![]() |
|
Direksiyon Kumandam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Aliço28282828 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2018 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aliço28282828
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2018 Saat 21:24 |
|
bende de orjinal teyp söküldü kol çalışmıyor sony teyp var ne yapabilirim
|
||
![]() |
||
Aliço28282828 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2018 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aliço28282828
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Konu biraz eski ama yardım lazım
|
||
![]() |
||
ALİ SARIKAYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ALİ SARIKAYA
|
teşekkürler dostum:))
|
||
SARIKAYA
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cherno nickli arkadaş ama numarasını ben d ekaybettim yaptıranlar vardı yazarlar muhakkak
|
||
![]() |
||
ALİ SARIKAYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ALİ SARIKAYA
|
merhaba kardeş bende de 2004 model dizel 206 var bu direksiyon kumandası aparatından istiyorum ama bu sitede kim yardımcı oluyor kime yaptırıcaz bunu bulamadım bi zahmet bi yardımcı olurmusun
|
||
SARIKAYA
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
http://www.ebay.com/itm/PIONEER-Peugeot-206-307-Steering-Wheel-Stalk-Adaptor-/200647354224?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2eb783a770 Pazarlıkla zamanında 32 sterline aldım. RD3ler için 2002 sonrası 206 307 pioneer ucu olan. |
||
![]() |
||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
RB3 kol benımkıde.pioneer deh9350sd teyb taktım arkasında wired remote input varmıs uyar herhalde.Bu aparatı tedarik etmek ıstesek nerden bulabılırım.
Düzenleyen werty - 17 Eylül 2011 Saat 13:11 |
||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||
![]() |
||
|
Aküden gelen hafıza için. Radyo kanalları, saat, tarih ve en son kalan yerde kalmak için. Diğeri ise Kontaktan gelen o da akünün boşalmasını önlemek için. Deh2300UB var. İlk taktığımda bunları tesr takmışım o yüzden teyp kapanmıyordu ve kapattığımda da hafıza gidiyordu. Bunları değiştirdim aparatı takana kadar tam istediğim gibi çalışıyordu araç çalışırken ben kapatana kadar çalışıyor. Stop ettiğimde 15-20dk çalışıyor kontağı çıkardığımda yine 15-ila 20dk çalışıyor. Arabayı kitlediğimde ise 40sn sonra kapanıyordu. Ekonomi modla ilişkisi kalmamıştı. Ekonomi moda girdiği zaman bile çalıştığı oldu 1-2 dk sonra kapandı teyp.
Bu aparatı takınca işler değişti. Hafıza fln silinmiyordu ama kontak gidince teypte gidiyordu. Önceki olay benim hoşuma gittiği için akşam eve gelince parçayı baya inceledim. Direk aküden gelende sorun yoktu. Yeri bile aynıydı. Ama kontaktan gelen ilk önce kutuya uğruyor sonra teybe . Bunu ben direk teybe götürdüm. Böyle olunca kolun çalışması biraz etkilendi 2-3 basışta fln anca algılıyordu. Sonra kontaktan geleni kutuya da bağladım sadece kutudan teybe gelen hat kesildi onu da zaten direk bağladım. Şimdi herşey istediğim gibi oldu lehimledim silikonladım bide bantladım. Güzelcede yerleştirdim kabloları artık amfi fln takana kadar gider :D |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bildigim kadari ile teyp kismina iki farkli besleme geliyor. Biri kontaktan digeri ise akuden direk. Siz sadece kontak kismini baglamis olabilir misiniz? Teybin markasi, modeli nedir?
|
||
![]() |
||
|
Bu parça wired-remote gişi olan pioneer-sony-clarion-kenwood cihazlarda oluyor. İki kısımdan oluşuyor gördüğünüz gibi. Iso bağlantısına köprü yapıyor. O köprüden ara modüle çıkış yapıyor. Ve modül var o kısım sizin aracınıza bağlı değişiyor. 2002 öncesi teypler ve 2002 sonrası teypler olarak(peugeot için). Modülden teybe de 3.5luk erkek jack gidiyor buda sizin aldığnız teybe göre değişiyor. Sizin double din ne marka ve w-r girişi var mı bu öenmli. Erhan abinin 307 de pioneer var onda çalışıyor kumanda tıkır tıkır.
Abi araba konusunda ne kadar aceleci davrandıysam hem yanıldım. O yüzden herşeyi ince ayrıntısına kadar araştırarak yapıyorum. Keşke biraz daha araştırma yapsaymıştınız. Çünkü bu işle ciddi ciddi uğraşan insanlar var. İlk yazıdaki gibi izmirden bir arkadaş çoğu araç için bu olayı çözmüş. Dediğim gibi istedikten sonra çözülemeyecek dert yok. Gece çıkarığım şemayı çözdüm biraz kes biç yaptım parçada ve denedim harika oldu. Hem kumanda çalışıyor hemde öncekki gibi kapılar kitlenince teyp kapanıyor. Şimdi lehimliyorum |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
nede olsa kumanda çalışmayacak diye yeni teyp almayacaktım bende paramı başka şeye değerlendirdim, yapılır mı bu bana
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
Her tybe olyomu bu işlem..bende 7' navigasyonlu dubledin..Onu taktırsam onada olurmu ?Olursa yardımcı olacak biri varsa sevinirim..
|
||
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Arkadaşlar,
Adaptör geldi. Gelir gelmez denedim. Sorunsuz çalışıyor hatta ani ses kısma bile aktif. Tek sorun var oda biraz benle ilgili. Normal teybi bilirsiniz kontak kapanınca kapanıyor siz açabiliyorsunuz sonra ekonomi modu ile açılmayacak şekilde kapanıyor. Ben teybi değiştirdiğim için bu olay biraz karıştı. Teybi değiştirdikten sonra taybi hiç kapatmıyordum Arabadan inip arabay kitledikten 40 sn sonra kendisi kapanıyordu ve geri uzaktan kumanda ile açtığımda 10sn sonra teyp kaldığı yerden devam ediyordu. Bu olay cidden çok iyiidi. Şimdi diyeceksiniz Ekonomi moddan bağımsız akü bitecek. Değil. Çok defa denedim aracın içinde 2-3 saat oturduğum old bunu denemek için. Ben kontak var yok teybi açıyorum ve ekonomi modu olsun olmasın 15 ila 20 dk arası teybi dinleyebiliyorum. Ekonomi moduna geçmeden bile teybin kapanıp açılmadığı oluyor. Bu olayın nasıl olduğunu çözemedim. Şİmdi ise bu adaptörü takınca kontak çıktığı an teyp kapanıyor ve hiç bi şekilde açılmıyor. Kontağı takınca olduğu yerden devam ediyor. Buda benim istemediğim olay. Kendime göre bir şema çıkardım ve olay çözer gibi oldum yarın bi deneme yapacağım bakalım nasıl olacak. Resimler aşağıda videolar yakında ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
O değilde Muhammet senle dalga geçerkene tv kumandası falan ,aparatı takarkene lehimlerin birini kopardım .Şimdi işin yoksa yarın bi daha direksiyon kutusunu sök aparatı çıkar lehimle yerine tak birde sorum olcak bu direksiyon kutusunu sökmeye söküyorum da takarkene bir türlü tırnakları denk getiremiyorum .Yokmudur bunun pratikeri .
|
||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
Evet yukarıdaki link deki arkadaş benim aparatı hazırlayan ,ben aparatı taktım çalışıyor fakat direksiyon kumandasını takarken aparatdaki lehimlerin birini kopardım ses yükseltme şimdilik çalışmıyor tabi tamamen benim hatam .Yarın gündüz gözüyle aparatın kopardığım lehimini yenileyeceğim ve sorun çözülecek .
|
||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Kardeş 4350 nin arkasındaw/r çıkış olduğuna eminmisin..? |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
yok orjinal kol duruyor belki ilerde farklı şekilde kullanırım diye sökmedim duruyor ayarlı egzos yaptırırsam onun için kullanacam dedim ama vanalı egzos yaptırdım dursun bi zararı yok :)
|
||
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar buyrun ben bundan sipariş ettim araca pioneer 4350 double aldım şart oldu
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |