Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yeni 308 in ayrıcalıkları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yeni 308 in ayrıcalıkları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yeni 308 in ayrıcalıkları
    Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 14:37
 yeni 308 i test etme fırsatım da oldu iç mekanda en ufak bir değişiklik fark edemedim ben,dışarıdan bakınca görünen değişiklikler ise arka spor tamponun artık standart olması,ledli gündüz farları,yeni ön tampon ve çok az bir değişikliğe uğramış ön farlar.(farların içinde aynı yapıda yani farın için dede gündüz farı duruyor hala. :) ) e-hdi dışında bence hiç bir albenisi yok eski haline göre.

Düzenleyen mimitt - 27 Temmuz 2011 Saat 14:38
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 14:32
Orjinalini yazan: mimitt mimitt Yazdı:

Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

406 sv aracımda fabrika çıkışı jbl ses sistemi vardı 8 hoparlör ile muhteşem bir sistemdi hiç teyp yada amfi ile uğraşmadım.ama 308 de durum maalsef böyle değil,şimdi teyp i sökersem yo bilgisayarı ayarlar gibi bir ton sorun çıkacak ortaya onun için güzel bir amfi ve ayrı bir e.q ünitesi benim için mükemmel olacak gibi.
jbl 5355 amfi,jbl 25 lik sub, tesisatım için kararverdiğim iki ürün bunların yanına SONY XS - HT170SN compenentlerimi yeni aldığım boss tweet lerle destekleyip arka kapılarada güzel bir 13 cm lik mid tiz en az 2 kanal coaxial hoparlör alınca ilk aşama tamam olacak sonrada dijital bir e.q arayışına başlıyacağım,tabi bu arada kapı izolasyonu yaparak sesi içerde tutmak istiyorum, offfff çok iş var yapılacak bu işin tabi birde maddi yönü var offff offfffff.

peugeot 508 de ve 5008 de jbl var

yanlış biliyorsam düzeltin ama sanırım bu modellerde opsiyon olarak sunuluyor,paketler halinde 2000 model ve üstü 406 sv lerde standart donanımdı jbl,gerçi hifi şeklinde olunca bagajda bass ınızda hazır geliyor daha güzel oluyor.

evet opsiyonel
Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 14:31
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

406 sv aracımda fabrika çıkışı jbl ses sistemi vardı 8 hoparlör ile muhteşem bir sistemdi hiç teyp yada amfi ile uğraşmadım.ama 308 de durum maalsef böyle değil,şimdi teyp i sökersem yo bilgisayarı ayarlar gibi bir ton sorun çıkacak ortaya onun için güzel bir amfi ve ayrı bir e.q ünitesi benim için mükemmel olacak gibi.
jbl 5355 amfi,jbl 25 lik sub, tesisatım için kararverdiğim iki ürün bunların yanına SONY XS - HT170SN compenentlerimi yeni aldığım boss tweet lerle destekleyip arka kapılarada güzel bir 13 cm lik mid tiz en az 2 kanal coaxial hoparlör alınca ilk aşama tamam olacak sonrada dijital bir e.q arayışına başlıyacağım,tabi bu arada kapı izolasyonu yaparak sesi içerde tutmak istiyorum, offfff çok iş var yapılacak bu işin tabi birde maddi yönü var offff offfffff.

yanlış biliyorsam düzeltin ama sanırım bu modellerde opsiyon olarak sunuluyor,paketler halinde 2000 model ve üstü 406 sv lerde standart donanımdı jbl,gerçi hifi şeklinde olunca bagajda bass ınızda hazır geliyor daha güzel oluyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 14:12

Bende 130SN kullanmıstım gayet guzeldı. Peugeot a gecınce 16cm hoparlorlerın yuvasına takamayınca uzulerek sattım. 170 ı cok daha guzeldır...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 14:10

Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:57
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:46

benim dediğim ayar başka müzik türüne göre ayarlar var hafıza alınmış,pop,rock,jazz ... vb.

ana ünite bir tesisatın kalbidir orjinal hoparlörlerle pioneer üst seviye teypler alpine ve sony gibi cd çalarlarla çok iyi sonuçlar alan arkadaşlarım var Alkış
Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:42
benim dediğim ayar başka müzik türüne göre ayarlar var hafıza alınmış,pop,rock,jazz ... vb.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:40

ben müzik konusunda biraz hassasımdır,onun için cd doldurmakta çok zoruma gitmiyor açıkcası,cd chancerların bazıları tekrar yazılabilir cd leri okuyor ozmn çok daha ekonomik oluyor :) cd ye şarkı eklemek yada çıkarmak sorun olmuyor.

ben ses cd yazdırmak için lisanslı birde program aldım,müziğin kalitesini detaylı bir şekilde ayarlayabiliyorum,ama  çok oynayınca bazen 17 şarkı ı yazdırmak 15 20 dakikayı bulabiliyor,308 de ses siteminde yetersizlikler var,onun için kapı yalıtımı ile başlayım inceden bir tesisat yapacak gibiyiz.teyp te bulunun e.q seçeneklerini aracın üzerindeki hoparlörler kaldırmıyor, hatta tweeter lar gitti  boss TW19 sparişi verdim firmanın kendi sitesinden bekliyorum.

peugeot 307 var bizdede eq ayarı +4 bass +6 treble -4 fader loudness on
Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:34
ben müzik konusunda biraz hassasımdır,onun için cd doldurmakta çok zoruma gitmiyor açıkcası,cd chancerların bazıları tekrar yazılabilir cd leri okuyor ozmn çok daha ekonomik oluyor :) cd ye şarkı eklemek yada çıkarmak sorun olmuyor.

ben ses cd yazdırmak için lisanslı birde program aldım,müziğin kalitesini detaylı bir şekilde ayarlayabiliyorum,ama  çok oynayınca bazen 17 şarkı ı yazdırmak 15 20 dakikayı bulabiliyor,308 de ses siteminde yetersizlikler var,onun için kapı yalıtımı ile başlayım inceden bir tesisat yapacak gibiyiz.teyp te bulunun e.q seçeneklerini aracın üzerindeki hoparlörler kaldırmıyor, hatta tweeter lar gitti  boss TW19 sparişi verdim firmanın kendi sitesinden bekliyorum.
Yukarı Dön
orhanax Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı orhanax Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:19
Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

benim 2010 model 308 imde usb girişi mevcut :) önceki birçok modelde opsiyon ile satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama milessim de de standart. aux la işim olmaz zaten,ayrıca kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız müziklerinizi cd den track şeklinde dinlemenizi tavsiye derim,bende dediğim gibi usb var ama genellikle cd kullanıyorum daha güzel müzik dinleyebilmek için.

bizde track tan,cd doldurmaktan bıktık usb olsa diye dert yanıyoruz,derdimize çözüm arıyoruz Embarrassed

Al benden de o kadar! Aslında xcarlink var ama ona para vermek istemiyorum. Embarrassed  Teybi değiştirsem orijinallik bozulacak... Wall Ben yine CD doldurmaya devam edeceğim tamamen bozulana kadar sanırım... Sırıtma
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:18
Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

benim 2010 model 308 imde usb girişi mevcut :) önceki birçok modelde opsiyon ile satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama milessim de de standart. aux la işim olmaz zaten,ayrıca kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız müziklerinizi cd den track şeklinde dinlemenizi tavsiye derim,bende dediğim gibi usb var ama genellikle cd kullanıyorum daha güzel müzik dinleyebilmek için.

bizde track tan,cd doldurmaktan bıktık usb olsa diye dert yanıyoruz,derdimize çözüm arıyoruz Embarrassed

aynen be abi 5 li blaupunkt okumuyo  ben pioneer 6050 almayı düşünüyom Star
Yukarı Dön
Faruk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:14

2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:14

mp 3 sıkıştırılmış formattır bu yüzden bir cd birsürü mp3 alabilir bin tane bile alabilir fakat track parça şeklindedir albümdür bu yüzden kalite daha fazladır ama cd çizilince insanlar otomatikman sd usb aux gibi şeylere yöneliyorlar

Yukarı Dön
mimitt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
06 - Mart - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mimitt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 13:03
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 12:00
arkadaşlar yeni 308 active donanımında usb / aux arabirimleri standart sunuluyor biz hala usb box kulllanıyoz Wall
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1000 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 229 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3565 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49192 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 470 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 289 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 508 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1738 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 981 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28751 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3672 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26065 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 2003 2 wolkan35
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English