ise sorunu çözmeye ordan başlamaktır. |
|
![]() |
|
Herkes herşey diyebilir.Önemli olan bütçen doğrultusunda bu konunun üstesinden gelip arabanı keyifle kullanmaya devam etmendir.
![]() |
|
![]() |
|
kimileri de enjektör diyor :D kafayı yememek elde degil
|
|
|
|
![]() |
|
Her usta doğru teşhis koyacak diye birşey yok derken ustanında günahını almak istemiyorum.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yavuz abi haklısın sanırım. bi arabanın eksozunu patatesle fln tıkadıgımızda araba stop ediyordu küçükken :) ama anlamadıgım bu oto elektronikci beyini söktü ampermetre ile ölçtü ordan bi yer gösterdi aha dedi sorun burda dedi bu parcada dedi. :( beni mi yedi acaba |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |