![]() |
|
Sigaraya HAYIR!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 16:23 |
|
iyiki anlamıyosunuz ve de inş. da anlamassınız ![]() çünkü çok zorlanıyorum ![]() |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sıgaraya hıc baslamamıs bırı olarak sıgara ıcen kısılerın ıcmedıklerı zamanda ne hıssettıklerını dogal olarak anlayamıyorum...
|
||
![]() |
||
qw12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
başarılar dilerim. bu sefer de başarısız olursanız profesyonel bir yardım almanızı öneririm çünkü yazdıklarınız nikotin bağımlılığı belirtileri. bu konuda uzman bir doktorla görüşün derim.
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
yardımın için tşk ler.bende bıraktım 2-3 gün oldu ama inş. başlamam... |
||
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
Öncelikle bu yaşıma kadar ağzıma sigara sürmediğim için çok mutluyum ve darısı herkesin başına. Sigaranın hiçbir faydası olmadığı gibi her bakımdan zararları olduğunu biliyoruz bunları burda artık saymaya bile gerek yok. Sigara içen insanlara gerçekten üzülüyorum ve keşke bıraksalar diyorum içimden. Bırakanada hep destek olmuşudur tabiri caizse gaz vererek.
Benimde babam kanserden öldü ve 40 sen içtiği sigaranın etkisi azımsanmayacak kadar fazla. Umarım herkes sigarayı bırakır ve tütün ürünleri üreten satan firmalar iflas edip kapatır. Zehirlenmek için para ödenmesini gerçekten anlamış değilim
Sigarayı bırakmak isteyenler için Sağlık Bakanlığı Sigara bırakma hattı ve merkezleri var. Telefon numarası 171 ve internet siteside budur: http://www.saglik.gov.tr/TR/belge/1-8894/eski2yeni.html
umarım yardımı olur. hepinize sigara bırakma konusunda başarılar.
|
||
![]() |
||
|
inş. sabrediyorum valla zor da olsa.... |
||
||
![]() |
||
|
![]() ![]() bende bugun gazete almaya girdim bakkala fakat tam göz hizdaydı ben ona o da bana baktı al beni soy beni iç beni dedi ama zorda olsa tahrik olmadım.....Allah yardımcımız olsun.... ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
Allah kurtarsınn :))
ikinci günümdeyim sürekli sigara içme isteği geliyor ayrıca kendimi çok mutsuz hissediyorum ama devam :=)
|
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
|
Tebrik Ederim sizi umarım başarılı bir şekilde bırakabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
|
dün akşam sigarayı bıraktım.
cebimde yer açıldı, ciğerlerimde yer açıldı, cüzdanımdaki yarıklar kapanacak :)))) |
||
||
![]() |
||
|
amin allah razı olsun değerli kardeşim |
||
![]() |
||
|
Allah hepımıze dunya hayatı sınavımızı basarıyla bıtırıp cennete gıdebılmek nasıp etsın...
|
||
![]() |
||
|
eyvallah kardeşim dostlar sağ olsun ... kader deyip kendimizi avutmaya çalışıyoruz 2 sene geçti acısını her ne kadar unutmaya çalışsakta yinede cızz ediyor arada bide genç yaşta kaybedince insan toparlanması zaman alıyor göz göre göre gözümüzün önünde 1.5 sene eridi gitti kadın off nasıl tarif edeyim bilemiyorum...kusura bakmayın |
||
![]() |
||
|
Albayım uzuldum sımdık yaa.. :( Allah rahmet eylesın, taksıratını affetsın, mekanı cennet olsun... Rabbım gerıde kalanlara sabır versın...
|
||
![]() |
||
dolunay000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dolunay000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sigara dene illetin bir defa olsun azıma almış değilim yananından... Küçükkene bir defa yanmayan sigara ile resmimi çekmiler ilk ve son azımda görülmüştür.
Özellikle aracıma sigara içmek isteyenlere aracı sağa çekip yürümelerini tercih etmelerini tavsiye ederim. Çünkü sigara kokusuna tahamülüm yoktur. Bşir defasında arkaaşıma aracı vermiştim getirdiğinde leş gibi sigara kokuyordu... Sinen kokuyu götürmek için 2 gün silmediğim yeri kalmıştı. Sizde kendnizi seviyorsanız... Korkmuyorsanız... Akapunktur diye bişi var... Bunla bırakan arkadaşım var... Yaklaşık 11 ay oldu sanırım... Şimdi sigara dumanı kokusu duyunca kaçanlardan oldu... Saygılarımla... |
||
Artık bende peugeot lu oldum...
|
||
![]() |
||
|
SONUNA KADAR DESTEKLİYORUMMM.. ALLAH KOLAYLIK VERSIN ARKADAŞIM.
|
||
![]() |
||
|
eyvallah kardeşim cümlemize Düzenleyen albaydemircan - 17 Ocak 2011 Saat 17:49 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
albayım başın sağolsun. ALLAH geride kalanlara uzun ömürler versin, hayırlı ölümler nasip etsin İNŞALLAH.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
|
ha bide sİgara konusunda Ninemin hep söylediği şeyi yazıyorum.
PARASINI EL ALIR
DUMANINI YEL ALIR
ZARARI SANA KALIR ![]() Düzenleyen kabus - 17 Ocak 2011 Saat 11:01 |
||
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
||
![]() |
||
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
|
sigara o kadar berbat bişey ki konuyu açan arkadaşında dediği gibi kaç defa bende bıraktım bırakınca hayat resmen anlamsız ve boş geliyor insana. siğara içenler daha iyi anlar bu durumu
|
||
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |