![]() |
|
işte orjinal peugeot 206 multimedia sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
Kürşad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2013 Saat 16:14 |
Peugeot Multimedya cihazı, Double din. Geri görüş kamerası, Tv anteni ve son sürüm Türkiye haritası hediyeli 1150 liradır. Harita güncellemesi ömür boyu ücretsiz yapılacaktır. Ayrıca tüm Peugeot modelleri için birebir uyumlu cihaz mevcuttur. http://www.karelektronik.com/?newUrun=1&Id=782587&CatId=bs132220&Fstate=&/206-Medyakit
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sistemi başka taktıran var mı? bende düşünüyorum aliexpers te var 480 dolara. sahibinde de var 1000-1600 tl arası
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
http://www.youtube.com/watch?v=66clNw6Wrcg çok iimiş...
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ebay dan 450 $ karşılığında yurt disından eniştem getirecek. Sanırım önümüzdeki ay bu arkadasın ürününün aynısı sifir.
|
|
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
|
![]() |
|
mentese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2012 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Hayır dostum hiç ses çıkmıyor. Stabil sorunsuz çalışıyor, belkide sd kartla ilgilidir. ekranın sol tarafındaki sd kart içindeki bilgileri başka sd karta kopyala yapıştır yapıp denesene. |
|
Yeşil Zeytin.. 2000 model Roland Garros, Benzin + LPG
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
pioneer teyp ve stalk adaptörü ben alabilirim
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
2000lerde ne can var ne van hocam.
O şekilde kulanmaya devam edin Navigasyona geçince acayip sesler geliyormu ? |
|
![]() |
|
mentese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2012 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
konuyu hortlatmış oldum,, bu sistemi 6 aydır kullanıyorum ama direksiyon kontrol olayını yapamadık, sistemi takan usta soket uyumsuz dedi.
can bussuz kullanıyorum. araç 2000 model 206 roland garros |
|
Yeşil Zeytin.. 2000 model Roland Garros, Benzin + LPG
|
|
![]() |
|
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
dostum benim e mail alperazakoglu@hotmail.com bana bir e mail ile kontak bilgilerini gönderirsen hem arar hemde resimleri atarım ama neden sn şu an guest adı altında yazıyorsun anlamış değilim ??? alicikli kodlu adla yazıyordun değilmi daha önce
|
|
2008 PEUGEOT 206 SEDAN EXECUTIVE
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bizim araçlara double din olmadığı için bunlara yöneliyoruz. Adı bilinen firmalar ise bu tarz uğraşlara girmiyor. Kendin de yapmaya kalksan olmaz. Anlayacapın zevk için alıyoruz. Ben 1 ayı aşkın süredir uğraşıyorum. Sistem geldi çalıştırdım çokta kullanışlı. Sadece kumanda kolunu çalıştıramadım ve yol bilgisayarı verilerini göremiyorum onları çözecek gibiyim. O zaman harika ötesi olacak.
@azakoglu, Hocam mümkünü varsa bana elinizdeki kullandığınız cihazın soketlerini kabloların nerden nereye gittiğini ayrıntılı fotolarla gösterebilir misiniz. İşi çözmek üzereyim sizede yardımcı olmak isterim. |
|
![]() |
|
asi_black ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sadece guzel duruyo ama işlevleri kötu ve ben bunun sağlıklı bişey olduguna ınanmıyorum sesi aşağıdan aç kanalı yukardan değiştir bu iş bırazcık anlayan herkez bunun sonradan yapma oldugunu anlar bende en temizi ındech teyp sıkıntısız ama zevkler ve renkler tartışılmaz kullanışlı değil ama
|
|
ASLAN KUKREDİ DİYE KORKMA :D
|
|
![]() |
|
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
dostum benim aldığım yer tırt çıktı sen o firmanın adını hatırlıyorsan bana bi gönder ben bulurum
|
|
|
|
![]() |
|
Abi ben bir firma ile görüştüm çin mi honkong mu bilmiyorum. Guohui Lin diye bir firma. Dash kiti almak istediğim zaman baya yardımcı oldular fiyat değişmedi ama benim istediğim fiyattan kargoya vereceklerdi gümrükte sorun çıkmasın diye. Paypal ödemesinide parça parça yapacaktım her ihtimale karşı belgem olacaktı. Ama o zaman o kadar para denkleştiremedim. Bana resim fln attılardı bağlantılarla ilgili bulamadım nereye sakladıysam. Bu konuda iyi olduklarını her türlü desteği vereceklerini söylediler tabiki bu bir satış politasıda olabilir. Birde bazı firmalar bunları toptan alıp ilna verip satıyorlar onlar ise fabrika ile görüşüp size yardımcı oluyor.
Türkiyede bu işi çözecek adam mhakkak vardır ama bulmak çok zor. Senin çözümün yine aldığın firma ile irtibata geçmek olacaktır. Denemeye değer |
|
![]() |
|
denemedim ama ordan da çözüm bulamadım çinden malum teknik deestek sıfır :) çaresiz bekliyorum bakalım
|
|
|
|
![]() |
|
Anladım abi işin zor valla. Buralara gelsen bile yine öyle birisini bulmak zor. Çünkü hem teybin hem aracın sistemini bilmesi lazım öyleisni anca fransada bulursun ![]() |
|
![]() |
|
işte benim sisteme bakacak kafadaki adam yada usta yada elektronikçi diyeyim akyseride yook malesef burdakiler kendini suta zannediyor :)))
|
|
|
|
![]() |
|
Abi senin sisteme bakmak lazım nerden aldın bir görüş bence. Hani bizdeki gibi 207-206+ durumu yok. 206lar fix aynı. Ekran soketinin boşta kalmaması lazım. |
|
![]() |
|
dostum bak bu videoda araba çalışmıyor ama km ve dış ısı gözüküyor bu kimse çalıştırmış
|
|
|
|
![]() |
|
Abi 207 için satılanda onun takılacağı yer var. Zaten 3 tane soket girişi var. 2 si teybin 1i side ekrandan geleni takmak için. Senin dediğin ara parça yine mevcut o zaten bilgiyi alıp ekrana çeviren.
Birisi 207 için baya denemiş youtube da vardı videoları denemelerini gösteriyor. Her denmede ekranın sağ üst köşesinde hata kodu veriyor. hem aracın ekranını hem teybi de deniyor yine olmuyor. Bizim ekranların soketi 9*2 18 pinli (206 ve 206+) 207 lerin 6*2 12 pinli. dash kittede zaten sadece 4 kabloyu alıyor diğerleri boşta. adam işte o 4 kablodan ikisi ile sürekli uğraşıyor ama yapamıyor. http://www.youtube.com/watch?v=YBtvxIkTCa8 http://www.youtube.com/watch?v=q3wXd9n2AcM http://www.youtube.com/watch?v=uYrjZnFGhvU Düzenleyen Alicilik - 17 Ekim 2011 Saat 00:40 |
|
![]() |
|
junker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Benim bildiğim 206 ların hepsi VAN sadece 206+ CAN o yüzden sorun yaşıyo olmayın?
|
|
207 1.6 HDI Premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |