![]() |
|
gosterge panelı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2009 Saat 17:12 |
|
arkadaslar merhaba arabam 2001 model 206 xr .aracımın on gosterge panelınde parantez ıcınde yan tıtreyen araba seklı var acaba bu işaret ne anlama glıyor yardımlarınızı beklıyorum tşk ler
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ABS ışığı olabilir..HAşim abi konuyu görünce sana net cevabı verir
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
yağmurlu hawalarda o ışık dıye bılıyorum
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Üçgen içerisinde kayan bir aracı temsil eden lambadan bahsediyorsun sanırım :
Dinamik Denge Kontrol Uyarı Lambası (ASR / ESP)
Kontak her açıldığında birkaç saniye süreyle yanar. Motor çalışırken, araç hareket halindeyken sistem devreye girdiğinde gösterge lambası yanar söner. Devreden çıkarıldığında çok işlevli ekranda bir mesaj ile birlikte yanık kalır. Motor çalışırken, araç hareket halindeyken bu gösterge lambasının yanık kalması durumunda racın bilgisayara bağlanarak sorunun tespit edilmesi gerekir.
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
![]() 1. Takılmamış kemer gösterge lambası
2. Yolcu Airbag'i devre dışı bırakma gösterge lambası3. Airbag gösterge lambası4. Ön sis farları gösterge lambası5. Tekerlek kilitlenmesini önleme sistemi (ABS) gösterge lambası6. Arka sis lambası gösterge lambası7. Dizel motor ön ısıtma gösterge lambası8. Sol sinyal9. Toplam kilometre sayacı, bakım göstergesi, motor yağı seviyesi göstergesi ve hız sabitleyici/sınırlayıcı10. Sağ sinyal11. Hava kirliliği önleme sistemi gösterge lambası12. Uzun far uyarı lambası13. Park freni, fren hidrolik yağı seviyesi ve EFD arızası gösterge lambası14. Kısa far gösterge lambası15. Akü şarj göstergesi16. Motor yağ basıncı ve harareti gösterge lambası17. Motor yağı sıcaklığı göstergesi18. Toplam kilometre sayacı düğmesi19. Merkezi alarm uyarı lambası (STOP)20. Hız göstergesi21. Soğutma sıvısı sıcaklığı göstergesi22. Devir sayacı23. Aydınlatma reostası düğmesi24. Yakıt seviyesi göstergesi25. Yakıt asgari seviyesi gösterge lambası26. Dinamik denge kontrolü (ESP/ASR) gösterge lambası27. Hız sabitleyici/sınırlayıcı gösterge lambası |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
![]() 1. Takılmamış kemer gösterge lambası2. Yolcu Airbag'i devre dışı bırakma gösterge lambası3. Airbag gösterge lambası4. Ön sis farları gösterge lambası5. Tekerlek kilitlenmesini önleme sistemi (ABS) gösterge lambası6. Arka sis lambası gösterge lambası7. Sol sinyal8. Toplam kilometre sayacı, bakım göstergesi, motor yağı seviyesi göstergesi ve hız sabitleyici / sınırlayıcı9. Sağ sinyal10. Hava kirliliği önleme sistemi gösterge lambası11. Uzun far gösterge lambası12. Park freni, fren hidrolik yağı seviyesi ve EFD arızası uyarı lambası13. Kısa far gösterge lambası14. Akü şarj gösterge lambası15. Motor yağ basıncı ve harareti uyarı lambası16. Çalışma programları17. Vites kutusu konumu göstergesi18. Toplam kilometre sayacı düğmesi19. Merkezi alarm uyarı lambası (STOP)20. Hız göstergesi21. Soğutma suyu sıcaklığı göstergesi22. Devir sayacı23. Aydınlatma reostası düğmesi24. Yakıt seviye göstergesi25. Yakıt asgari seviyesi gösterge lambası26. Dinamik denge kontrolü (ESP/ASR) gösterge lambası27. Hız sabitleyici / sınırlayıcı gösterge lambası |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
![]() 1. Takılmamıs kemer gösterge lambası* 2. Yolcu Airbag'i devre dısı b¤rakma gösterge lambası* 3. Ön ve yan Airbag gösterge lambas¤ 4. Ön sis farları gösterge lambas¤ 5. ABS: Tekerlek kilitlenmesini önleme sistemi gösterge lambası 6. Arka sis gösterge lambası 7. Sol sinyal 8. Toplam kilometre sayacı, bakım göstergesi ve motor yağı seviyesi göstergesi. 9. Sağ sinyal 10. Motor oto diyagnostik gösterge lambası 11. Uzun far gösterge lambası 12. El freni, fren hidrolik yağı seviyesi ve EFD ar¤zas¤ uyar¤ lambas¤ 13. K¤sa far gösterge lambası 14. Akü sarj gösterge lambası 15. Motor yağ basıncı ve harareti uyarı lambası 16. Soğutma sıvısı asgari seviyesi ve harareti gösterge lambası 17. Çalısma programları 18. Vites kutusu konumu göstergesi 19. Toplam kilometre sayacı düğmesi 20. Merkezi alarm uyarı lambası (STOP) 21. Hız göstergesi 22. Soğutma suyu sıcaklığı göstergesi 23. Devir sayacı 24. Aydınlatma reostası düğmesi 25. Yakıt seviye göstergesi 26. Yakıt asgari seviyesi gösterge lambası * Ülkesine göre |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Maşallah haşim abi
|
||
![]() |
||
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
hey maşallah :)
cevabın böylesi, elinize sağlık... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Aynesi iştir kişinin lafa bakılmaz, Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde..
![]() |
||
![]() |
||
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
konu kirliliğ olmaması için;
Klima - kalorifer kontrol panelinin ışıkları komple söndü. söktüm bütün ampuller patlamış, sıralı beyaz led bağlayarak, rengini değiştirmem mümkün mü? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
panel aydınlatmasının şeffaf malzemesi sarı hatta bazı noktalarda kırmızı. Yani alttan nasıl bir ışık verirsen ver bu 2 rengin tonlarında yanacaktır.. Led ampul tek noktaya yönelik ışık hüzmesi verdiği için aydınlatmada istediğin performansı alamayabilirsin. Yani dalgalı bir parlaklık seni bekleyebilir.
Ben saat rengini değiştirmek için dipsiz ampulleri mavi led ile değiştirdim. ortaya morumsu rezil bir renk çıktığı için bu sevdadan vazgeçtim..
İşte o Rezil renk :
![]() |
||
![]() |
||
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler sayın Haşimayaz..
Soru soran arkadaş sanki tatmin olmamış,zira bir teşekkür bile etmemiş.. |
||
![]() |
||
|
benim bahsettiğim yer teybin altındaki düğmelerin aydınlatmaları idi
ama renk yine aynı olacak gibi... Düzenleyen <buğra> - 11 Ocak 2009 Saat 14:33 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Malzeme aynı buğra.. Orta konsol ve gösterge panelinde de test ettim.. şeffaf malzeme sarı tonunda. Hangi renk yanarsa yansın sarı üste basıyor. Düzenleyen hasimayaz - 11 Ocak 2009 Saat 14:40 |
||
![]() |
||
koraycan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşlar 206 hdi ile tanışmam 2004 yılında oldu,çok büyk kaza yaptım burnum bile kanamadı,e200 mercedesle kafa kafaya girdik,2006 yılında yeniden sıfır 206 hdi aldım,çünkü hevesim bitmedi,feline modelini aldım en ful donanımlısı..şirketimizde hem multijet hem hdi motorlu citroen nemo bulunmakta,hdi motor kesinlikle multijetten daha iyi ve çok uzun ömürlü,şu an kendi 206 ım 70 binde,aracımı çok iyi tanıyorum.genelde peugeot nun hiç bir modelini çekemez fiat veya opel kullananlar,tek kelimeyle zevkli arabalardır.dizel 206 ile ilgili bütün sorularınızı yanıtlayabilirim,tavsiye ediceğim lastik markası yağ markasına kadar hertürlü sorularınızı bekliyorum..
|
||
206 FELINE HDI...
|
||
![]() |
||
|
Orjinal ampulleri söktüm, önce beyaz denedim olmadı, sonra kırmızı led dizeredk bağladım
çok güzel bir görüntü oldu...
aynısını gösterge paneli için de yapmak istiyorum ama tarifi vs. olan bir konu var mı?
Teşekkürler...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
![]() ![]() 1 nci resim 4 numaralı parçayı elinle kendine doru çekerek tırnaklarından ayırıyorsun. (üst taraftan çekmeye başlayarak)
2 nci resim 70 numaralı vidayı söküp paneli kendine doğru çekeceksin. Arkadan kilometre teli ve kablolara dikkat etmelisin. Bu kabloları sökmene gerek yok. El girecek kadar ayırdıktan sonra arkadan dipsiz ampulleri görmen gerekir. kargaburun ile çevirerek yerine yenilerini takabilirsin
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadaşlar gösterge panelimde km ibresi 0 da takılıyor ve motoru boğuyor sizce sorun nedir.BSİ kutusu ile ilgili değişmesi lazım dediler ne dersiniz |
||
![]() |
||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22 ilk önce kendini tanıttırsan siteye yardım alırsın . |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |