Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 sorunlar listesi tam 15 tane
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 sorunlar listesi tam 15 tane

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
istsaao Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istsaao Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 sorunlar listesi tam 15 tane
    Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 19:42
Benim araç 307 1.4 2004 aldım alalı o bahsedilen kronik sorunları yaşadım. En çok uğraştiran ise sunroof su alıyordu sırf o yüzden soğudum bu araçtan. Şimdi se kafayı debriyaj sertliğine taktım. Çok sert geliyo İstanbul trafiği nde resmen ayagim hissetmiyorum. Servis baskı balata işçilik 650 700 dedi. Acaba bu değişimin den sonra debriyaj yumuşak olur mu işte bunun cevabını bulamadım
Yukarı Dön
RECAİ PEUGEOT 307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı RECAİ PEUGEOT 307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2015 Saat 10:00
merhaba arkadaşlar
gün geçmesin ki yeni bir sorunla karşılaşmayım.
307 - 2004 1.6 düz xs bu hafta yine sorunla karşılaştım aracım sabah çalıştırdığımda benzindeyken sorun yok 2-3 dakika ısınmasını bekliyorum tüpe geçince hareket ediyorum ancak tüpe geçince stop ediyor gaza basıyorum gaz almıyor sanki boşa basıyorum gaz yemiyor yani. sonra tekrar çalıştırıp benzinde hareket ettiriyorum yolda tüpe geçiyor hiç durmadan gidersem bir kaç dakika sonra stop etmiyor tüpteyken.

birde normal seyir halindeyken 80 - 120 km hızda filan giderken aniden kırmızıda durduğum zaman stop lambası yanıyor ama stop etmiyor sonra tekrar stop ışığı sönüp rolantide kalıyor. sanki stop edecekde bana acıyor üzülmeyim diye vazvgeçiyor gibi.
HERKESİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR :)
Yukarı Dön
Psh Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Psh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2015 Saat 02:31
Farları direk değiştir, sorunlarının yarısı çözülüyor zaten. Z rotlarımı ses gelmese bile 40 bin km de bir değiştiririm. Çok detaylı yazacaktım ama ismailkaya çok güzel açıklamış hepsini.
Yukarı Dön
ismailkaya Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı ismailkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 00:26
1.Arka amortisörler patladı demişşin 2 sefer nasıl kullanıyorsun sen bu arabayı çukurda herkesinkinden çok ses geliyor normal 
2.cd changer çalışmıyor sürekli ışıkları yanıp sönüyor (kronik arıza) EVET
3.sol far motoru çalışmıyor ve elle ayar yapılmıyor(far değişecek 160 tl tanesi)GAYET UYGUN FİYATI 
4.sol farın üzerinde kocaman delik oluşmuş sanırım motor yakmış orayı. MOTORUN NERESİ YAKSIN FAR MOTORUMU YAKTI ACABA 
5.Delik dolayısı ile sanırım far sürekli buhar yapıyor.NORMAL 
6.sürücü camının otomatik indirip kaldırması arızalı elimi sürekli basılı tutmak zorundayım (komple değişecek 210tl ) DEĞİŞTİRME İÇİNE TOZ ALMIŞTIR ALYANSLA SÖK ALTTAN SOKETLERİ ÇIKAR  KUMANDAYI ELİNE AL KENARDAKİ TIRNAKLARINI KIRMADAN BIÇAK VEYA TORNAVİDA İLE SÖK TEMİZLE YERİNE TAK 
7.sunroof iyi çalışmıyor açmak için döndürdüğümde bazen açılmıyor ya da yanlış kademede açılıyor tamamen açılmıyor açılırken gacır gucur ses yapıyor ne yapılır bilmiyorum. ODA TOZLANMIŞ PASLANMIŞTIR 
8.farlar plastik olduğundan güneş yakmış temizlenmeli dışarıda(120 tl istiyorlar) 160 TL DEN AL İKİ TANE SAĞ SOL 
9.ön takımdan ses gelmeye başladı çukurlarda tak diye vuruyor z rotları arızaları. AL İKİ Z ROT 20-30TL ARACI MUSAİT BİR YERDE KANALA SOK AL ELİNE ANAHTARI SAĞI DEĞİŞTİRİRKEN DİREKSİYONU  SOLA ÇEVİR AMA ARAÇ ÇALIŞIRKEN ÇEVİR  TEKERİN ARASINDAN Z ROTUN ÜST VİDASINI SÖK GİR KANALA ALTTAKİNİ SÖK YENİSİNİ TAK AYNI İŞLEMİ ÖBÜRÜNE YAP AMA ARAÇI ÇALIŞTIRIP DİREKSİYONU ÇEVİR 
10. müziği yüksek sese getirdğimde ya da sis farlarını açtığımda yolda giderken battery charge fault yazıyor akü ışığı yanıyor ışıkları kapatıp beklince sönüyor(akü yeni değişti.) AMPERİ YÜKSEK AKÜ TAKMIŞ OLABİLİRSİN VEYA ALTERNATÖR KÖMÜRÜ 
11.ilk kalkışlarda tekleme yapıyor düzgün çok gaz vermem gerekiyor. ARABAMI TEKLİYOR MOTORMU SALLANIYOR VURUNTULU KALKIYORSA ÜST MOTOR TOKOZUNA VE ALT MOTOR TOKOZUNA ŞAMREL DOLA 5 SENE DAHA İDARE EDER 
12.arka silecekten su gelmiyor arkaya su attırdığımda önden çıkıyor her yolu denedim (sıcak su kuydum iğneyle kurcaladım hatta tiner döküp bastım açılmadı )olmadı arka fıskıyenin olduğu yeri açamadım bir türlü. ARKA FİSKİYEDE SENİN İŞİN YOK SENİN İŞİN ÖN SAĞ TEKERİN DAVLUMBAZIN İÇİNDEKİ FİSKİYE MOTORUNDA İSTER SIFIR AL İSTER SÖK TEMİZLE BEN SÖKTÜM TEMİZLEDİM BU MOTORUN İKİ ÇIKIŞI VAR BİRİ ÖNE BİRİ ARKAYA O İKİ ÇIKIŞIDA AYIRMAN GEREKİYOR İÇİNDE PLASTİK TIPA VAR ÇAMUR GİBİ OLMUŞTUR ORASI TEMİZLENECEK 
13. bağajın üstündeki fren lambaları teker teker patlıyor 4 tane var ama ordaki lambayı değiştiremiyorum çünkü çıkmıyor yerinden en ufak bir kastırmada çatırdayıp kırılıyor. DEDİĞİM GİBİ AMPERİ YÜKSEK AKU ALMIŞŞIN 
14.sol farıdeğiştirmem gerekiyor ama farları sökmek için tampon indirmem gerekiyormuş sanırım bunu nasıl yapıcam çözemedim hem ne gereği varsa nden öyle yapıyorlar bu pejoları anlayamıyorum ya DEMİŞSİN SÖKÜMÜ ÇOK KOLAY MOTOR KAPUTUNU AÇ  ÜSTTEKİ KLİPSLERİ SÖK ALTTA TUTAN KLİPS VEYA VİDALAR VAR 4 MÜ NE SÖK ÖNDEKİ SAĞ VE SOL TEKERİN ORADA BİRTANE VİDA VAR ONLARI SÖK ÖN TAMPONU DİKKATLİCE CIKART SİLECEK MOTORUNUDA ÇIKARAP TEMİZLEYEBİLİRSİN FARLARIDA DEĞİŞTİREBİLİRSİN 
15. aracın sürekli harareti yükseliyor araç yokuş yolda düz değilse de yükseliyor düzelince normale dönüyor  BUNA BİRŞEY DİYEMİYORUM
vs.vs.vs......BU YAZDIKLARIMI 307 İÇİN YAZDIM SAYGILAR KOLAY GELSİN 
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2015 Saat 13:54
Orjinalini yazan: elvinrommel elvinrommel Yazdı:

arakadaşım ben 20 yıldır peugeot kullanıyorun sırasıyla 207-307 ve 5008 im var maşallah Stardaha tek sorunla karşılaşmadım senin şansına demekki ama yinede olmaması lazım 

Öncelikle hoşgeldiniz, 

Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Mail adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
elvinrommel Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elvinrommel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2015 Saat 13:35
arakadaşım ben 20 yıldır peugeot kullanıyorun sırasıyla 207-307 ve 5008 im var maşallah Stardaha tek sorunla karşılaşmadım senin şansına demekki ama yinede olmaması lazım 

mehmetisver@mail.com
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 11:50
Kardeşim Bundan Emin Olabilirsin...
Son 1O Yılda Üretilen Yeni Kasaların Çoğunda Sorun Sıkıntı Mevcut...

Otomobil Üreticilerinin Mantığı Aynen Bu
-Vatandaş 5 Yıl Binsin Hurdaya Atsın...
-Sıfır Otomobil Alsın.

Örnek Vereceğim. 
- Amcama 2OO6 Senesi Sonunda 2OO7 Model Sıfır Passat Comfortline Paketini Aldık..
Kredisi cartı Curtu 62.5OO Liraya Geldi...

Amcam Arabayla Pek Gezmez 8 Ayda Toplam 3500 KM Yaptı...
Emin Olun Araç 35OO Kmde Çıkardığı Sorunları Buraya Yazsam Çoğunuz Okumadan Geçmiş Olsun Dersiniz.Gülme
Toplamda 17 Defa Garantiden Problemleri Halledilmeye Çalışıldı...
En Basit Hatası CD Çalarda Şarkı Kendi Kendine Başa Almalar. 
Arıza Işığı Her Yakıt Azaldığı Zaman Yanmalar... Daha Neler Neler...

Bana Soracak Olursanız... Volkswagen Alırmısın.... Ben Alırım Nedenmi Hatchbak Kasaları Çok Hoşuma Gidiyor...
Tarzıma Uygun. Diye Düşünüyorum...

Açıkçası Bu Tür Sıkıntılar Beni Çok Fazlada Soğutmuyor Hoşlandığım Araç Markasından...
Yeri Geldiği Zaman Muhalefetimi Gerektiği Yerde En Sağlamda Yaparım...

-Peki Tekrar Peugeot Alırmısın... Elbette Alırım
-2O6 nın Şimdiki Kasası Sıfırdan Üretilsin Yine Gider Alırım...

Düzenleyen AlbaYDemircaN - 15 Ekim 2011 Saat 11:52
Yukarı Dön
tayfundoner Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1993

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tayfundoner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 10:17
Orjinalini yazan: altantezcan altantezcan Yazdı:

Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

kardeşim aracı kullanacam diyorsan bir yerlerden başlamak zorundasın yada memnun değilsen yol yakınken satacaksın. Söylediğin sorun ve problemleri çevremizdeki her marka ve model pek çok bakımsız araçta görebiliyoruz. Şimdi eğri oturup doğru düşünme zamanı bunu sattığında daha iyisini yerine koyabilme imkanın varsa hemen sat düşünme yok yerine daha iyisini koyamam diyorsan o zaman aracına ufak ufak zamana yayarak masraf yap bunun için öncelikle bence en önemlisi hararet sorununu hallet diğerlerini sallayabilirsin. Hararet içinde önce git aracın termostatını değiştir en fazla 25 ytl.ni alır ama seni çok büyük masraflardan kurtarır.

araç bakımsız olsa keşke abi gam yemem. termostat değişti zaten ilk aldığımda ama sorun devam ediyor bi anlam veremiyorlar burdaki ustalar ibre bozuktur diyende oldu radyotöre su koyalım diyende bilmiyorum ne yapcam en iyisi bursa ya da ankarada olmadı eskişehirde çok iyi bi usta bulacağım tüm sorunlarını yaptıracağım teker teker var mı bu illerde önerebileceğiniz bi usta servise gitmiyorum çünkü onlarda farksız!

bursada güzel ustalarımız var peugeot servis çıkışlı :)
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D
TYFN_DNR28@hotmail.com

Gurbetçi Çotanak 028
Yukarı Dön
sahin-peugeot Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sahin-peugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 08:37
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Yanlış anlaşılmasın ama bakarsan bağ bakmazsan dağ olayı biraz.Aracını sıfır mı ikinci el mi aldın bilmiyorum.
Her hafta sonu pazar sabah arabanın yağ su hidrolik cam suyu ve akü değerlerine bakarım. Hava filtresini çırparım. Her binişimde lastikleri kontrol ederim ayda 1-2 lastik havasını kontrol ederim.
Pazar rutin bakım esnasında aracın kaput altına iyi bakarım motor kısmında terleme aşınma yanma v.s var mı.

kireçli sudan aracı korurum. Çünkü kireç kadar lanet bişi yok herşeyi tıkıyor ve aracın boyasını mahvediyor. Karlı ve dolu yağan havada aracı kapalı otoparka çekerim. 15-20 bin tllik araç dışarda zarar göreceğine 10-20 lira verir rahat ederim.

307ler her ne kadar sınıfının en kalitelisi olsada mükemmel araç değildir. Zamanla en lüks araba bile sorun çıkarır. Sizin bu saatten sonra yapacağınız iki şey var. Ya aracı satıp yenilemek, yada bu sorunları orjinalleri ile değiştirerek veya çok iyi işçilik işlemleri ile yaptırmanız. En azından bir kere para verin rahat edin sanayiye taşınıp durmayın.

Thumbs Up

Aracınızın bakımlarını zamanında yaparsanız,düzgün kullanırsanız , kaliteli malzeme kullanırsanız ve en önemlisi peugeot dan anlamayan kendini geliştirememiş tofaş dan ileri gidememiş ustalara aracınızı kurcalatmazsanız uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz,
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 02:04
2005 yılından beri 307 1,4HDi ile yaşadığımız sorunlar listesi:
1) Bir kere Antipollition Fault hatası verdi, bilgisayara bağlanıp sıfırlandı ve çözüldü. (0 TL)
-SON-
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 01:49
surucu cam kumandasının cıkmasını bulursunda temızını bıraz zor :) ben bu yaz komple bakıma soktum orjınal sıfırını arkadasımdan 220 tlye  almıstım 
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:57
kardeşim 10. sorunun nedeni krank kasnagın kacırma yapıyo olabılır v kayısında sorun olabılır yada sarj dınamso konjektoru olabılır
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:57
Orjinalini yazan: peugeotefe peugeotefe Yazdı:

Orjinalini yazan: I Love My Pug I Love My Pug Yazdı:

Ustam benimde camın autosu çalışmıyo manuel şuan :) çüzümü nedir acaba ?
tek seferde inip kalkmıyo :)
306 nın sistemi farklı abicim onun çözümü 100 tl sıfır cam düğme takımı

Teşekkür ederim abicim çok saol.
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
altantezcan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Mayıs - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı altantezcan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:52
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

kardeşim aracı kullanacam diyorsan bir yerlerden başlamak zorundasın yada memnun değilsen yol yakınken satacaksın. Söylediğin sorun ve problemleri çevremizdeki her marka ve model pek çok bakımsız araçta görebiliyoruz. Şimdi eğri oturup doğru düşünme zamanı bunu sattığında daha iyisini yerine koyabilme imkanın varsa hemen sat düşünme yok yerine daha iyisini koyamam diyorsan o zaman aracına ufak ufak zamana yayarak masraf yap bunun için öncelikle bence en önemlisi hararet sorununu hallet diğerlerini sallayabilirsin. Hararet içinde önce git aracın termostatını değiştir en fazla 25 ytl.ni alır ama seni çok büyük masraflardan kurtarır.

araç bakımsız olsa keşke abi gam yemem. termostat değişti zaten ilk aldığımda ama sorun devam ediyor bi anlam veremiyorlar burdaki ustalar ibre bozuktur diyende oldu radyotöre su koyalım diyende bilmiyorum ne yapcam en iyisi bursa ya da ankarada olmadı eskişehirde çok iyi bi usta bulacağım tüm sorunlarını yaptıracağım teker teker var mı bu illerde önerebileceğiniz bi usta servise gitmiyorum çünkü onlarda farksız!
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003

! Kara Kedi !
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:41
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
peugeotefe Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:33
Orjinalini yazan: I Love My Pug I Love My Pug Yazdı:

306 nın sistemi farklı abicim onun çözümü 100 tl sıfır cam düğme takımı
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:17

Düzenleyen I Love My Pug - 15 Ekim 2011 Saat 00:18
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
altantezcan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Mayıs - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı altantezcan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:15
Orjinalini yazan: peugeotefe peugeotefe Yazdı:

25 lira fiyatı var kumandanı komple değişmene gerek yok 1 adet silgi ile 1 adet kurşun kalem al kumandanın içini aç bordu silgi ile güzelce temizle daha  sonra gri plastik olan kısmı kurşun kalemle karala tekrar topla sıkıntın çözülür

birde senin dediğin gibi deniyeyim abi teşekkür ederim far motorunu da alıcam muhtemelen ama önce bir angel far alıp takayım eğer ihtiyaç kalırsa ve hala senn elinde duruyorsa iletişime geçeriz abi ilgin için sağol
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003

! Kara Kedi !
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:14

Geçmiş olsun kardeşim bence tamamen senin şansızlığın allah yardımcın olsun, ama yınede dua etki motorunda falan problem yok beterin beteri var diyip düşün ve şükret :) benim aracım 99 model şimdiye kadar ettiğim masraf totalde 300 TL ha eksiği yokmu var ama acelesi olan şeyler değil, sende zamanla halledersin sıkma canını fani işlere kardeşim salla gitsin olmayacak şeyler değil yapılır elbet ;) :))

306 GTI - 2.0LT 200 HP
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Ako06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ako06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 Saat 00:12
aynen öyle. o parayı sıkıştır kenara köşeye  o zaman rahatlarsınız :) ama problemleriniz büyük problemler değil genel olarak ufak tefek. ama sinek küçük mide bulandırıyor :) Daha büyük Sorunlar olmasında :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 331 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 161 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 890 0 Sabri45
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 12128 5 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 2597 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 414 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 590 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 946 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 6 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 625 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 881 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 561 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6378 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 37315 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 257 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 3195 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 8943 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4586 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 8138 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 333 0 Arslanalp2000
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English