![]() |
|
Hangi sisler daha guzel? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 Saat 15:59 |
|
2 gündür araç servisteydi bende başında bulunduğum için foruma giremedim arkadaşlar bu süre içerisinde cevaplarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler ederim.sanırım 206 sisleri takıcam daha bir şık duruyor artık iş ustasına kalıyor.Şimdilik tabi biraz bekleyecek çünkü servise biraz iyi para gitti birde bayram.Bayramdan sonra artık düşünüyorum inşallah.
|
||
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
65 TL gibi bir fiyata yedeğini depoya kaldırdım :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Gri 206 FX 307 plakalı Oğuz isimli bir arkadaşımın Erbin de muhakkak tanır,yaptırmadan önce kendisiyle görüştük..
dikkat edin ki araç üzerindeki sisler krom kaplı mercekli 206 sisleri yani normal tip değil,içe dönük gömülmüş olması ayrı bir spor hava katıyor,aynı örneğin siyah 307ye mercekli siyah zeminli olarak uygulanmısı aşağıya ekliyorum.. şahsi fikrimdir ki normal 206 sisleri 307lere yakışmıyor,tabi bu görüş meselesidir,eğer ki 206 sis farkı takılacaksa mercekli tip takılmalı..tamponu kesitrmemek için ızgaraya uygulattım,Metin kardeşimle detaylarını konuşmuştuk :) Örnek krom kaplı için : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-sis-fari-takim-mercekli-peugeot-206-54666031/detay/ (bende mevcut lakin 2 ayak kargoda kırılmış ) siyah zeminli mercekli sis : noktasal ışık verdiği için düz 206 farlarından bence daha güzel durmakta..karar elbet ki uygulatacak olan arkadaşlarımızın..saygılar..
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 daha hoş bence
|
||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende düşünüyorum sis ama kendim takmak istedğimden şu an ızgaradaki daha cazip geliyor.Izgarayı delsem kırsam yenisi çok pahalımıdır??
|
||
![]() |
||
|
metinb abi bence bıyıkları siyah 307 daha güzel griye çok iyi gidiyor
![]() |
||
![]() |
||
|
3. resimdeki angel farlı 307 nin boyası gümüş gri mi yoksa gri mi :S çok hoş durmuş araba
|
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
herkes 206 sisi demiş aslında onuda beğendim ama kesinlikle ama kesinlikle 2 numarali sisler daha güzel hatta muhteşem bence çok ciddiyim 2 numarali sis 10 numara olmuş
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
evet baktım. marealardaki sis 206 sislerine göre çok daha güzel durur bence de
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
bursadabir oto elektirikçide marea sislerini koymuş çerçeveli fenada olmamış.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
206 dediğin sisler 10 numara durmuş kardeşim hiç şaşma, ilk resim berbat bence :)) focus dediğinide yakıştıramadım Peugeot bu araç focus sisinin ne işi var değilmi ? :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
|
ilk koydugunuz resımlerdeki 3. sıradakı sisler benım hosuma gitti secim sizin tabiki hayırlı günler
|
||
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
||
![]() |
||
|
206 sportif focus daha ağır kalmış
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
aynen bencede 206 daha şekil durmuş :))
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
Serdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
|
metin bu isi biliyor bencede bordo aractaki sisler ve ici farlardada oldugu gibi siyah. siralama yap derseniz; en sondan en basa dogru :)
|
||
Serdar Kapan-Izmir, Avusturya.
2000 model Peugeot 306 Cabrio, 2011 model Hyundai IX35, Tel: 00436764804080 |
||
![]() |
||
|
206 sisi de çok güzel duruyor eski focusların sisi de.
|
||
![]() |
||
|
panjurdaki 206 sisleride güzel gibi daha iyi aydınlatır sanırım düğerlerinden
|
||
![]() |
||
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
|
206 bence
|
||
![]() |
||
|
Ben Fexzi nin sisleri beğendim...
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |