![]() |
|
206 için akü korumalığı arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2010 Saat 23:53 |
özgür motor kapağım var be
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle.ama kapak daha sağlam güzel durur.motor kapağın yok bide...motoru toplu gösterir iyi olur. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
SERVİSBOX DA VAR GÖZÜKÜYOR AMA ANLAMADIM BİDE SERVİCEBOX DA VİRAJ ÇUBUKLARI VAR YAZIYOR BEN GÖREMEDİM FELİNE CILAR SİZ NEDERSİNİZ
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
çıtçıtlılar orjinal üzerinde oluyo bildigim kadarıyla kapakla toplu görünüyor iyi oluyor
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
alayım diyorum güzel bişi özgür senin çıtçıtlı nasıl nerden aldın onu benim eski arabada da vardı deri gibi demi
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
demekki eski modelleri daha dolu pejoların
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
benim felineda da yok :) sadece çıtçıtlı akü kabı var...sıfır almıştım.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
206 yeni modellerde yok her ne hikmetse benimki 2000 model bendede var
|
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
satmıyorum ama bende 2003 xline var benimkinde var bu parça ilginç. çıkmacılarda bulunur diye düşünüyorum |
|
![]() |
|
parçacılardan çıkmacılardan servisten bulunur 2010larda da yok niyeyse bende anlamadım
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar geçen gün bi araçta gördüm bende neden yok dedim elinde satmak isteyen varsa veya nereden ne kadar fiyata alabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |