|
Orjinal Teybe Aux Nasıl Yapılır ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
keaven
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2017 Saat 23:13 |
Merhabalar;
206 aracımda orjinal teyp var kaset çalar. Fakat bana usb yada aux lazım telefondan müzik çalabilmek için. Aparatları araştırdım usbli teyp fiyatları kadar ve direksiyondaki teyp kolununda aktif kalabilmesi için aux yada usb çıkışı yapmak istiyorum. Teybi henüz sökmediğim için devre kart bölümünü çekemedim fakat internetten buldum bende var olan aşağıdaki resimdekinin aynısı. Devrede nerden ne çekip aux çıkışı alabiliriz daha önce yapanlar varsa destek bekliyorum.. Düzenleyen keaven - 20 Nisan 2017 Saat 23:15 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. sizin teyp modelinde yapan görmedim hocam. rd3 lerde var ilgili konusu
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
teyp i yuvadan söktüğünüzde üst kısmında PU ile başlayan serisi yazar.
soner abinin yönlendirdiği konuda benimde mesajım var, benim paylaştığım PU2859 serisinin şeması, ilk mesajdaki farklı bir serinin, senin teyibin serisi hangisi ise onu uygulayacaksın, zor bir işlem değil.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/universal-oto-teyp-usb-sd-cevirici-dijital-player-P126849627
Bu ürünü tam kasetçaların ağzına monte edip kullanabilirsiniz.. |
|
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
Benim bildiğim kaset olarak takılan bir aparat var normal kaset gözüküyor ama aux kablosu var arkasinda bir sokme takma yok
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
kasetli teypler için en kolay yöntem. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
keaven
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoşbuldum soner bey, öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Hocam bu ürün iyiye benziyor hem usb de var fakat benim teybe uyar mı ve nasıl monte ederiz daha önce kullandınız mı siz ? Yani soruyorum ama kargoyu bekleyipte elimde kalmasını istemiyorum açıkcası |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
@keaven her teybe bağlanabilir ama bunu monte etmek biraz elektronik bilgisi gerektirir.. teybin içinde 5 yere lehim atılacak..
|
|
keaven
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O 5 yer neresi onu bilsem lehim işini hallederim fakat teypten teybe değişir diye tahmin ediyorum bi ara söküp devre kartının fotosunu atsam daha iyi olacak |
|
ziya alp
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bizim 2005 206 da vardı orjınal yapmaya calıstık oldu cızırtı oldu sonra sigorta bi atti kalp krizi geciriyordum azda ılk defa arabamızın sıgortası attı ıste degıstık sonra yapan adamın elıne pionerin temiz teybi vardi orda aldım taktırdım direk seside degisti icerdeki aux cd calar usb hepsini takiyorum
|
|
ggitaristt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Elbette her teypte değişecek o yerler.. Ama mantık kolay, kasetçalar okuyucu başlığındaki 3 kablo birde + ve - o kadar..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |