![]() |
|
Peugeot 106 LPG Yardım, Kafayı yemek üzereyimm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 11:30 |
||
Oooo gayet guzel masallah dıyelımm degıl mı?? Demekkı basarı elde etmısız...
Fakat ben aylık arabaya koydugun benzını sormustum. o ne durumda??? Eskıye gore daha az benzın alıyor olman lazım...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
13,5 den 11 e kadar indi. şuanda ortalamam 10 litre benzin olarak, 11 litre lpg olarak.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Gecısı ısısını dusurdukten termostattan sonra benzın tuketımın azaldı degıl mı??
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi aklıma full geliyor. Lpg den memnunum önceden shellden alıyorum şimdi opetten alıyorum çok sıkışırda opet bulamazsam yine shellden alıyorum. yanlız aklıma geliyor da beykoz buluşmasından önce burada full istasyonu açılışında benzin almıştım ondan sonra başladığını düşünüyorum. Lpg sinden memnun olabilirsiniz ama benzini kullanıpda yorum yapan olmadığı için kararsız kaldım acaba benzin yüzünden mi diye.
şimdi kartaldaki lpg servisine gidicem lpg geçme ısısını 20 den 35 e alcak tamam dicek. ama sorunun bu olmadığını biliyoruz. Kışın soğuğunda yapmayan yazın sıcağında mı yapacak öyle değilmi. bakalım hayırlısı.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Bende pek bır anlam veremedım. Beraber test ettıgımızde sogukta ılk gectıgınde cok guzel gecıs yapıyordu. Acaba kullandıgın gazdan olabılır mı dıyecegım ama genelde aynı yerden kullanıyorsun sanıyorum.
|
|||
![]() |
|||
||
tamam abi. sebebi ne olabilir? hazırlıklı gideyim de kafalarına göre bişey yapıp tamam diye yollamasınlar bilinçli gideyim. lamda sensöründen biliyorsun zaten olayı. Hiç değilse arcın başında durup neden burayı yapmadın bu yüzden yapıyor olabilir derim (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Sendekı Safe Fast bılıyorsun. Bu yenı yazılım Fast ıcın...
Ben senın aracına ayar yaptıgımda tereyagı gıbı gecıyordu... Yolun dustugunde senın Kartal dakı ustaya bır ugra ıstersen...
|
|||
![]() |
|||
||
cecoli bu yazılım işi benim için de geçerlimi.
Beykoz buluşmasından beri araç benzinde çalışıp ısınınca lpg ye geçerken ya bayılıyor yada stop ediyor. Bunun sebebinin yazılımla alakası olabilir mi.
|
|||
|||
![]() |
|||
sayginoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sayginoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Darısı bana cecoli.. senin siteme de maşallah..
|
|||
![]() |
|||
||
Hersey açık seçik ortada. Kendı aracıma takalı 28.000 km yı gectı. Suanda ılk takıldıgından cok daha ıyı :)) Mıllet lpg olduguna ınanmıyor gercekten...
|
|||
![]() |
|||
sayginoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sayginoner
||
Hep böyle olursa, problem yok..
|
|||
![]() |
|||
||
Bıraz kullan bakalım. Duzgun yaptıklarına gore bır problem cıkmaz muhtemelen...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sayginoner
||
bastıra bastıra söylemedim verirken otomatik adaptasyon ve versiyon 7.0.0.6 olacak dedim sen hiç merak etme, Problem olursa buradayım, para senin mal benim diyor..
|
|||
![]() |
|||
||
Su cumlenı ben o kadar cok kez soyledım kı herhalde 100 kezden fazla yazmısımdır
![]() ![]() ![]() Bırcok kısıde ezberledı artık bana gerenk kalmıyor cogu kezz
![]() Usta son yazılım olarak belkı eskı yazılımı bılıyor olabılır. Sen ustune basarak "Otomatık Adaptasyon" dedın mı??? Ve yazılımın versıyonunu 7.0.0.6 olarak soyledın mı?
Uzerınde 6.0.0.9 veya 5.5.0.0 yuklude olabılır yanı... Gercı soyledıgım gıbı eskı yazılımda olsa gayet guzel calısır ama 7006 nın otomatık olayı cok daha etkın bır ozellık
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sayginoner
||
cecoli aracı alırkende ustaya sordum, atikerin en son sistemi ve en son yazılımı yüklü dedi..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sayginoner
||
Bu kötü deneyimlerden sonra şunu anladım ki, LPG nin markası önemli ancak usta çok çok çok daha önemli.. Lpg taktıracak arkadaşlar taktıracakları markanın servisinin yaygın olmasına, yedek parçanın ulaşılabilirliğine ve en önemlisi USTA faktörüne dikkat etsinler..
|
|||
![]() |
|||
||
Hadı hayırlısı bakalım.
Pekı benım dedıgım yazılım mı var suan aracında??? ve bahsettıgım otomatık kalıbrasyon devrede mı???
Gercı eskı yazılımda olsa duzgun yaparsan aracında tereyagı gıbı calısır. Yanı yenı yazılım olmasada olur. Bunun ornegı olarak ben buradan Semıh kardesımın aracına montaj yaptırdım cok cok memnun...
Fakat yenı yazılım daha guzel calısıyor ısın ıncelıgı orada
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sayginoner
||
Arkdaşlar bu akşam üzeri arabamı aldım lpg servisinden.. Eski sistemin yerine atiker sistem takılmış ve son derece düzenli monte edilmiş hiçbirşey dağınık değil çok hoşuma gitti... Eski sorunlarımın hiçbiri şuan yok. Lpg-Benzin Benzin-LPG geçişleri çok çok iyi hiç hissedilmiyor, Performans olarak benzinle aynı, hiçbir sorun yok. Şuan için Atikerden ve Ustalardan çok çok memnunum.. Cecoli dediğini ustama söyledim, hiç merak etme aracın tık demiycek dedi ve dediğide oldu.
|
|||
![]() |
|||
||
Benzınde hersey duzeldıyse lpg sıstemını degıstırıncede tıkır tıkır calısması gerekır. Atıker Fast kıtın 7.0.0.6. numaralı son yazılımını unutma...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sayginoner
||
Şuan aracın çalışmasında en ufak problem yok, gayet sağlıklı çalışıyor, benzinde 50 lira ile 150-160 km yaptım 100 kmsi şehir dışı 50/4.2=11,9 lt 11,9/150*100=7,9 lt yakmış 100 km'de, bu rakamda normal gibi.. Aracın zaten kontrol edilmedik yeri kalmadı en son lpg beyninin sorunlu olduğunu düşündük, zaten çoook eski bi sistem bakalım o da değişecek umarım lpg sorunuda hallolur...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |