![]() |
|
Yardımlarınızı Bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 13:00 |
valla cecoli bende anlamadım.sadece bir yerden ses gelse tamam diycem ama öyle bir oluyorki arabayı kullanırken nereye baksam hangisi ssi dinlesem bilemiyorum..çok kısa süre oldu aracı daha arabaya binipde inene kadar gecen sürenin tamamında teyp dinlemişliğim yok. tik oldu teybi kapatım sesleri çözmeye çalışıyorum
|
|
pegom var derdim var
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı 206 lar top gıbı oluyor tık ses gelmıyor bazıları sesten dokuluyor. Ne ıstır bende anlamıs degılım...
|
|
![]() |
|
iron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadaşlar bostancı sanayi de motor ustası önerebilecek varmı
|
|
pegom var derdim var
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
benim ustam pug'larda iç mekandaki seslerin kesilemeyeceğini savunur. Alışmaya çalış, alışamıyorsan da elden çıkar derim. Astarı yüzünden pahalıya gelebilir sesi kesmeye çalışmanın. Harcayacağın parayı aracının üzerine koy daha iyi bir 206 al, eğer ille de 206 istiyorsan
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun kardeşim. ses alış yada yalıtım yaptır
saygılar
|
|
![]() |
|
Peugeotun Kronik Hastalıklarından İç Gürültü Fakat Senin Aracında Aşırıya Kaçıyorsa Bu Gürültü Geçmişinde Ne Kadar Hor Kullanıldığını Ortaya Çıkartır...
|
|
![]() |
|
arkadaşlar daha önceki konumdan 206 hdı'ımla ilgili sorunlarımı biliyorsunuz aynı sorunlarım devam etmekte (http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15445&title=pego-206-hdi-yardm) ve bunun dışında arabanın heryerinden ses gelmekte torpidodan bagaj kapagından sağ sol kapılardan takur tukur gacur gucur sesler geliyor. delirmek üzereyim kaportacı birine götürdüm kapılara baktı açtı kapadı oynadı. bişey yok bence her arabadan gelir öle sesler kapı ayarları kapıların kapalıykenki hatları düzgün dedi.. konu pego olunca mutlaka bu sorun siz arkadaşlarda da vardır diye düşünüyorum. arkadaşlar hem motordaki arızalar hem bu kapı iişleri için bostancı oto sanayinde önerebileceği ustası olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum nolur. yoksa az zamanda lise yıllarımın hayali olan bu arabayı bi dağın yamacından yuvarlayacağım aşağı
![]() ![]() |
|
pegom var derdim var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |