![]() |
|
306 - 106 cıların Dikkatine eibach yay 70 tl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 18:00 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun alana o zaman eibech diye kullanır alan kişide .. yazık yaaa..
|
|
![]() |
|
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
arkadaşlar çok şeyler söylendi ama ilan satıldı gözüküyo :)
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
!40 lıraya almış 70 se satıo partnere olursa alayım hemen :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Üyelik tarihine dikkat |
|
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bence o yaylar google amcadan bulunmuş fake yaylar a4 e tam boy baskı ile gönderiyor herhalde :)
|
|
![]() |
|
bakın ilanda diyorki 2 ay önce almıştım amartisörlerimi
![]() ![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 22 Ekim 2011 Saat 23:48 |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
abi sizde ptt kabul ederse alırsınız bakın ürüne öyle alın :D
![]() |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
60de106 nası bir dolandırılıcık oldu parayı ödedin ürünmü yollanmadı ? Arızalı ürünmü göndermiş sahtekarlar yoksa ?
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
140 mı
![]() hemen yatın 40 takım getirsin :) bariz dolandırıcı |
|
![]() |
|
dolandırılan arkadas benım ve her keze dıyorum ne olur dıkkat edın ucuz olsun degıl guvenlı olsun alıs verıs once
![]() |
|
![]() |
|
140 tl ye almış o fiyata alması imkansız en ucuz 200tl eibech yay 106 ve 306 için 3 ay önce 225 tl aldım.
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben satmıyorum internette dolanıyodum gördüm işine yarıyan olur diye siteye koydum
yanlız arkadaşlar üyelik başlangıcı yeni satıcıya dikkat edelim yinede Düzenleyen OkaN - 22 Ekim 2011 Saat 17:48 |
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |