![]() |
|
soğutma suyuna takviye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2022 Saat 13:51 |
soğutma suyunda biraz azalma olmuş. kırmızı antifriz var. takviye için musluk suyu mu ekleyeyim yoksa içme suyu daha sağlıklı mı olur? hangisini önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İçme suyu daha iyi hocam. normalde saf su eklemek gerekiyor ama işte yapacak pek birşeyde kalmıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaynatıp soğuttun suyu da koyabilirsin. ben yazın klimadan çıkan suyu 5 litrelik pet e depoluyorum. silecek suyu motor suyu olarak kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çeşme suyundan çay yaparken bile çaydanlığın diplerinde kireç oluyor. Evet, kaynatarak kullanabilirsiniz ama zaten 5 litre içme suyu 5.50 tl şu an. Silecek suyu çok önemli değil. Sadece aşırı soğuk havalarda yol yapacaksan antfriz yoksa su donar fıskıye çalışmaz. Ama yazın ben silecek suyuna hiç antfriz koymuyorum 6 yıldır 2 farklı 207 de sorun olmadı. Soğutma suyu yaz kış önemli tabi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |