![]() |
|
Triger Seti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 20:19 |
|||
İçinin Ferah Olmasını İstiyorsan 80 binde Değiştir Bence...
|
||||
![]() |
||||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
206 hdi lerde triger seti kaç km deyken değişmesi gerekiyo.
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
|||
Haklısın Kuzen , defeatle yaşadığım bir durum ezbere birşeyler yapıp arabaya zarar verdiler. O yüzden kendi söküğümü kendim dikeyim istiyorum. Paylaşımlar sayesinde yapacaz bakalım :)
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
sanayide usta dediğin adamların çoğu okuma yazma zor bilen tipler tamamen ezbere çalışıyorlar daha önceden uğraştıkları tecrübelere dayanarak ;)
|
||||
![]() |
||||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
|||
:D
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
şahsen benim pes etmeye niyetim yok son ana kadar uğraşacağım :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Ya bulacaz yada ustalar bizi ve arabaları parçalamadan peugeotları satacaz kuzi.
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
Evet Doğrudur... Sentesini Ayarlamak Zor Bir Olay Gördüğüm Kadarıyla
Öyle Basit Bir İş Olduğunu Sanmıyorum. Zira Kendi Aracımın Bakımlarını Yapan Usta Sente Ayarı İçin Baya Bir Ter Döktüğünü Hatırlıyorum. Ben Cesaret Edemezdim Şahsen... |
||||
![]() |
||||
|||
Haklısın Albayım elimiz neticede yatkın değil.
Eninde sonunda bu iş servise gidecek gibi gözüküyor.
![]() |
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
Elbette Haklısın Kardeşim Ona Bir Sözüm Yok; Konu Geyiğe Giderse Üzücü Bir Durum, Anlayışın ve İyimser Tavrın İçin Ben Teşekkür Ederim... ![]() Dediğim Gibi Triger Olayını Sağlam Bir Ustada Hallettir. Elin Yatkın Değilse... |
||||
![]() |
||||
|||
kuzen korktuğun işe bak elimizde 3 tane 106 var seninkini topladık mı aynısını yapana kadar uğraşırız sen mühendis adam ben teknisyen adam takım tutmayı da biliyoruz ;) önemli olan püf noktasının olup olmadığı. ben arabayı aldığımda usta sağ aksı değiştirdiğinde bunu bende yaparım diye iddiaya girmiştim ve sol aksı da ben değiştirmiştim. ve gördüğünüz üzere ustanın değiştirdiği sağ aks benim değiştirdiğim sol akstan önce dağıldı :))
Düzenleyen ümitarmatli - 04 Ağustos 2011 Saat 14:40 |
||||
![]() |
||||
|||
Kuzen oruç dokunmadı servise bi yığın para daha bayılmak istemiyorum hepsi bu. Neticede mühendis adamız , yapabileceğimiz bir iş mi eğil mi onu araştırıyorum. Bazı arkadaşlardan güzel paylaşımlarda geldi. Ayarını da sen yapıyorsan geriye marşa basmak kalıyor.
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
Önceki mesajıyla birleştirince aynı anlam çıkmıyor. Ama referans olarak sizin paylaşımınızı alırsam özür dilerim. Maksadımız birbirimizi kırmadan seviyeli bir ortamda yardımlaşmak. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
Trigeri Değiştireceksen Devirdaim Motorunu Mutlaka Değiştir... Demek İstedi. |
||||
![]() |
||||
|||
Şef sohbet bölümüne de taşıyabilirim konuyu orda da geyiğini yapabiliriz istersen. :P
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
|||
Bu çok yararlı olacak. Teşekkür ediyorum.
|
||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Yapilmaz diye bisey yok. Inanin ki eger kendiniz yaparsaniz,
gotureceginiz muhtemel pek cok ustadan daha iyi ve temiz yaparsiniz ve
ogrendiginiz de yaniniza kar kalmis olur. Trigger meselesi ince iscilik
gerekiyor ve alet edavatiniz ne derecede var bilemiyorum. 206 icin olani icin videoyu koyuyorum. Saniyorum ki 106 icin de hemen hemen aynidir.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |