![]() |
|
185 / 55 / 14 Lastik Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2008 Saat 14:36 |
185 / 55 / 14 ölçüsünde 4 mevsimdede sorun yaşamayacağım 106 GTI Jantlarıyla 106 Quikte kullanabileceğim en iyi lastik nedir ?
Şuan Kullandığım Kumho Ecsta Supra'lardan hiç memnun değilim.
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Goodyear F 1 ben onları kullanıyorum gayet güzel...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
O olcu Impetus da varmı bılmıyorum ama kesınlıkle Lassa Impetus derım kardesım
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
lassa orj fabrika çıkışı 106 gti lastikleri zaten onlarda iyidir 4 mevsim gider yani..
Düzenleyen y@sin - 16 Ekim 2008 Saat 14:46 |
|
![]() |
|
Yokohama ;)
|
|
![]() |
|
bridgstone potenza ...süper bence
|
|
![]() |
|
contınental sport contact 2
toyo proxses
dunlop
brıgestone potenza yenı serı
|
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lassa ımpetus
|
|
![]() |
|
Yalnız her marka lastik firmaları 106 gti lastikleri ölçüsünde üretmiyor maalesef zor bir ölçü iyi bir seçim yapmak gerekir..
|
|
![]() |
|
ben aracımda accalera die endonezya malı bi marka kullanıyorum diğer uzakdoğu malı lastiklerden tek artısı ıslakta biraz daha guven veriyo. fiyat olarakta uygun diyebilirim.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Toyo alayına gider..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
toyo proxses
|
|
![]() |
|
bridgestone adrenalin tak ve gör derim...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Yokohoma AS01 ![]() Michelin Energy Saver
![]() Lassa Impetus 2 ![]() 3' ü arasında bir seçim yapsanız hangisini alırdınız ?
|
|
![]() |
|
Michelin
Impetus
Yokohoma
|
|
![]() |
|
ben dunlop sport max kullanıyorum çok iyi yol tutuyor tavsiyem bu yönde olur..bütçen varsa eğer adrenalin al derim çok iyiymişşş...
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
michelin enerji ben kullanıyorum tavsiye ederim yumuşak ve yol tutuşu iyi.
![]() |
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
tavsiyene uyucam
![]() |
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Impetus 2 ;)
|
|
![]() |
|
Konu tarihi itibari ile eskise de lastik bence de çok önemli. Bu olçulerde Alman malı Fulda Carat Progresso benim favorim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |