|
106 xr için jant |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 18:38 |
sirocco jant ise hakkaten yazık olmuş.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
d3Li
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cc derken ruzguluyle takas edıp ustune 400 de sız verdıysenız cok yazık olmus...
|
|
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevap gelmeme nedeni tahminimce; Forum kurallarını okumamanız, kendinizi tanıtmadan konu açmanızla ilgilidir. Daha önce kendinizi tanıtmış olsaydınız (forum kuralları gereği) eminim pek çok arkadaşımız yardımcı olacaktı size. Yinede hayırlısı olsun. Yeni jantlarınızı güle güle kullanın. ;)
|
|
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|
hasretim2500
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
keşke zamanında cevap verseydiniz pejo club arkadaşları
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende vardı 14 ebatında orjinal lastik jant fazladan takas edebilirdik ama sen satmışsın anlaşılan..
eger tam pazarlıga oturmadıysanız anlaşabiliriz.
|
|
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yazık etmişsin
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
hasretim2500
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
|
aracımdaki orjinal cc jantları ile takas ettim üstüne 400 tl verdim 15 jant mam aldım lastiksiz sizden cvp gelmeyince
|
|
hasretim2500
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
|
slm arkadaşlar ankaradan hasan iyi günler dilerim benim ihtiyaçım 106 aracıma orjinal jantları lazım bu konuda bana yardımcı olursanız iyi olur ankaradan satılık 106 için jantlarınız varsa alabilirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |